за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Само да не налутиме уште една драга рингерајка. Пенелопа ни ја нема нешто деновиве
02.01.2013, 11:16
elenak
2004
Ај па може е на шопинг, ќе ни пише кога ќе се врати
02.01.2013, 11:22
kikicka
4218
Ја заборавив Капина за најочекувано бебе!! Стружанка и Дац таткото на Кики во најхрабрите!
02.01.2013, 11:31
Ikana
3780
Така е Кикичке, на место ти е констатацијата!
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Ја заборавив Капина за најочекувано бебе!! Стружанка и Дац таткото на Кики во најхрабрите!
02.01.2013, 11:55
kikicka
4218
Знам дека имаше доста храбри овде на РР, ама не ми текнува баш на сите. Ники си ме насмеала со ова за интерпукциските знаци. Бетани или Хани беше не се сеќавам кога ми рече дека не сум ставала па во еден здив читала кај мене постови, па затоа и почнав повеќе и без потреба да ставам. Како и да е нема лутиш ова е забава.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
02.01.2013, 12:09
Bethany
4534
Знам дека имаше доста храбри овде на РР, ама не ми текнува баш на сите. Ники си ме насмеала со ова за интерпукциските знаци. Бетани или Хани беше не се сеќавам кога ми рече дека не сум ставала па во еден здив читала кај мене постови, па затоа и почнав повеќе и без потреба да ставам. Како и да е нема лутиш ова е забава.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Сигурно ти немам јас кажано Кикичка, не дека немам помислено сигурно, ама ти нисам кажала, се суздржавав од такви коментари. хаха. Инаку, "од вишка глава не боли" Инаку, сега си за секоја пофалба!
02.01.2013, 12:14
kikicka
4218
Ма ако ме прашаш мене и така ќе пишам Можно е да е Хани не памтам. А за помислено ехее може и сите да се ама таа е , битно покушавам нешто Од Вишка Ники ја боле главата
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 2.1.2013 12:15:26 >
< Поракaта ја уредил Нивеа -- 2.1.2013 13:09:21 >
02.01.2013, 14:44
Hunny
626
Кикичка, признавам јас бев таа со интерпукцијата Професионална деформација, што да правам. Ама штом не си сигурна кој беше, значи не си злопамтило
02.01.2013, 14:46
kikicka
4218
И не сум!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Кикичка, признавам јас бев таа со интерпукцијата Професионална деформација, што да правам. Ама штом не си сигурна кој беше, значи не си злопамтило
02.01.2013, 15:29
@Mila@
471
Jas da dodadam kategorija nova" NAJ URAGAN forumdzija za 2012" e.......Beatris ... ne se luti koleshke vo koja tema ke vlezesh partali letaa posle tebe ahahhahaha
02.01.2013, 15:41
Beatris
3116
Заборавив да ја ставам Бетани во најдиректен форумаш, најискрен, најфин (мада на моменти ме изненадува многу), ама генералниот впечаток ми е тој.
Најдомаќинка - Миана
Мила, ова ураганов има име или по мене ќе се крсти?
02.01.2013, 15:58
Палешка РР
7505
Најдобар мод/админ: Виктори РР, Felly RR Најинтелегентен форумаш: Julie RR, AnnaMolly RR, Maca RR, vezilka RR Најдуховит форумаш: niki, Џесика РР, kikicka RR Најсериозен форумаш: Felly RR Најтупач форумаш: kapina Најпровоцирач форумаш: Најкреативен форумаш: Пепелашка РР, Felly RR Најстабилен во ставови форумаш: Snowhite RR Најискрен форумаш: Ummu_Ajna Најприземен форумаш: Pepelaska RR Најдрзок форумаш: Најдиректен форумаш: Најфин форумаш: Melanija RR, Natuska RR Најдосаден форумаш: Најинтересен машки член: Felix - се уште не е надминат Најинтригантен форумаш:
02.01.2013, 16:02
@Mila@
471
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Заборавив да ја ставам Бетани во најдиректен форумаш, најискрен, најфин (мада на моменти ме изненадува многу), ама генералниот впечаток ми е тој.
Најдомаќинка - Миана
Мила, ова ураганов има име или по мене ќе се крсти?
Po tebe po tebe normalno Uragan Beatris trese na rr ahahahha
02.01.2013, 16:15
niki
4299
Ма ако ме прашаш мене и така ќе пишам Можно е да е Хани не памтам. А за помислено ехее може и сите да се ама таа е , битно покушавам нешто Од Вишка Ники ја боле главата
ma uzivaj ne me boli glava, ama bas mi padna v oci ednas i mi ostana vo sekavanje
02.01.2013, 16:53
Fiao
771
Јас не можам да набројувам по тие критериуми, затоа ќе си пишам по мое : Најкорисен форумџија: Calypso Најдиректен форумџија: Beatris, Andriance Нај-паника форумџија: Ikana (а понекогаш и малку карачки настроена ) Најпозитивно сум изненадена од форумџија: Niki, Viktori (со оглед на тоа што, кога се зачленив на форумов имав уплав да не ми се појави од некаде и да не ме скара дека сум офтопик ) Најпозитивен форумџија: kikicka Најпријатен форумџија: Temjana, Luci Најактивен форумџија: Ikana, Miana
Е не ми текнуваат други, ај да подразмислам па ако има ќе додадам
02.01.2013, 17:02
Ikana
3780
Нај-паника форумџија: Ikana (а понекогаш и малку карачки настроена )
Признавам, така е
02.01.2013, 18:31
kikicka
4218
Доволно е еднаш.
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
ma uzivaj ne me boli glava, ama bas mi padna v oci ednas i mi ostana vo sekavanje
02.01.2013, 19:55
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Најнелитературен пишувач форумџија: Андрианче, Сноувајт, кикичка Се надевам ќе нема лутење Толку од мене ако ми текне уште некој/нешто ќе допишам.
Не се лутам, ама најнелитературен или најлитературен мислеше? Зашто мислам дека и јас и Андрианче сме литературни, јас по стопати го препрочитувам постот пред да го испратам, а и кај Андрианче немам забележано некои граматички или литературни грешки
02.01.2013, 22:22
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Најнелитературен пишувач форумџија: Андрианче, Сноувајт, кикичка Се надевам ќе нема лутење Толку од мене ако ми текне уште некој/нешто ќе допишам.
Не се лутам, ама најнелитературен или најлитературен мислеше? Зашто мислам дека и јас и Андрианче сме литературни, јас по стопати го препрочитувам постот пред да го испратам, а и кај Андрианче немам забележано некои граматички или литературни грешки
Не се приметува баш ама ете мене ми боде очи Мислев на пишување на дијалект (значи не литературно). И да не знае некој од кај сте постовите ве откриваат Ама нема врска интересно ми е тоа и симпатично Еве и капина би ја вброила во оваа категорија, претходно ја немав приметено ама еден нејзин збор ме насмеа денес ,,таптисала,,
02.01.2013, 22:34
Fiao
771
Андрианче е од Скопје и не зборува на дијалект, а и не сум приметила кај неа некои граматички грешки... За капина се согласувам, а и кикичка сирота „одпадот“ коа пишува и зборовите имаат различно значење ахахахах
Не се приметува баш ама ете мене ми боде очи Мислев на пишување на дијалект (значи не литературно). И да не знае некој од кај сте постовите ве откриваат Ама нема врска интересно ми е тоа и симпатично Еве и капина би ја вброила во оваа категорија, претходно ја немав приметено ама еден нејзин збор ме насмеа денес ,,таптисала,,
02.01.2013, 22:34
kikicka
4218
Јас признавам дека ЦЕПАМ на дијалект, ама што да правам, ми се испушта од брзање некогаш.
02.01.2013, 22:48
Beatris
3116
Заборавивме, најмијач на тераси - Џесика РР
02.01.2013, 22:52
amateuress
253
невести, и скопски е дијалект - кај нас литературниот е франкенштајн (да не речам една така вештачка творевина).
не е тоа темата, ама некои девојки многу сликовито се изразуваат, да ти е мерак да читаш, а друга страна читањето на некои постови е право мачење; јас штом наидам на пост на капина одма го скокам освен ако не е еден ред, ќе ми требаат 3 саати да разберам што е поентата (и ова не дека на дијалект е постот).
да резимирам, некои луѓе со дијалектот си го збогатуваат говорот, некои заради дијалектот никој не може да ги разбере
и да не бидам надвор од темата, во претходниот пост за форумџии што ја одбележаа минатата година ги заборавив: ммбуцко (каква позитивна енергија), фиао... имаше уште... ту бре, ете пак заборавив... а да и миана зашто е многу искрена и непосредна и јами мами... и сигурно има уште, ама толку од мозокот.