за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден и од мене! Кој има сонце нека ужива пошто кај нас може и снег да заврне Ај да ве почастам во барот син ми има именден
24.05.2013, 16:41
miana
6152
Леле каква глупост направив... Спремам ручек,и ја земав трудната тава од цептер на свеки... Арно ама пред да ја пикнам во рерна ,го одвртев капачето ,ама не сум видела дека еден дел ( долниот) останал на тавата..Ја вадам од рерна -тој стопен Ова е второ капаче што јас го упропасувам а немам поим колку чини,...Овој пат редно е јас да го купам Ке се отрујам еј,како да немам моја тава,па морам таа да ја земам... Мх,сега ми е срам,ама не сум јас крива,тоа не требаше да се одвои Ај утешете ме малце
< Поракaта ја уредил miana -- 24.5.2013 16:42:21 >
24.05.2013, 21:12
Pepelaska *
3820
Што правите женски, има некој за друштво, детето ми заспа во 21 денес не преспа дење и толку му е силата, сама сум дома, и три дена не сум излезена од стомачниов вирус ексик веќе.Дајте некој чај
24.05.2013, 21:27
sandriana RR
2924
Ајде бујрум чајче, и онака мислев да испијам една шоља пред спиење И јас кај и да е ќе заспивам дете, збесна низ дома цел ден не шетнавме нигде денес....Се надевам ќе надокнадиме утре
24.05.2013, 21:38
Felly RR
7977
Miana вредеше ли барем за јадењето? АКо било добро може ќе ти прости.
24.05.2013, 21:59
miana
6152
Aaa super bese rucekot.... Nemase strasna reakcija,ama sekako ke i kupam novo..700 denari bilo...
24.05.2013, 22:05
elenak
2004
Добровечер и од мене, и јас сама по дома, мм излезе со другари, бебе нанка а мене пеглата ми се смешка ама седнав малце пред компјутер ефтина струја да почекам Ајде послужете се, еве што млацкам јас.
24.05.2013, 22:07
Mihaela 2010
4230
Dobro vi vecer zenski eve nie pred nekoe vreme se pribravme,cel den kaj moite pa na rodenden u igroteka,i mazle otide da uspiva dete ja da ve zirnam vikendov ke su turbo,utre kumasinite na gosti,u nedela mm slavi rodenden pa pak gosti i taka ajde samo za ubavo neka e
24.05.2013, 22:13
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Добровечер и од мене, и јас сама по дома, мм излезе со другари, бебе нанка а мене пеглата ми се смешка ама седнав малце пред компјутер ефтина струја да почекам Ајде послужете се, еве што млацкам јас.
Опаааа,смокички а ? Леле јас па мрцкав соленки- вака не се слабеееее
24.05.2013, 22:13
Bethany
4534
Еве и јас накратко да ве ѕирнам. Моето малечко е веќе на спиење, уште од девет во кревет, ама јас додека сработив нешто и сега отварам и гледам смокииии. Па си ископав од на синко подароците
24.05.2013, 22:17
Mihaela 2010
4230
abe kakvo slabeenje,zivci iskinav neznam sto i se slucuva,luge stomakov mi e ko balon naduvan,nekogas i e normalen nekogas ko trudna zena,dali imam nekoj problem,dali od stresovi nikako da se namali
24.05.2013, 22:24
elenak
2004
Аууу смоките нели се диетални Туку кај се најдовте сите тука да дрндате, почнав сама да се убедувам дека ефтина од 23ч почнува
24.05.2013, 22:27
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Еве и јас накратко да ве ѕирнам. Моето малечко е веќе на спиење, уште од девет во кревет, ама јас додека сработив нешто и сега отварам и гледам смокииии. Па си ископав од на синко подароците
Кај мене едното спие а другово ми дрнда до мене како воденица,. Ми пее по некое песниче од време на време на англиски,што ги учела во градинка
24.05.2013, 22:27
Bethany
4534
Па диетални се де Посебно со јогурт кога се јадат Е сама се смеам, така јас пред некој ден слушнав: еј колку ослабнав јадам смоки и кисело млеко.... па сега
24.05.2013, 22:28
miana
6152
Аууу смоките нели се диетални Туку кај се најдовте сите тука да дрндате, почнав сама да се убедувам дека ефтина од 23ч почнува
Од 23ч е ма...
24.05.2013, 22:29
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
abe kakvo slabeenje,zivci iskinav neznam sto i se slucuva,luge stomakov mi e ko balon naduvan,nekogas i e normalen nekogas ko trudna zena,dali imam nekoj problem,dali od stresovi nikako da se namali
Ако сакаш да ти го пратам вирусов со пролив и повраќање одма ќе ослабиш, сабајле му викам на мм сега носи ме на плажа кога немам стомак, оти знам дека пак ќе си го надујам
24.05.2013, 22:30
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Ако сакаш да ти го пратам вирусов со пролив и повраќање одма ќе ослабиш, сабајле му викам на мм сега носи ме на плажа кога немам стомак, оти знам дека пак ќе си го надујам
24.05.2013, 22:31
miana
6152
24.05.2013, 22:31
Mihaela 2010
4230
Prakjaj go od ponedelnik,taman da si zeam nekoj den bolovanje,samo nemoj vikendov ke imam eden kup gosti,pa da ne zaglavam u wc
24.05.2013, 22:34
miana
6152
еј добро би било,гости дома ,а домакинката во вц Кај мене не го праќај,немој децава да ги фати - тешко мене
24.05.2013, 22:34
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Од 23ч е ма...
А може па и нема да има вечерва,а? Ама морам оти утре сум бизи ептен, одам на 10-годишнина од матура А недела нели мамурлак и купот ќе стигне до плафон
< Поракaта ја уредил elenak -- 24.5.2013 22:35:08 >
24.05.2013, 22:36
Pepelaska *
3820
Важи, таман завршувам тогаш со терапијата, а и плус мислам и адреса твоја имам
24.05.2013, 22:38
Mihaela 2010
4230
ej nemoj ziti se po posta,loso iskustvo imam so makedonski posti
24.05.2013, 22:38
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Од 23ч е ма...
А може па и нема да има вечерва,а? Ама морам оти утре сум бизи ептен, одам на 10-годишнина од матура А недела нели мамурлак и купот ќе стигне до плафон
Еј супер да си поминеш...
24.05.2013, 22:43
Pepelaska *
3820
ej nemoj ziti se po posta,loso iskustvo imam so makedonski posti
Ај по карго ке го пратам, абе миана не спиеш ти, никогаш не сум те видела вака активна навечер?
< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 24.5.2013 22:46:04 >