за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Е јас се најадов ручек, и оставив малку место за сладоледче после
Нешто ме утепа денов, цел ден сум поспана... а и дома останавме, па можеби и тоа плус прави да сум само за во кревет... ама немаа што сакам јас
25.05.2013, 17:15
Bethany
4534
А еве ме
25.05.2013, 19:40
Felly RR
7977
Aaaaa, тогаш тебе не ти треба сладолед, ти треба едно вакво
25.05.2013, 19:56
Melanija RR
7052
Felly RR одма делува твоево кафе еве ја Bethany RR он лине
Јас сум за ова
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
25.05.2013, 20:16
Gwendolin
383
Уф пишав и не ми се прати... Ај пак Здраво женски, ми недостигате, немам многу време да пишам, по цел ден шетаме со бебулето или играме или нешто работа барам и се немам време за интермец ( што викаше еден комшија овие внуциве цел ден интермец играат ). Моментално се кријам во спална да не избувнувам, лепам скинати нерви, свеки ми е на гости некое време и сакала уште да седи...мислев кафе да ве частам ама изгледа диазепамче ќе ми треба...или лексилиум...не знм што се пиеше за смирување никогаш не сум пиела...а може и некој коњак да дрмнам,а? Ај ако преживеам овие дена ќе ви пишам пак, да ве подружам малку. Поздрав женички, имајте убав викенд
25.05.2013, 20:35
miana
6152
Ајде и јас да се јавам на рапорт.... Кај сте бе женииии? Јас еве сум,да ви кажам приметив дека во кујна ми мириса нешто лошо,па решив да намирисам од каде доаѓа и што да видам..Велигденско јајце ( од првите три што ги чувам цела година ) било пукнато...Уффф,многу лошо..Инаку Дај ајде частете ме нешто,вчера се изначастив па дури се преморив Инаку,што има ново,старо?
25.05.2013, 21:24
Bethany
4534
Хахаха, делува него шта, кој знае дали вечер ќе можам да заспијам од толкава доза
Гвендолин, ме насмеја а ти имаш мака... ај издржи уште малку сигурно ќе оди наскоро еве за тебе и Миана, винце може? Богами и јас ќе си се послужам. Си излегов прееска надвор и се смрзнав, па сега да се згреам малку
25.05.2013, 21:49
miana
6152
Lele kolku dobro mi dojde vincevo...mh,mh,meraci..A da ti kazam bas mi se pripi vince..Fala srcka mnogu.... Nego Pepelaska vcera da ne go prati virusot nakaj mene? Malovo mi se isturi denes so prolivce...Ah lele,a neli rekov da ne go prakas decata ke gi fati
25.05.2013, 22:05
Mihaela 2010
4230
Aj zdravo i od mene .denes puknav cel den spremaj pa gosti no dojdoa i koma sum da vidam so praite i idam u krevet .utre uste edna doza gosti na mm mu e rodenden
25.05.2013, 22:18
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Aj zdravo i od mene .denes puknav cel den spremaj pa gosti no dojdoa i koma sum da vidam so praite i idam u krevet .utre uste edna doza gosti na mm mu e rodenden
Опаааа,ајде нека му е срекен роденден и убаво да си поминете ...
25.05.2013, 22:56
sandriana RR
2924
И ти си имаш муже близнаци хороскопски, а? Исто како уште едно дете да си имам по дома, јас така мојот мм-близнаци си го доживувам
25.05.2013, 23:03
mommy_angels RR
1543
ај добро вечер и од мене..денес сум најлута на овој Рамковниот.......па да му е*** мајката,на друго место ајде океј,ама доктор на дежурство на детска клиника одвај да зборува македонски ,јас бе да морам да му довршувам реченици за да се разбереме што терапија треба за ќерка ми ....е јас почитувам и нации и националности,ама во држава во која македонскиот е ПРВ државен јазик,доктор(ееееееееееееееееееејјјјј ДОКТОР) едвај да зборува македонски ... ма и 20% и се по ред нека иде у три лепе,па се работи за здравјето на децата !!!!!!!!!!!!! Гвендолин дај ваму од тоа лексилиумот,оти само така може ќе смирам живци
26.05.2013, 12:52
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Опаааа,ајде нека му е срекен роденден и убаво да си поминете ...
fala miana,eve samo sto napraviv eden kolac,pa pokasno gosti doagaat
26.05.2013, 12:54
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
И ти си имаш муже близнаци хороскопски, а? Исто како уште едно дете да си имам по дома, јас така мојот мм-близнаци си го доживувам
Tocno taka,si imam kerka i edno since se da se kaze ,se da se podputne,bez oset,ama pa sekoj den sum so desavki,i toa smesni,takvi se so da im pravis
26.05.2013, 12:56
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels
ај добро вечер и од мене..денес сум најлута на овој Рамковниот.......па да му е*** мајката,на друго место ајде океј,ама доктор на дежурство на детска клиника одвај да зборува македонски ,јас бе да морам да му довршувам реченици за да се разбереме што терапија треба за ќерка ми ....е јас почитувам и нации и националности,ама во држава во која македонскиот е ПРВ државен јазик,доктор(ееееееееееееееееееејјјјј ДОКТОР) едвај да зборува македонски ... ма и 20% и се по ред нека иде у три лепе,па се работи за здравјето на децата !!!!!!!!!!!!! Гвендолин дај ваму од тоа лексилиумот,оти само така може ќе смирам живци
sto te cudi,Minister za odbrana,talat Djaferi...sto sakas povekje,da se molime da ne zarati samo...pa kaj minister pa uste ne saka na makedonski da zbori...drzavickava ni e sta da ti pricam
26.05.2013, 22:56
miana
6152
Уф за политика поарно да не почнуваме - јако ке биде Ккао го поминавте денот? Јас се изморив од шетање..бвме во џамбо ама во џамбо минимумот е 1000 че.Иначе отидов по вакум кеси - вакум кеси се сторив Треба ова,треба она,ситници еден куп - и после на каса си викаме - е шо купувавме толку? И така..Вие што си правите?
26.05.2013, 23:03
deluxe
2479
повели Миана ,да те освежам малку батали не се нервирај за парите ,тие и онака за трошење се
26.05.2013, 23:06
miana
6152
мх,баш супер ке ми дојде..Ама не се нервирам јас кога трошам за џиџи миџи..Не ми е мило кога трошам за лекови,ама за убаво работи баш ми е мерак..Вие што си правите?
26.05.2013, 23:12
deluxe
2479
Ние со се бориме во раце,не сака да спие ,па така мама со една рака куца на тастатура ,со другата го нишкам ,лудилооо,ова бебево мое до кога ќе сака во раце мислам дека рацете ми се истегнаа,буквално по цел ден е обесено како мајмунче( уффф )
27.05.2013, 08:49
vezilka RR
4931
Добро утро жени, има некој станат?
27.05.2013, 09:46
deluxe
2479
Добро утро!!!! (за малку и добар ден) Благодарам Везилка за кафенцето ,баш убаво ќе ми дојде,јас веќе едно испив,може втора тура
27.05.2013, 10:07
miana
6152
ОО за мене макијатцето..Здраво и од мене женичкии
27.05.2013, 10:11
Mihaela 2010
4230
aj zdravo,denov mi e odvraten,me boli grlo i kaslam,lele se isporazbolev,denovive dali od vremevo bez vrska ladno ,pa i gosti,pa ne znae covek vise sto da oblece...i epten sum katastrofa
27.05.2013, 10:22
anaana
1126
ajde i jas da se prijavam ponedelnicki.. mi se spie mi se pie kafe... :( ukocena sum cela, kicma me boli ova vremevo ke ne upropasti... kako ke se izdrzi do 4 i pol nemam pojma
27.05.2013, 10:24
Bethany
4534
И за мене кафе, станата сум од 6 Едно испив, ама сега втора тура.