за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
10.01.2013, 08:26
Mihaela 2010
4230
Za Niki....mnogu mi e orginalna,pomalku drska i cvrsta vo toa sto go kazuva
10.01.2013, 08:40
Ikana
3780
Дечки има ли некој уште што сака да гласа? Јас гласам за Ники и за Кикичка, двете ми се посебни од различни причини!
Ајде гласајте и да бираме форумџија на годината
10.01.2013, 10:03
Beatris
3116
Гласам за Ники, форумџија пар екселанс, со коментари на место, и минимален број на офтопици! Виктори ми е врв, не би ја ставила во ниедна категорија затоа што реално не можам да ја сместам во калап.
Ники
10.01.2013, 10:29
AnnaMolly RR
6409
Гоу Ники, итс јор брдеј! И јас гласам за Ники, секогаш ми е со најстабилни ставови и со поткрепа за истите.
10.01.2013, 10:29
kikicka
4218
НИКИ ја прогласуваме дефинитивно за форимџија за 2012 на РР!!!
10.01.2013, 10:38
Melanija RR
7052
kikicka RR и niki според мене се форумцики за 2012год.
Колку е убаво кога на форум може да се издвојуваат форумции кои оставаат несебичен белег на форумот тоа значи дека суштината на форумот сите ја сваќаме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.01.2013, 11:44
Bethany
4534
Има многу квалитетни членови , ама веќе кога издоивте некои имиња и јас да кажам: Кикичка беше многу активна изминатава година и беше секогаш тука, да ти се најде при рака, со совет, или воопшто знае да прифати луѓето и да направи да се чувствуваат добредојдени.. Од друга страна Ники која повеќе е на други теми и ги согледува работите зрело, од својата перспектива, и знае да ги пренесе на другите. Тука се секако многу други, зависи што се гледа, Калипсо како многу корисна и приземна, Икана девојка што многу размислува, и тие двете беа активни итн. Не можам целосно да издвојам некого. Сите го чинат форумот со своите посебни личности. и многу други...
10.01.2013, 18:24
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
НИКИ ја прогласуваме дефинитивно за форимџија за 2012 на РР!!!
auf pa trebalo da castam ovde fala zenski za pofalnite zborovi prijatno me iznenadivte
10.01.2013, 22:30
moni teo
351
Фиао обожавам кога ја читам
10.01.2013, 22:38
zzaa
884
jas sum kratko vreme na forumot,glasam za Melanija RR naj mi e