за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здраво девојки! Срекен Божик! За жал јас ни овај месец не ги видов , вчера ми дојде ... Но вас ви посакувам да си ги видите , јас овај месец ќе одмарам па нареден здравје боже на инвитро.поздрав
09.01.2013, 22:31
Melanija RR
7052
Maic. те Gardenia дај за сефте дата може баш ќе биде Знаеш и кај мене беше ради реда Gardenia додадена е на списокот
Декемвриски трудници Sajna Melanija RR ================ За тест чекаме:
2013 ==============
Алаи 7 јануари Нивеа 11 јануари Ummu_Ajna 11 јануари Gardenia 12 јануари Lilja Maria 14 јануари Anne^ 20 јануари myhappiness 26 јануари
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.1.2013 10:25:50 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.01.2013, 22:46
gina
1152
devojki zosto nemozam da pisuvam na temata vestacko oploduvanje zaklucena e a gledam drigite rr si pisuvaat neznam kade da pisam za ova se izvinuvam
09.01.2013, 22:58
euhenia
1
Zdravo.Jas sum nov clen na forumov no go citam podolgo vreme. Bi sakala da postavam edno prasanje,Menstruacijata mi docni samo 2 dena, imam nekoi od simptomite na bremenost no toa sto me zagrizuva e sto deneska imam nekoj kafeav iscedok vo mali kolicini.Zapocnav so merejne i na BT no ne od pocetokot ,samo poslednive 7 dena i mi e nepromenliva 37.1. Bi saka ako nekoja ima slicno iskustvo da go spodeli so mene.
09.01.2013, 22:58
lindicka
338
Здраво девојки, дали некој од вас испитувак скриен шеќер на ГАК? И како оди процедурата? Фала
09.01.2013, 23:02
Melanija RR
7052
gina таа тема е заклучена бидејќи се исполнети 100 страни па затоа е отворена нова тема продолжение на старата ,еве ја ТУКА
euhenia добре дојде на РР Тема за знаци на бременост има ТУКА најдобро е да сочекаш уште 2-3 дена за да направиш тест може се работи за имплатација па ти се појавил кафеав исцедок се додека не е крв има надеж.Ти посакувам
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 9.1.2013 23:23:42 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.01.2013, 23:24
kikicka
4218
Ве следам женски на темата , и навивам за вас , дај боже само позитивни мисли и уживајтее ке биде оваа година!!
09.01.2013, 23:58
kikicka
4218
Абе будала работа, види ја! да даде Господ ти поголема вештерка да испаднеш од неа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lilja Maria
Ајде и тука да пишам женски јас сум нова на форумот многу сте ми позитивни и затоа решив да се регистрирам , кој беше тоа со клетвите и мене да ми фрли една клетва да не ми дојде и на 14јануари да видам ве следам и држам палци за сите исчекувалки.Еве ставете ме и мене на список за 14јануари држам палци и ве бакнувам
Добредојде драга Лилја Мариа,дај Боже овој месец да си ги видеш твоите две црти,ти и останатите што чекаат,па може оваа ќе година ќе биде плодна за сите рингерајки што сакаме бебе бидејќи минатата убаво ни заврши со Меланија и Сајна.Инаку за клетва барај ја Кикичка,ќе видеме кој прв ќе го фати ,Јас овој месец тешко, знам дека ќе стигне вештерката
10.01.2013, 08:54
Gardenia
682
Еве ајде да ме има на список ставете ме за на 12 јануари
10.01.2013, 14:49
Lilja Maria
83
Добар ден и среќен ден мили мои само да ве поздравам и да видам дали има нешто новко ајде исчекуваме јас нестрпливо бројам до понеделник
10.01.2013, 14:54
Нивеа
348
ох и јас си читкам секојдневно...еве и кај мене нема ништо ново сеуште,по мое треба утре да ми дојде, имам благи болки во јајниците, базалната ми е 37.3 па којзнае ќе си почекам секако 3-4 дена плус што даде Господ тоа,да сме живи и здрави
10.01.2013, 17:50
Anne^
220
Мене ми поминаа плодните денови, овулација имав на 6 денес е 10 и сеуште осеќам по некоја кратка блага болка во пределот кај јајниците. До сега сум чувствувала болки во текот на овулација али не и после неа. Овој пат осеќам и како да ме боцка нешто во јајниците, се плашам да не е нешто сериозно :-( :-( :-(
< Поракaта ја уредил Anne^ -- 10.1.2013 17:52:45 >
10.01.2013, 18:03
Ummu_Ajna
550
Jas vcera napravif test izelze negativen a utre mi e 15 den za beta ama nema da odam da proveruvam taka i taka ke mi dojde menzis za 3 4 dena osekam bolki vo predelot na stomakot i gradite me bolat, sega ke odam ifv da pravam na priroden ciklus ne pravam veke inseminaciij, sto dzabe da odam da frlam pari koga nema mnogu uspeh vo toa.
10.01.2013, 23:10
Melanija RR
7052
Нивеа базалнава е некако висока но има време само рилекс знаеш
Anne^ баш како боцки во предел на јајници имав јас сега некој ден пред денот кога требаше да добијам и си ги видов ,така што лошо сигурно не е, а за друго од се срце навивам
Ummu_Ajna ако не правиш тест преку крв сочекај 4-5 дена ,а немој да си сигрна дека ќе добиеш знаеш дека е валидно само тест преку крв од 15 ден заради прегнил/хормон инекцијата
10.01.2013, 23:17
Ummu_Ajna
550
jas pravef preska vaginalno eho za zal nema bebe, sega cekam da dobijam i da pocnam so klomifen na 5 den od cikluz i odam na ivf dali ima nekoj iskustvo so klinikata ultramedica se naoga kaj zoloska gradina?
10.01.2013, 23:28
Melanija RR
7052
Ummu_Ajna одговор за Ултрамедика имаш во темата ИВФ во природен циклус ти оставив линк
11.01.2013, 01:11
Anne^
220
Меланија сеуште е рано за да добијам... имам уште 10 дена до датумот за НЕдобивање
11.01.2013, 08:09
Gardenia
682
женски мене бришете ме јас добив вчера,дури подрани тетката моја два дена ,ама не ни очекував да има нешто,слабо работев на случајот минатиот месец,ај од овој со нови сили поактивна ќе бидам
11.01.2013, 10:05
Нивеа
348
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Нивеа базалнава е некако висока но има време само рилекс знаеш
Anne^ баш како боцки во предел на јајници имав јас сега некој ден пред денот кога требаше да добијам и си ги видов ,така што лошо сигурно не е, а за друго од се срце навивам
Ummu_Ajna ако не правиш тест преку крв сочекај 4-5 дена ,а немој да си сигрна дека ќе добиеш знаеш дека е валидно само тест преку крв од 15 ден заради прегнил/хормон инекцијата
Душо ние да сме живи и здрави, па сега, може да е само лажна тревога Не можам да се базирам на базална температура,зошто и порано мерев,и ми се случуваше цела недела да е висока и ден пред да ми дојде ми се спушта на 37 или 36.9 и си знам дека онаа е на пат да дојде Ќе си почекам некои 4-5 дена,не сакам да земам тест, може само си касне госпожата ! И не би ме чудело, и минатиот месец ми каснеше.
11.01.2013, 11:15
kikicka
4218
Ајдее женски и да дојде нареден месец ке се фрлите на работа повеќе. Само да ви кажам, дека на секој втор ден односи најубаво било, така да што почесто односи и секако опуштено
11.01.2013, 15:27
Melanija RR
7052
Нивеа ни јас базалната не ја сметам за пресудна така да до последно баш секогаш си уживав.Веруваш дека овој позитивен тест за време од 3 години ми беше 4 тест.Ич несакам тестови
Gardenia изгледа јас ја испровоцирав таа следен пак ќе игнорираме
Anne^ знам дека ти е рано ама ако не е овулација сепак не е сигурно лошо само може добро
11.01.2013, 16:38
Anne^
220
Амин Боже! Им посакувам на сите па и кај мене
11.01.2013, 16:43
Ummu_Ajna
550
mene trgnete me od lista jas za 3 4 dena pocnuvam so ivf pa so bozja voljs neka bide na ajr amin anne i tebe gospod da te nagradi
11.01.2013, 21:58
gina
1152
devojki sto da pravam vo dekemvri imav punkcija ama transfer nemase a jas dobivam na 28 dena vo dekemvri dobiv na 19 den a sega ja nema 34 den pominuva znam deka posle hormonska terapija duri se sredi ama olku denovi
11.01.2013, 22:06
Ummu_Ajna
550
si pravela beta? odi moze si trudna obicno po hormonska terapija doagja posle 3 4 dena mene taka mi kasnese na 33ti den mi dojde a denes pa mi dojde pred vreme na 25 den.