за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Devojki,fala za cestitkite...Evei denes polagav i i dobiv uste edno 10 ce... Duri i sama ne su veruvamama sega gledam deka vaka usno da se polaga bilo mnogu polesno Snowhite - mozes li samo da objasnis kako ja krstivte doma Jana?Zarem moze taka? Neka e ziva i zdrava i golema da raste... malce sum zafatena vo posledno vreme i ke vi raskazuvam na 8 mi mart sto i kako mi se slucuva periodov. Pozdrav
Ќе пишам во темата за крштевки
08.03.2013, 08:54
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenski moi....ajde da ni trgne denot osmomartovski
08.03.2013, 09:07
anaana
1126
auuuuu bravo... mnogu izbor na pienje ne mozam da se odlucam :))
08.03.2013, 09:16
Cipi Ripi
1010
Добро утро женски. Михаела јас тоа најдесно го земам одма
Како сте девојки? Што ќе правите денес? Не може човек ни да се прошета од ова протестиве Сега му е мајката само да се мафнеш негде до 24 додека заврши предизборна кампања, само тоа ме спасува, инаку главите тапан ќе ни ги направат.
08.03.2013, 09:23
mama toci
240
Dobro utro! Nie denes na proslava vo Balkanika od 14.00. Site proslavi nekako za maler vo petok.Vejke mi e neprijatno samo jas da zamaram kelneri so posno meni,zacudeni pogledi od koleskive(kao sto se dvoi ovaa so jadenjevo,sto glumi-pecurki,riba a?!?!
08.03.2013, 09:27
Calypso
1386
Добар ден женски, сте почнале да славите гледам Мама Тоци, ич да не му се секираш, ако некој не те разбира нема зошто да се правдаш, уживај во прославата и во денов!
Мене ми е мака што не можам да ве дружам на осмомартовскава журка вечер, ама да дојде мм има да наплатам за се
08.03.2013, 09:30
miana
6152
Lele koga veke sme kaj protestite mene mi e mnogu strav..Neznam kako ke si odam doma,minuvam niz najkriticnite delovi od Skopjevo.Neznam kako ke bide do vecer,ama ako zemam predvid deka moram da pominam niz bitpazar ili plasticarskata sama vo kola strav mi e...Zeni daj kazete od ovie vecer stoke se sobirame koja kaj zivee ako treba da soberam nekoja od vas so kola,da ne bidam sama natolkav pat strav mi e..Baska navecer
08.03.2013, 09:31
miana
6152
Ke me izvinite za greskive vo pisuvanjevo space ne mi glavi
08.03.2013, 09:32
sandriana RR
2924
Е ајде аирлија денов, нек се угоде. Мене од сабајле ме изнасмејаа тетките од градинка- се срамат да излезат да ги земат дечињата, незгодно им било од подароците што им ги носеле Јас не сум фан на денов, па ќе ми мине веројатно вообичаено, ама еве, некое апетисанче за коктелчињата
08.03.2013, 13:50
Snowhite RR
5042
А затоа и кај нас во градинка друга воспитувачка излегла да го земе Михаил. Ние па ништо не купивме, заборавивме, за срамота и сега не знам дали кога ќе одам да го земам да носам нешто
08.03.2013, 13:53
Mihaela 2010
4230
Breeee sto sramezlivi ucitelki.... pa takov e denot
08.03.2013, 14:14
Gwendolin
383
Ај да си го напишам 100-тиот пост тука . И коктелче прифаќам и апетисани, уште кафе ако имам време ќе направам, па ќе славиме со женскава моја (претпоставувам дека ќе ми поклони полна миризлива пелена) . Ја изнашетав денес од сабалје, зажалив што влегов во Кам (имаше милион пензионери и сите беа со преполни колички) и на крај ми заспа пред зграда, па ај да не ја будам, си дремев уште еден сат во дворчето пред влез. Таа в количка спие ли спие, јас си седнав на еден трупец и си викав : Зошто ќерко не си спиеш дома , да си завршам некоја работа рает? Ама тоа е тоа, да не тупам многу, бујрум кој е за кафе
08.03.2013, 22:20
ivoni4ka
903
kaj ste mi zenicki kako ste mi? jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee
09.03.2013, 07:20
MamaOhrid
411
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
kaj ste mi zenicki kako ste mi? jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee
Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.
09.03.2013, 08:01
Felly RR
7977
Нека ти се множат постовите Гвендолин. Ајде кој е за кафе и појадоче, повелете.
Имајте убав викенд и спремајте се за подароци од понеделниииииииииииик!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 9.3.2013 8:05:53 >
09.03.2013, 08:39
sandriana RR
2924
Добро утро ранобудници Ќе си се послужам од појадочево на Felly, примамливо е многу Како си поминавте за празникот вчера, има ли импресии ? Јас како секој ден, највообичаено, со ситни моменти на пажња од газда и свеки (мора по протокол да испоштуваат, иако знаат дека не го обичам денот
09.03.2013, 09:28
Maca25
7558
Добро утро и од мене! Како се наспавме со Н. од 22:00 до 8 сабајле. Сега се лечам со чаеви и цедени сокови. Мора до понеделник да оздравам
09.03.2013, 09:42
AnnaMolly RR
6409
Добро утро и од мене, женски! Денес сум на работа ама ич не ми се работи! А плус кога ќе ми текне дека освен што сум и утре на работа и немам слободен ден тек до петок, ми доаѓа да си заплачам :) Ставајте едно џиновско кафе да се освестиме.
09.03.2013, 10:15
zzaa
884
Dobro utro zenski,jas sum stanat a od 7 ne i se spiese na cucka moja,eve sega zaspa ja da vidm so ima po net,i da sredam malku po doma,sakav denes da ideme u zoo so Eva i sestra mi ama vremeto e za na nigde ke odlozime za drug den,imajte ubav den ve site.
Добро утроооо ,Анна Моли те жалам што работиш и за викенд али кога се мора..јас си се изнаспав исто како Маца од 22.00 и си станав порано сакам да шетам низ град ама времето гледам зеза,па нели требаше денес сонце да има .Како и да е ќе му ја здувнам негде.Ајде ставам кафе
09.03.2013, 10:49
Bogdancanka
5422
јас ќе се напијам кафенце за денес уште не сум испланирала каде да скитнам да направам ручек а после може да прошетам
09.03.2013, 11:31
ivoni4ka
903
ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.
fala srcko pisav na strelec se nadevam deka ke mi odgovori poz
09.03.2013, 18:23
Cipi Ripi
1010
Кај сте женски? Се одмарате од вчера? Јас да ви се пожалам дека настинав Толку ми беше, од едно излегување одма болна, ќе ми треба уште многу тренинг за барем малку да се вратам во форма како порано...некогаш. Што е најтрагично и Д настинува, ова му е прво настинување, се нервирам многу, во понеделник на лекар ќе одиме и двајцата.