Леле што убави кафиња Bethany и Felly сте направиле...мммм... ќе земам од двете по шмрк. Добро утро на сите Рингерајки, ви посаакувам убав работен ден
03.09.2013, 09:20
elenak
2004
Dobro utro!Paleska ja imala cesta da ja otvori 100-ta strana,aj i jas da ja ckrtnam da ne ostanam pokuso Na zdravje kafence,jas eve sega go pocnuvam.
03.09.2013, 10:35
Палешка РР
7505
Е па ајде сите по нешто да напишеме и што побрзо да ја испратиме и оваа тема во историјата на РР
Ајде облажете се по едно мафинче
03.09.2013, 11:19
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Mia so sreka ucenjeto, samo petki da nosis!
Miana kazi kako pominavte denes? Majkite se stalno povozbudeni od decata... Kako ti se bendisa oddelenieto, priredbata...?
Zdravo i od mene... Yummy Mammy - pisav vo temata - kolku prvacinja imame na RR,kako sme pominale..Eve i tuka ke pisam,se mi se dopadna,a najmnogu nastavnickata. Mlada,fina. Vcera si bevme so gosti cel den - edni dojdi,drugi odi. Podaroci eden kup,se skolski pribori. Imame skolski pribori do 5 to oddelenie,obezbedeni sme Imajte ubav den zeni..
< Поракaта ја уредил miana -- 3.9.2013 11:20:24 >
03.09.2013, 12:26
MademoiselleNina
701
Време е за по еден чај
03.09.2013, 12:37
Gardenia
682
Ее фала за чајот,јас само што испив еден ,ии ај добар ви ден,имајте убав остаток од денот
03.09.2013, 13:10
mommy_angels RR
1543
добар ви ден женчиња,јас дури сега стигнав да ѕирнам што правите,А будна од 6 а од синоќа и официјално си се преселивме во НАШИОТ ДОМ ,ама што да ви кажувам,каков хаос ми е ,ми иде да грабнам дете и маж и една недела да избегам некаде ,ах пусти мечти,туку ајде сега нешто ептен набрзинка да почастам,немав ни сила ни време да направаам друго,ама кога ќе се средам комплетна забава си правам
03.09.2013, 13:19
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
добар ви ден женчиња,јас дури сега стигнав да ѕирнам што правите,А будна од 6 а од синоќа и официјално си се преселивме во НАШИОТ ДОМ ,ама што да ви кажувам,каков хаос ми е ,ми иде да грабнам дете и маж и една недела да избегам некаде ,ах пусти мечти,туку ајде сега нешто ептен набрзинка да почастам,немав ни сила ни време да направаам друго,ама кога ќе се средам комплетна забава си правам
Ајде со среќа во новиот дом!!! да си го наполните со мноооогу дечиња и љубов,семејна хармонија и топлина Еве јас веќе се почестив од пиќето Еве сум и мене нека ме има на јубилејната 100та страна на дрндрнрајки
03.09.2013, 13:48
Bethany
4534
Драги РР-јки, како што е ред, бидејќи ги наполнивме страниците на оваа тема, сега ве поканувам да го продолжиме муабетот ТУКА