cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

04.06.2013, 22:31

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Само немој многу да пиете, да не ви се измеша па материјалотuser posted image
Или завршивте со учење за вечерва?

user posted image user posted image user posted image Pa da ti kazam i treba da e izmeshan,kako bre ne se setivme porano nego sega na posledniot test?!

clock-img

04.06.2013, 22:33

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Мене не ми е јасно зошто сега во склоп со екстерново се нафрлија и на помалите. Па толку буквално цел материјал ги рибаат мајку му? И ние правевме проверки ама не за буквално цел материјал и не по секој предмет...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

04.06.2013, 22:39

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Па да ги спремат за во четврто - да знаат што ги чека.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

04.06.2013, 23:45

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Аааа овде се пиело без мене, их бре, па и ние што немаме вторачиња би дрмнале по некое чашуле. Ај наздравје!

clock-img

04.06.2013, 23:51

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Само немој многу да пиете, да не ви се измеша па материјалотuser posted image
Или завршивте со учење за вечерва?

Завршено е со учењето,сега може да се релаксираме,утре нов ден нови лекцииuser posted image user posted image
ајде ајде ќе издржиме user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

05.06.2013, 00:03

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

We dont need no education!
....
Hey teacher live us kids alone

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

05.06.2013, 00:06

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ААуууу како така? ќе треба teachers да одат технолошки вишок тогашuser posted image user posted image

clock-img

05.06.2013, 00:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Не до толку user posted image можи да седат, ама да не предаваат и да не скориваат...и само 4 и 5 да пишуваат! user posted image

clock-img

05.06.2013, 00:22

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ние денес ги вративме учебниците, веќе сме на распуст со паметот, децава не се држат, не па тестови на 5ти Јуни да им даваме... user posted image готово, веќе и џамлии им се дозволени user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

05.06.2013, 07:38

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Кој.рано рани, две среќи граби. Хе, хе..ај добро утро жени. Јас денес се спремивза две среќи, само ако не ми дадат, од утре више не станувам рано.

clock-img

05.06.2013, 07:59

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

user posted image
Ајде добро утро и од мене.Да се напиеме утринско кафенце да тргне денот.
Денес сум узбуџена хаха треба да ми стигне ливонот ризик јак мила душа мора да се слабее.Станата сум од 4ч сабајле и денес и те како ќе бидам во елемент

clock-img

05.06.2013, 08:05

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Здраво девојки. Еве сме и ние на пулт рано да си земеме следовање кафенце и благичко, Малецка ти си била сабајлево вредна си спремила. Денов некако депра од старт, ми иде да легнам и да лежам цел ден и баш со прст да не мрднам до вечер. Везилке еве пошто и јас станав рано ти ги пуштам моите среќи на тебе.

clock-img

05.06.2013, 08:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас да се пријавам дека земам благичко, да не биди со крадење user posted image

Добро утро на сите! user posted image

clock-img

05.06.2013, 09:00

clock-img

miana

pencil-img

6152

Dobro utro i od mene..Denov nekako tmuren,nie ke vidime kako ke terame..Znam deka uste malce ke pojdam noktive da si gi uljudam malce pa ke vidam posle sto ke pravam. Ve pozdravuvam site i vi posakuvam ubav den...user posted image

clock-img

05.06.2013, 09:09

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добро утро !!! еве и јас конечно се наспав,свежа и оддморена.Можи и за мене едно кафенце кој честеше Малечка23?? давајте едно..,user posted image

clock-img

05.06.2013, 09:36

clock-img

anaana

pencil-img

1126

Денес сум узбуџена хаха треба да ми стигне ливонот ризик јак мила душа мора да се слабее

ova za lipovon????
ajde ke kazes iskustva

clock-img

05.06.2013, 10:06

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

da da konecno go naracav vo sabotata ete go denes kaj i da e ke stigne pa da vidime sto ke ispadne
off topic za tie sto sakaat da go naracaat da ne lazat preku fb posto e 3000den a realnata cena vo bg e 25e i tuka od kaj sto naracav e 1650den

clock-img

05.06.2013, 10:22

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ај добро утро,на кого му е добро де,вие пивнете си кафенце а јас ќе си го допијам она вашето од синоќа и си правам допуна оти си имам ново шефче уште недозреано,и ние тука ќе си го растеме и воспитуваме...на здравје нека ми е user posted image

clock-img

05.06.2013, 11:13

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ајд добро утро, или добар ден е веќе user posted image
И јас сум наспана, на синко синоќе од 9 до сабајле до 8 гласчето не слушнав. Дури и јас се пробудив пред него, чудо некое е ово. user posted image

mommy_angels изгледа ептен е тешка работата, штом од сабајле си на жестоко user posted image Ај со лесно и без многу нервози. user posted image

А малечка23, и мене ме занимаат искуства со липовонот, не дека планирам да земам да пијам, ама ете баш ме занима дека во последно време многу се збори за тоа, што чудо ќе е тоа user posted image

clock-img

05.06.2013, 11:24

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels

ај добро утро,на кого му е добро де,вие пивнете си кафенце а јас ќе си го допијам она вашето од синоќа и си правам допуна оти си имам ново шефче уште недозреано,и ние тука ќе си го растеме и воспитуваме...на здравје нека ми е

Пивни си mommy_angels, како беше она некој пие од радост, некој од тага, јас отсабалје...и јас еве на ликер се мавнав user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 5.6.2013 11:26:52 >

clock-img

05.06.2013, 16:14

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Ми се згади кај што прочитав дека Ким Кардашијан ќе си ја изедела плацентата после породување.

clock-img

05.06.2013, 16:20

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Нема ништо гадно во тоа мама26 ако прочиташ на нет во САД веќе тоа е нто нормално. Ако навистина делува така како што кажуваат зошто да не и јас би си ја изела.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.06.2013, 16:22

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

А како делува?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

05.06.2013, 21:22

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Кај сте женски, што правите?
Го успав синко и сега сум фри. Бев зафатена денес, па сега конечно одмор, гледам некој филм ако најдам да погледнам, одамна не сум.
Убава вечер на сите user posted image

clock-img

06.06.2013, 08:13

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Dobro utro devojcinja,kako sme,shto pravime na ova dozdlivo utro i shto planirame za predstojniot vikend A?
Vcera bev na polumaturska,drmnav edno uzo i eve ushte nemozam na sebe da si dojdamuser posted image

Последни статии

article-img