ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana
prasanjevo apsolutno ne e za ovde. ama mi treba da kupam dusek 160x200 ama epten itno. ne znam od kaj da najdam. pisav vo temata za dormeo ili obicen dusek ama ne e mnogu posetuvana izgleda :)))
ne sakam dormeo.
znaci se mislam simpo, treska
i bidejki sega kupivme stan. pa renoviranje, pari navaka, pari nataka. iskreno sakam nekoj poeftin dusek. ako ima nekoj da mi predlozi nesto bi vi bila epten najmnogu blagodarna :)))
Anaana Ја знаеш онаа поговорката „сиромавиот плаќа дупло“? Е таа мене милион пати ми се тресна од глава... за поевтино, поевтино, веќе аман ми дојде од тоа поевтино, се дупло земав, бргу ми се расипаа, скршија, оштетија... гледај да земеш дормео, да не се деси да пишеш пак во темата за душеци
јас за 5 години во брак, втор душек користам, а кај и да е, спалната ќе лета во скоро време, чунки многу квалитетна се погоди... ти препорачувам медицински душек, ако не можеш да си дозволиш (бидејќи е поскап од дормео) земи дормео, на рати, ова-она, да се препородиш...