за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
aj zdravo,denov mi e odvraten,me boli grlo i kaslam,lele se isporazbolev,denovive dali od vremevo bez vrska ladno ,pa i gosti,pa ne znae covek vise sto da oblece...i epten sum katastrofa
И ние сите дома се инастивавме од вчера. Денес и детево ќе го носам кај педијатерот да го ѕирне, оти за два дена јас одам на пат, па да знам какво дете оставам дома .
27.05.2013, 12:30
Mihaela 2010
4230
Falavi zenski,ama ic ne me biva,i tazna sum,i luta i besna zaradi drugarka mi koja si go zagubi nerodenoto bebce vo 9 mesec...ne sakam da pisuvam vakvi raboti ama nemozam da se vozdrzam
27.05.2013, 12:34
Bethany
4534
жал ми е Михаела
Везилке и вие да оздравите што побргу ...
Јас еве пијам втора тура кафе сега со вас, па да правам ручек... малиот спие, кафенце, мир и тишина, па ово се непроценливи моменти за опуштање
27.05.2013, 12:37
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Falavi zenski,ama ic ne me biva,i tazna sum,i luta i besna zaradi drugarka mi koja si go zagubi nerodenoto bebce vo 9 mesec...ne sakam da pisuvam vakvi raboti ama nemozam da se vozdrzam
27.05.2013, 15:45
elenak
2004
Леле Михаела како бе во 9-ти месец? Уф, стварно ми е жал, каква судбина е ова? И мене глава ме боли, времево е стварно убитачно. Малава заспа ама ич не е по спиењето, не знам што дете ќе беше, ми се чини таман заспала ете ја станува. Арно денес имам гравче направено од вчера и не правам ручек па можам да ве ѕирнам, инаку толку ми е слободното време.
27.05.2013, 22:17
Snowhite RR
5042
Леле почнав и јас да се ветрееам, имав закажано на фризер денеска и заборавив да појдам. Бруки, како сега ќе се појавам
28.05.2013, 09:20
Martins mom
3342
Добро утро девојки, нема ништо поубаво од утринско кафе на РР. Повелете
Јас сега заминувам на гинеколог да се видиме со бебушката...can''t wait
28.05.2013, 09:21
deluxe
2479
Добро утро!!!! како сте ?? си го пијам кафенцето и си размислувам треба на заболекар да се оди,уфф ме фаќа паника.Секој ден си одложувам ајде утре,ама ја претерав работата
28.05.2013, 09:23
deluxe
2479
се зазборував ,заборавив кафенце да ве почестам,Ајде повелете
28.05.2013, 09:30
Tanjat7880
1256
Dobro utro i od mene devojki,kako ste mi,shto ima novo?!Oddamna ne sum vi pishala no redovno ve citkam. Ke si zemam jas od kafevo deluxe,ova utro bash mi treba,sinko moj e na ekskurzija ednodnevna,on vesel i srekjen a jas ni na zemja ni na nebo
28.05.2013, 09:33
AnnaMolly RR
6409
Тањааааааааа кај си ма ти? Те нема сто години!
28.05.2013, 09:37
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Тањааааааааа кај си ма ти? Те нема сто години!
tuka,tuka sum si jas,me nema me nema pa ke se izgubam
28.05.2013, 10:00
sandriana RR
2924
Еј, па знаеш ли колку фалеше твоето кафе? Ајде, части по едно, за да оправдаш отсуство
28.05.2013, 10:17
Mihaela 2010
4230
Jas imam zmej vo grlovo pa ke pijam caj,koj e za neka poveli
28.05.2013, 10:18
Tanjat7880
1256
Eve,oddma,vrabotiF i eden tip da koga ke me nema ve opsluzuva i posluzuva!
28.05.2013, 10:27
Bethany
4534
Добро утро женски! И јас ве дружам со кафе, што вика Мартинс Мам РР нема поубаво од утринско кафе на РР
Додуша ова ми е веќе второ, првото се излади, па сега на раат ово да го испијам. Времето ме нервира, многу ми е ладно некако, а слушнав цел јун најавуваат оваков, дури од следна недела поладно
Ајде убав ден на сите, кој каде тргнал, кој што започнал да прави
28.05.2013, 10:39
vezilka RR
4931
Хе хе добар е типов Тања..добро утро и од мене. Мило ни е што те читаме повторно
28.05.2013, 10:48
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Хе хе добар е типов Тања..добро утро и од мене. Мило ни е што те читаме повторно
Vikash dobar e A?!Ako zabushava samo kazete odma ke go smenam,Jas SPIRO tehnika sum, se shto treba da rabotE e mrzlivo i nesaka! E a ako vi e pogoden togash bash ke se raduvam
28.05.2013, 13:39
ivoni4ka
903
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
lele mihaela sto kazuvas zalno mnogu zalno i bolno ne mi se veruva kako se slucilo imalo li nekoj problem lele lele sraja da e da ne se sluci na nikoj
28.05.2013, 14:04
miana
6152
Здраво девојки..Јас наминав да ве поздравам...Ај да ви се пофалам - полагав испит и положив со 9 ка..Инаку утепана сум,жива ненаспана,малоно ми стана во 04 ч а учев до касно вечерта .. Сега се вракам на работа - имам плати за правење..Ве гушкам сите Немам сила за частење ,ке должам частенка
28.05.2013, 14:35
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Здраво девојки..Јас наминав да ве поздравам...Ај да ви се пофалам - полагав испит и положив со 9 ка..Инаку утепана сум,жива ненаспана,малоно ми стана во 04 ч а учев до касно вечерта .. Сега се вракам на работа - имам плати за правење..Ве гушкам сите Немам сила за частење ,ке должам частенка
9 ka ??sram da ti e...kakvo castenje kakvi bakraci....ne priznavam nisto pod 10 ajde mala sala,bravo miana neka se mnozat
28.05.2013, 17:41
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Честито Миана, па да частиш
Ајд јас да ве послужам овака за после ручекот . Повелете
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 28.5.2013 17:46:48 >
28.05.2013, 18:02
mosa
546
aaa miana bravo,bogami i za castenje e rabotava. a inaku i jas da ve pozdravam nekako sum pozitivno raspolozena denovive,vsusnost utre mu e na Valentino rodenden,samo sto nie go slavevme vo sabotata,malku porano,poradi toa sto mazle utre odi na pat. i nemase da bide doma. Inaku polni 4 godini.Sega posto pomina guzvata so gosti si razmisluvam kolku porasnalo moevo detule. A i V si e sreken mnogu za rodenden si go dobi posakuvaniot velosiped,pa segaa e mnogi sreken
28.05.2013, 21:16
Snowhite RR
5042
Леле жени што се случи или за малку ќе се случеше, за што сега можев да жалам и да тажам и да се зацрнам за цел живот. Отидовме со Јана со количката да го земиме Михаил од градинка и си одиме накај дома и М одеше покрај си кинеше ливчина од една жива ограда и пошто се приближивме до раскрсница му реков ајде иди М до мене да те гледам коли поминуваат овде и дојде до мене и му велам оди покрај мене, застани кола иди да помини па ќе преминеме, арно ама наместо тоа, не знам што му текна, никогаш не направил така, тргна сам да ја преминува улицата, а кола идеше, јас кога го видов пред кола готово крвта ми замрзна, го изгазија реков, само вреснав и среќа во несреќа не возеше брзо и застана. Кога видов дека застана ми олесна, ама уште цел саат после тоа не можев да се совземам. Леле не ми се верува што можеше да биде. Обично така не прави секогаш гледаме пред да преминуваме улица, ама во дете верба нема. За лошто не треба многу
28.05.2013, 21:48
Палешка РР
7505
Миа истото го направи Сноувајт Татко и влегол во уредската аптека да купува нешто таа зад него стоела и во секундата ја снемало..ниту аптекарката не видела кога исчезнала. Таа се затрчала по удолницата за колички што е и право пред кола истрчала
Невозможни се, Господ да ги чува