cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

23.05.2013, 12:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Тешко на тие што на одмор ќе одат август или септември или воопшто нема да одат user posted image
Ја знаете прогнозата?Долго топло лето ,посебно во август user posted image знам дека не ве утешив ама јас во август здравје боже ќе раѓам така што не сте за жалење user posted image

Нова тура кафе, некој нес ако може user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

23.05.2013, 12:55

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Nabrzinka za da ne cekas user posted image

user posted image

clock-img

23.05.2013, 12:57

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Е навистина ќе треба да издржиш храбро Меланија user posted image
И лани беше долго, топло лето, и не се издржуваше ниту во септември. Дента кога се породив се истури од дожд, и на времето олесна user posted image

Еве кафенцеее
user posted image

clock-img

23.05.2013, 12:58

clock-img

anaana

pencil-img

1126

moze edno za mene???/
nadvor vremevo e uzas, zazaliv sto izlegov na pauza, :((
ali ova nes kafevo mmmmmmmm

clock-img

23.05.2013, 13:18

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Анаана, ако треба уште ќе направиме. Мене ми помогна, јас си дојдов на себе user posted image

clock-img

23.05.2013, 13:18

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Фала ви дури имам и да си одберам а другото за anaana user posted image

Зависи значи и до денот и сред лето врне убаво user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

23.05.2013, 13:28

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

I jas ke si zemam edno ,luge izginav na rabota,deka utre ne se raboti pa makedonska rabota denes navalauser posted image

clock-img

23.05.2013, 13:46

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Е навистина ќе треба да издржиш храбро Меланија user posted image
И лани беше долго, топло лето, и не се издржуваше ниту во септември. Дента кога се породив се истури од дожд, и на времето олесна user posted image

Bethany, не лани, туку полани беше user posted image , иако и ланско лето беше пеколно. Ама се пораѓавме полани user posted image . А се сеќавам дека тогаш дома немав клима во нашата спална, па мака измачивме додека се залади...

clock-img

23.05.2013, 13:49

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

user posted image user posted image user posted image

Сандриана, фала што ме подсети кога се пораѓав user posted image
Тоа значи од убавина колку времето бргу лета user posted image

clock-img

23.05.2013, 13:53

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

user posted image user posted image user posted image

Сандриана, фала што ме подсети кога се пораѓав user posted image
Тоа значи од убавина колку времето бргу лета user posted image

user posted image Ko da juce bese....лета, Бетани, и мене ми е времево континуирана линија од тогаш user posted image

clock-img

23.05.2013, 14:05

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Еве јас бев ланското лето бремена ,баш како Меланија ист термин имав user posted image
Ама едвај се движев ,кај од отоците,кај од жешкото ама се чувствував како меур хехеххехехехехех
Денот кога се породив 24 Авг.беше најтоплиот ден,а од наредниот ден веке имаше заладување.... малер до крај бевuser posted image
ама ајде се се заборава.Мелани уживај сиuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

23.05.2013, 15:15

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Проклето време, какви планови имав, со Јана да го земеме Михаил од градинка и да одиме на плоштад каде ќе се шија џиновска перница која ќе влезе во Гинисовата книга, а пошто мм работи во таа фабрика и е веќе таму и сега и ние да одиме, ама наместо тоа ќе си седиме домчеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

23.05.2013, 15:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Проклето време, какви планови имав, со Јана да го земеме Михаил од градинка и да одиме на плоштад каде ќе се шија џиновска перница која ќе влезе во Гинисовата книга, а пошто мм работи во таа фабрика и е веќе таму и сега и ние да одиме, ама наместо тоа ќе си седиме домчеuser posted image

И јас Snowhite user posted image мене + Миа ми е болна user posted image

Најголема штета е ако им заврне па да се зафркне и спектаклот. Се надевам нема user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

23.05.2013, 15:28

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ич не ми се секирај бе Меланија јас итиот период втор пат го минам и тоа свесно user posted image направено во исто време иста дата user posted image . Среќа лето па има широки фустани има да се ладеме дали на ветар или на вентилатор :)) Брзо ке помине ке видиш.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Тешко на тие што на одмор ќе одат август или септември или воопшто нема да одат user posted image
Ја знаете прогнозата?Долго топло лето ,посебно во август user posted image знам дека не ве утешив ама јас во август здравје боже ќе раѓам така што не сте за жалење user posted image

Нова тура кафе, некој нес ако може user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

23.05.2013, 15:34

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Цел ден се бунам дека сме петок оти утре не се работи и само си правам пиши бриши по документите ,ех што убавооо малку кулиранција три дена user posted image .Некој да не оди на продолжен викенд или сите се чувате за одморите?user posted image

clock-img

23.05.2013, 15:42

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ние се вративме од посета кај свекрва ми, и толку ми е , не ми требаат продолжени викенди, само ми треба мојот дом и мир user posted image
А и мм напоменал овој месец ќе се штеди пред одмор, нема купување непотребни работи, па и тоа причина плус да си седиме дома user posted image

clock-img

23.05.2013, 19:56

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Ич не ми се секирај бе Меланија јас итиот период втор пат го минам и тоа свесно user posted image направено во исто време иста дата user posted image . Среќа лето па има широки фустани има да се ладеме дали на ветар или на вентилатор :)) Брзо ке помине ке видиш.

Јас секогаш сакав лето ама ова дека ќе било пеколно лето не звучи најубавоuser posted image само ноќе ќше се излегува и шета ќе повампирам user posted image

clock-img

23.05.2013, 21:09

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Јас секогаш сакав лето ама ова дека ќе било пеколно лето не звучи најубавоuser posted image само ноќе ќше се излегува и шета ќе повампирам user posted image

Хаха, тоа ќе ти биде всушност припрема за кога ќе дојде бебче, ноќен живот user posted image

clock-img

23.05.2013, 21:39

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image Па незнам која е биља варијанта дали вампир у. зимо на снег или лето??? user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

24.05.2013, 08:37

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добро утро!! Ајде да го испиеме кафенцето најпрво,па денот може да почнеuser posted image

clock-img

24.05.2013, 08:53

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро, убав ден!

Делукс, а каде е кафето? Еве јас ставам, само овакво пијам насабајле.
Ми се чини денес ќе е убав ден, сончев, нека потрае. Денес е неработен ден, па ќе може повеќе да се шета...

user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 24.5.2013 8:56:32 >

clock-img

24.05.2013, 09:17

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Bethany, тамам си го погодила, еве и јас пијам такво. А и за шеткање после имаме планирано, кај нас ќе има и некоја приредба на камената бина (од градинките и училиштава). Па тамам со Матеа да ги гледаме

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

24.05.2013, 09:52

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Бетани јас себично си го испијав ехеххееее заборавив да почестам, ајде ти ме извади од ситуација,ајде ќе се напијам уште едно од тебе+и локумче охох мерак..
ај јас утре честам кафеuser posted image

clock-img

24.05.2013, 10:08

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Бре бре, што убаво тука, фрчат кафенца сладоледи , убавиниuser posted image

А јас само ќе си гледам , една недела сум на принудена строга диета со банани, двопек и варен компир, поради желудникот, ама па шланг ќе се сторам user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.05.2013, 11:19

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Dobar den i od mene user posted image Malku docnam za kafe, eve go dopivam na terasa, veke eden saat, bidejki T. zbesnuva niz dvor pa trcam i po nejze. Se nadevam ke posluzi vremevo do poladne, da kjarime edna prosetka nadvor user posted image
Ubav den na site user posted image