за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Srekna Nova 2013 godina na site ringerajki vi posakuvame jas so moite dve angelcinja Marin i Angela, za mene 2012 bese so losi momenti pa zatoa ocekuvam deka 2013 ke mi pomine so ubavi momenti, istoto vi go posakuvam i vam, samo ubavi momenti da ve sledat vo novata godina, se sto bilo loso da ostane pozadi nas. odime napred so novi sili.
Среќна Нова 2013, и се најубаво од срце ви посакувам! Нека 2013 ни биде среќна и бериќетна, полна со радосни моменти и многу нови рингерајчиња!
02.01.2013, 12:41
Нивеа
348
*** Среќна Нова 2013 Година *** Среќни Божиќни Празници*** многу здравје многу среќа многу љубов многу успех убави моменти поминати со најблиските
03.01.2013, 22:12
Simona_k
299
СРЕЌНА НОВА 2013 МНООООГУ ЗДРАВЈЕ (ТОА Е НАЈБИТНО)ЉУБОВ И СРЕЌА!!! БОГ ДА ГИ БЛАГОСЛОВИ ОНИЕ КОИ ОЧЕКУВААТ А НА ОНИЕ КОИ СМЕ ВО ОЧЕКУВАЊЕ ДА НИ ПОДАРИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БИДЕТЕ ПОЗДРАВЕНИ
< Поракaта ја уредил Simona_k -- 3.1.2013 22:13:36 >