cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

24.05.2013, 11:28

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Добар ден и од мене! Кој има сонце нека ужива пошто кај нас може и снег да заврне user posted image
Ај да ве почастам во барот син ми има именденuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.05.2013, 16:41

clock-img

miana

pencil-img

6152

Леле каква глупост направив... Спремам ручек,и ја земав трудната тава од цептер на свеки... Арно ама пред да ја пикнам во рерна ,го одвртев капачето ,ама не сум видела дека еден дел ( долниот) останал на тавата..Ја вадам од рерна -тој стопен user posted image Ова е второ капаче што јас го упропасувам а немам поим колку чини,...Овој пат редно е јас да го купам user posted image Ке се отрујам еј,како да немам моја тава,па морам таа да ја земам...user posted image Мх,сега ми е срам,ама не сум јас крива,тоа не требаше да се одвои user posted image Ај утешете ме малце user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 24.5.2013 16:42:21 >

clock-img

24.05.2013, 21:12

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Што правите женски, има некој за друштво, детето ми заспа во 21 денес не преспа дење и толку му е силата, сама сум дома, и три дена не сум излезена од стомачниов вирус ексик веќе.Дајте некој чајuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.05.2013, 21:27

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image
Ајде бујрум чајче, и онака мислев да испијам една шоља пред спиење user posted image
И јас кај и да е ќе заспивам дете, збесна низ дома цел ден не шетнавме нигде денес....Се надевам ќе надокнадиме утре

clock-img

24.05.2013, 21:38

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Miana вредеше ли барем за јадењето? АКо било добро може ќе ти прости.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

24.05.2013, 21:59

clock-img

miana

pencil-img

6152

Aaa super bese rucekot.... Nemase strasna reakcija,ama sekako ke i kupam novo..700 denari bilo...user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:05

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добровечер и од мене, и јас сама по дома, мм излезе со другари, бебе нанка а мене пеглата ми се смешка ама седнав малце пред компјутер ефтина струја да почекамuser posted image
Ајде послужете се, еве што млацкам јас.
user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.05.2013, 22:07

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro vi vecer zenski
eve nie pred nekoe vreme se pribravme,cel den kaj moite pa na rodenden u igroteka,i mazle otide da uspiva dete ja da ve zirnam
vikendov ke su turbo,utre kumasinite na gosti,u nedela mm slavi rodenden pa pak gosti i taka
ajde samo za ubavo neka e

clock-img

24.05.2013, 22:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Добровечер и од мене, и јас сама по дома, мм излезе со другари, бебе нанка а мене пеглата ми се смешка ама седнав малце пред компјутер ефтина струја да почекамuser posted image
Ајде послужете се, еве што млацкам јас.
user posted image

Опаааа,смокички а ? Леле јас па мрцкав соленки- вака не се слабеееееuser posted image

clock-img

24.05.2013, 22:13

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Еве и јас накратко да ве ѕирнам. Моето малечко е веќе на спиење, уште од девет во кревет, ама јас додека сработив нешто и сега отварам и гледам смокииии. Па си ископав од на синко подароците user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:17

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

abe kakvo slabeenje,zivci iskinav neznam sto i se slucuva,luge stomakov mi e ko balon naduvan,nekogas i e normalen nekogas ko trudna zena,dali imam nekoj problem,dali od stresovi nikako da se namaliuser posted image user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:24

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Аууу смоките нели се диетални user posted image Туку кај се најдовте сите тука да дрндате, почнав сама да се убедувам дека ефтина од 23ч почнуваuser posted image  

clock-img

24.05.2013, 22:27

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Еве и јас накратко да ве ѕирнам. Моето малечко е веќе на спиење, уште од девет во кревет, ама јас додека сработив нешто и сега отварам и гледам смокииии. Па си ископав од на синко подароците user posted image

Кај мене едното спие а другово ми дрнда до мене како воденица,. Ми пее по некое песниче од време на време на англиски,што ги учела во градинка user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:27

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Па диетални се де user posted image Посебно со јогурт кога се јадат user posted image
Е сама се смеам, така јас пред некој ден слушнав: еј колку ослабнав јадам смоки и кисело млеко.... па сега user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:28

clock-img

miana

pencil-img

6152

Аууу смоките нели се диетални user posted image Туку кај се најдовте сите тука да дрндате, почнав сама да се убедувам дека ефтина од 23ч почнуваuser posted image  

Од 23ч е ма... user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:29

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

abe kakvo slabeenje,zivci iskinav neznam sto i se slucuva,luge stomakov mi e ko balon naduvan,nekogas i e normalen nekogas ko trudna zena,dali imam nekoj problem,dali od stresovi nikako da se namaliuser posted image user posted image

Ако сакаш да ти го пратам вирусов со пролив и повраќање одма ќе ослабиш, сабајле му викам на мм сега носи ме на плажа кога немам стомак, оти знам дека пак ќе си го надујамuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.05.2013, 22:30

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Ако сакаш да ти го пратам вирусов со пролив и повраќање одма ќе ослабиш, сабајле му викам на мм сега носи ме на плажа кога немам стомак, оти знам дека пак ќе си го надујамuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:31

clock-img

miana

pencil-img

6152

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:31

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ако сакаш да ти го пратам вирусов со пролив и повраќање одма ќе ослабиш, сабајле му викам на мм сега носи ме на плажа кога немам стомак, оти знам дека пак ќе си го
надујамuser posted image

Prakjaj go od ponedelnik,taman da si zeam nekoj den bolovanje,samo nemoj vikendov ke imam eden kup gosti,pa da ne zaglavam u wcuser posted image

clock-img

24.05.2013, 22:34

clock-img

miana

pencil-img

6152

еј добро би било,гости дома ,а домакинката во вцuser posted image Кај мене не го праќај,немој децава да ги фати - тешко мене user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:34

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

А може па и нема да има вечерва,а? user posted image Ама морам оти утре сум бизи ептен, одам на 10-годишнина од матураuser posted image А недела нели мамурлак и купот ќе стигне до плафон user posted image

< Поракaта ја уредил elenak -- 24.5.2013 22:35:08 >

clock-img

24.05.2013, 22:36

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Важи, таман завршувам тогаш со терапијата, а и плус мислам и адреса твоја имам user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:38

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Важи, таман завршувам тогаш со терапијата, а и плус мислам и адреса твоја имам user posted image

ej nemoj ziti se po posta,loso iskustvo imam so makedonski postiuser posted image

clock-img

24.05.2013, 22:38

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

А може па и нема да има вечерва,а? user posted image Ама морам оти утре сум бизи ептен, одам на 10-годишнина од матураuser posted image А недела нели мамурлак и купот ќе стигне до плафон user posted image

Еј супер да си поминеш...user posted image

clock-img

24.05.2013, 22:43

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ej nemoj ziti se po posta,loso iskustvo imam so makedonski postiuser posted image

Ај по карго ке го пратам, абе миана не спиеш ти, никогаш не сум те видела вака активна навечер?

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 24.5.2013 22:46:04 >

Последни статии

article-img