за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ете Хани прва ќе каснам од тортата и да ти посакам малата принцезичка да ти е жива здрава и среќна, нека и е среќен роденденот и крштевката . Еве јас се повампирив, чекам машината да допери, па да пружам алишта...пред пола саат ја заспав малата па сега не знам кога ќе се разбуди и веќе не ми се ни спие, што вика Хани ако поспијам малку повеќе може лошо ќе ми биде, ќе го шокирам организмот
11.04.2013, 09:42
Beatris
3116
Нека и е среќен роденденот на принцезата Hunny. Голема да расте
11.04.2013, 09:54
Pepelaska *
3820
Среќен Роденден на малата Хани, да е здрава ,жива весела.
11.04.2013, 10:22
miana
6152
Sreken rodenden na malata i od mene..Neka e ziva i zdrava,golema da raste!!
12.04.2013, 21:18
zzaa
884
Zenski neznam vo koja tema da pisam pa si rekov tuka.Sega prociav za Najden na fb,i se utepav od placenje ne mi se veruva kakvi monstrumi postojata,vo nedela ima humanitarna akcija vo park pa aj nekako da se organizirame da donirame po nesto ili pari pa posle da kupimme pampersi vlazni i kozmetika.
Ви благодарам на честитките. Денес ни беше крштевката, супер поминавме, сега собираме впечатоци.
16.04.2013, 12:36
miana
6152
Кај сте бе Жени? Некако ми стивна РР/...Што е работава,сите работите и многу сте бизи или има нешто друго? Јас еве на работа,денес баш немам посао и ми е криво што не си понесов книга бар да спремам испит.Вчера имав гости,жива ненаспана сум...Преморена,како ли ке издржам? Вие што си правите?
17.04.2013, 07:18
deluxe
2479
Dobro utro !!!! nekoj e ranobuden ,pa ajde si rekov dda ve pozdrvam utrovo,da si imate ubav ,sreken soncev den!!!! Eve kafenceto do mene si se ladi ,ajde povelete koj e za kafe
17.04.2013, 07:57
Pepelaska *
3820
Добро утро , јас сум за кафе, ама сум се наспала денес си легнав вчера во 10 со Мартин како ми дојде убаво, сега си уживкам со кафенце на времево, се надевам само дека нема пак да се раздува ветер ,да шетниме.
17.04.2013, 08:01
bucko mal
1431
Dobro vecer od mene,deluxe fala za kafeto ke si zemam si piam kafe i uzivam bebusot spie veke eden saat cudo edno,taka e mirno po doma imajtesi ubav den se nadevam ke imate sonce,kaj nas se isturi od vrnenje
17.04.2013, 08:15
Gardenia
682
Добро утро и од мене ,и јас се свестувам со кафе,едвај очи отворив себајлево,ме мрзи да работам сега ама се мора .Убав ден на сите што и да правете
17.04.2013, 10:47
miana
6152
Ej,abe vie tukaste bile...AJ zdravo i od mene e
17.04.2013, 13:28
kikicka
4218
Ајде и од мене здравоо!
17.04.2013, 13:41
anaana
1126
uh veke ne e za dobro utro, ova nakaj dobar den doagja. ama jas pak sum za kafe, nekako toa sabajleto kako da ne go osetiv.. :)))
23.04.2013, 07:41
Felly RR
7977
Одамна немало муабети тука. Ајде едно кафе за да ни тргне муабетот.
23.04.2013, 10:05
mama_06
395
Гуд морнинг лејдис Фала за каВето, многу вкусно исзледа и колачето...хмммм Арни сте?
23.04.2013, 13:05
Gwendolin
383
Ова мое ѕверче не ме остава кафе да се напијам, ај вака едно со вас дур цица, после ќе рипне и толку од пиењето кафе. Не дека јас многу пишувам, ама гледам женски ве нема и вас, пукна сонцето, се разбегавте сите на шетање, а? Ете ние ја користиме секоја прилика за надвор, се научило бебулево дека надвор е поубаво, па ја шетам барем два пати на ден.
25.04.2013, 12:01
bucko mal
1431
aj za muabetot da ve pocastam tolku silno se nasmeav sto mm morase da procita sto se slucuva i predavanje mi drzi,lele boze dobro de so sega koj znae za nekoja godina sto glupost ke napisam iselenicka be
03.05.2013, 05:05
Viktori
5329
Хелоу жени, што правите? Јас онака у ниедно време да ве видам. :)
03.05.2013, 10:58
Melanija RR
7052
Viktori RR баш во незгодно време Еве сега е таман сите викендашки ги нема кој на шетање кој на работа
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.05.2013, 09:15
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenski,nesto slabo na forumov,ama ako so pricina,pa praznici se ili sto :)) Ajde srekjen Gjurgjovden na site sto si slavat,za ubavo za arno neka e
07.05.2013, 08:47
vezilka RR
4931
Епа ајде добро утро жени. Среќни празници на сите. Се изнаодморивме, се изнашетавме, се изнаспавме, уф, уф, мераци. Колку ми беше потребен одморов! И сега back to work расположение, па и временцево од сабајле, абе ич не ми се стануваше..серозно ми се плачеше кога мажле ме будеше, сакав да му речам, не одам денес на работа, ама детето однеси го во граднка да поспијам
07.05.2013, 09:02
Mihaela 2010
4230
Aj dobro utro...praznici praznici,povekje umor nego odmor,ahh kolku sakav da si se odmoram,da si pospijam,da si se reklsiram..ne deka rabotev ama i od jadenje pa ne ja biduva... celo vreme po gosti jadi pi i taka dur da trepnes dosol vtornik...srekja sto isturi pa lugevo (moive dragoceni stranki) gi nema inaku ke puknev
07.05.2013, 09:53
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
...srekja sto isturi pa lugevo (moive dragoceni stranki) gi nema inaku ke puknev
Хе,хе..ете кому му годи да врне. Море арно заврна оти ова топлотијава што беше деновиве не беше нормална.
13.05.2013, 08:56
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zeni...brrr ladno utro ko esen da e Vi posakuvam ubava i lesna rabotna nedela so pesnata....po zelba za sekogo Eve koj e za kafe