за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Честитки Миана ,јас ќе земам благце оти ми треба шеќер,денес денот ми е тапа ми се иде некој да тепам,се некоја негатвина енергија околу мене,сите се нешто знаат, се прават паметни,туку ај да не се жалам
04.04.2013, 14:00
Mihaela 2010
4230
Bravo miana bravo....samo taka I jas ke zemam blago poso po tapa od mene nema....samo za krevet sum...
04.04.2013, 14:22
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Здраво девојки.... Јас на рапорт Вчера требаше да полагам и отидов и си се вратив назад - професорот не ми беше таму ( ме заборавил ) и така еве сега се вратив од полагање..Положив со 10 ка да ви се пофалам И еве да се заблажите за мојот успех
04.04.2013, 14:47
sandriana RR
2924
Браво Миана , честитки и од мене. Гардениа и Михаела 2010 - за покачување на енергетско ниво
04.04.2013, 14:49
Ring
602
Bravo miana ..pa kolku sto se sekavam ti se so 10-ki polagas ...
A od blakceto ke zemam edna ronka...na dieta sum
Jas ke stavam po edno kafe posle blagoto...a i za kraj na rabotno vreme
05.04.2013, 09:39
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring
Bravo miana ..pa kolku sto se sekavam ti se so 10-ki polagas ...
A od blakceto ke zemam edna ronka...na dieta sum
Jas ke stavam po edno kafe posle blagoto...a i za kraj na rabotno vreme
Pa taka nekako...Imam do sega edna 9 ka i tri 10 ki Na dodiplomski ne bev vaka uspesna,bev ama ne do tolku..Sega epten mi pojde Fala srcki na site sto mi cestitavte..Vi posakuvam i na vas mnogu uspesi vo zivotot...
06.04.2013, 13:36
Annet
2404
Жени мили најими,ви пишувам конечно од Мојот дом,се вселуваме денес.прво со вас да споделам колку сум среќна.Од денес сме сами со мм и И............. Многу ве гушкам ситееееее и ќе ве частам во барот покасно
06.04.2013, 14:05
deluxe
2479
Anet so sreka vseluvajneto vo noviot dom da bidete srekni i ispolneti so ljubov i da ja napolnete kukata so mnoooogu decinja Btw ajde ovde da lobiram za mojot Lino Recept -BANANAVANILINO GLASAJTE !!!!! GLASAJTE !!! VI BLAGODARAM ODNAPRED
07.04.2013, 16:11
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Туку да ви кажам пред некој ден една смешка, бевме до кај моите на гости и сега викаме такси да си одиме и јас ја носам Јана во корпа за бебина и корпава ја носам за рачки и таксистот излезен беше надвор од кола и ми вели Дај ми ја торбата назад ќе ја ставиме, и го отвора багажникот, јас се чудам која торба и му викам НЕ немаме торба, Ааа, вика, бебе било Така ќе ми ја ставеа Јана в багажник хихи, додуша темно беше не виде човекот
Ова денеска повторно се случи, што му е на таксистиве
08.04.2013, 15:38
Viktori
5329
Жени мои, што правите? Честитки Анет од мене, уживанции сега во домата.
09.04.2013, 10:28
AneLav RR
1110
Добро утро женички, ај да ве почестам со едно задоцнето утринско кафенце. Поздрав до сите
09.04.2013, 10:41
miana
6152
OOO Anet,ajde ma da castis za domata - lele vi ljubomoram So sreka da si ziveete,vo mir,ljubov i harmonija i da si ja polnite novata doma so decinja ....
09.04.2013, 10:49
AneLav RR
1110
Четитки и од мене за новиот дом. Мислам дека нема ништо поубаво од тоа да имаш свој дом и никој да не ти се меша во ништо. Поздрав!!!
09.04.2013, 11:07
Luci
2250
Честитки и од мене Анет, сте го решиле животното прашање
09.04.2013, 11:42
anaana
1126
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Е па ја ви реков да не се вреѓате, и сите модератори ви рекоа да не се вреѓате....нормално темата е заклучена сега. Штетата е направена.
ni rekovte nas? pa eden od moderatorite ili sto i da e bese toj sto vregjase. ama mozebi vo pravilata e toa dozvoleno. moderator moze da vregja i posle da ja zatvori temata.. kako bilo. ama kako sto kaza stetata e napravena, temata zatvorena. se nadevam deka nema da ima drugi vregjanja po drugi temi. i od mene imate golem pozdrav i prijatni razgovori na RR
09.04.2013, 12:33
deluxe
2479
mila 28, vo sekoj slucaj site sme THE BEST majki , ne mi trebaat mene zborovi za Da se Dokazam kakva majka sum,toa moite deca sekojdnevno go sekavaat,i mnogu mi e gajle sto nekoj mi teoretizira ovde deka treba vaka- ne -onaka,hehehheheheeh bas me briga jas sum za mene odlicen roditel ,a i poveketo od vas istoto go mislat - NAJDOBRATA MAJKA
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 9.4.2013 12:51:34 >
09.04.2013, 13:05
deluxe
2479
beatris zosto mi brises od postovite nesto ,sto sum go kazala za da ja smiram situacijata,????? dali te zasegna nesto od toa????????????/ Gleam si gi seckala moite zborovi,si ostavala toa sto ti ogovara sto e ova?????? na sto licime nie??
09.04.2013, 13:11
Супер Нова
21
Deluxe чил аут , ајде сите сеир фаќаат, па ви се мполам тука сме за да се релаксираме и зезаме, гет овер ит, и дај те нешо да се врати расположението додека рингераја не ги изгуби новите членови кои сигурно не се тука за ова... ќе части некој диезапам
09.04.2013, 13:23
deluxe
2479
hehhehhehehehe diazepamce ne e los predlog, treba a pocestime kako sto cestat pogore so blacko tuku muabetot mi bese seckate nesto sto e bas ok,sto e za smiruvanje na tenziite,tuku aje nema vrska kako sakate toa vi e rabota
09.04.2013, 13:26
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: Супер Нова
Deluxe чил аут , ајде сите сеир фаќаат, па ви се мполам тука сме за да се релаксираме и зезаме, гет овер ит, и дај те нешо да се врати расположението додека рингераја не ги изгуби новите членови кои сигурно не се тука за ова... ќе части некој диезапам
Е заостаната работа ти е диазепам или ,Диаз, нагалено. Туку има ли некоја тема за ,,Супер Мајки,,? Дајте линк, ме разбирате од кој тип тема - преку глава ми е од супер мајки и слично. Имам да кажам нешто, а овде ако кажам гарант ќе биде избришано.
09.04.2013, 13:28
anaana
1126
mozes da otvoris takva tema mislam deka ke bide interesna a i nema da se plasime deka nekoj ke ni izbrise se sto sme sakale da kazeme :)))
09.04.2013, 13:31
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana RR
Мила28 јас ја избришав пораката бидејќи не и е тука местото. Се додека разговараме нормално, тогаш се е во ред и во рамки на темава која што е чат тема за било што. Бидејќи темата за обетки е заклучена, според правилата на таа тема не се дискутира и во ниедна друга тема додека истата не се отклучи.
Vo red..nema problem..samao ne mi e janso kako ne se set_ivte da ja zaklucite uste vcera koga pagaa "vistinski" navredi?? Mojot post ne bese navreda, bas naprotiv sum protiv navredi i omalovazuvanje i zatoa zastanav vo odbrana na majki koi ete mislat sprotivno od doticnata, a naidoa na takov precek .. ..pa ako ne se lazam pravilata treba da vazat za site podednakvo kako za poedini clenovoi taka i za moderatori i admin..so koe pravo nekoj se drznuva da osuduva do toj stepen..da posakuva odzemanje na roditelsko pravo....site bea protiv i go osudija toj stav, sramno,nisko i neeticki voopsto..
I jas se slozuvam so tebe mila28..Ne e vo red moderatorite da si pravat sto sakaat,,Vide deka e malcinstvo deka poveke ne ima nas majkite sto sme cedomorki i ajde sega ke ve zaklucam.Se iznapisav ogormen post POVTORNO na temata za busenje usi i za zal ne bese postaven zosto ste ja zaklucile vo meguvreme..mnogu kukavicki poteg Beatris Rr ne e vo red od tvoja strana vakvo beganje....Pa imalo i mnogu po zeski temi pa ne bile zatvarani/..Od sto begas? Vide deka site imame isto mislenje i deka pretra so tvoeto "pametuvanje "? Ajde srcka te molam,nemoj da razocaruvas-vrati ja temata da si kazeme sto imame i tebe da ti kazeme kakvi roditeli sme nie sto busime usi na malii deca!!!! Pozdrav od mene
< Поракaта ја уредил miana -- 9.4.2013 13:33:08 >
09.04.2013, 13:32
mama_06
395
ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana
mozes da otvoris takva tema mislam deka ke bide interesna a i nema da se plasime deka nekoj ke ni izbrise se sto sme sakale da kazeme :)))
А некој кој се разбира во интернет повеќе од мене да отвори, нема да е лоша идеја. Ако чекате на мене хехехехе, тапа сум за тоа. Ајде отворете и да си кажиме тоа што треба. Чекам. Поздравление
09.04.2013, 13:35
Beatris
3116
Реков дека темата ќе се врати! И темата не е затворена затоа што ЈАС бегам од нешто, туку е затворена за општо добро на форумот. Кажете си мислење и крај, нити ви се наметнува некој нити се наметнувате. Секој има право да го изрази ставот со свои зборови, а има кој да гледа дали е на место или не. Крај на прикаската!
09.04.2013, 13:36
Beatris
3116
Слободно отворете каква сакате тема, ако нешто не е на место и тој пост ќе се избрише, бидете сигурни. Ако си е како што треба - бујрум!