cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

07.06.2013, 08:49

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Добро утро радни народе user posted image
Мене денов тежок ќе да ми е - газда си дојде од пат, мирно беше 4 дена, сега ќе отекува цел ден...Башка, дете денес го чува татко и, прв пат се сами цел ден откако е родена, па ќе биде веселоuser posted image Ќе чекам да се јави да кука, или да ми ја донесе на работа, ако не се справи user posted image
АЈ, да фркнам уште едно кафе, и да се фрлам на посао user posted image

clock-img

07.06.2013, 08:51

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Mihaela,ovde nikoj i nigde nema,ova sve za mene i tebe bre!user posted image

Hahah pa ja namerno vaka posabajlecki da ima poise za nasuser posted image user posted image

clock-img

07.06.2013, 09:00

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Аха, сами сте...гледај сите како се нацртавме за кифлички и кашкавалче user posted image

Добро утро жени user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 7.6.2013 9:01:17 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

07.06.2013, 09:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

И јас сум тукаааааааааuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

07.06.2013, 09:06

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Aaaaaa namirisavte vie shto toa se ima tuka..
Nego ke mi pomognete li,mi treba "mesto"kade se diskutira za nokjno mokrenje kaj golemi deca vo krevet,imame takva strana ili..?

clock-img

07.06.2013, 09:07

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Еве ја ТЕМАТА.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

07.06.2013, 09:16

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

oooo pa ovde treba i sandriana da casti...gledam himnava i ja odobrileuser posted image user posted image
breeee sto castenki denes ke imaaaaaa

clock-img

07.06.2013, 09:22

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ама нешто ве нема во темава за наградната игра, или спремате некоја тајна стратегија, па затоа не пишувате?!?

clock-img

07.06.2013, 09:28

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

oooo pa ovde treba i sandriana da casti...gledam himnava i ja odobrileuser posted image user posted image
breeee sto castenki denes ke imaaaaaa

Леле ама ме збуни - кој, каде одобрил...дур да ми текне да прочитам статија user posted image Нема врска, ќе се опраам до после user posted image Баш ми е ќеиф што од смешка излезе химна што Ви се допаѓаuser posted image
Ај, благичко сакате?
user posted image

clock-img

07.06.2013, 09:31

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Але але алееееееее, сакамееееееее! user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2013, 09:48

clock-img

miana

pencil-img

6152

Eve me i meneeeee...Ajde zdravo od meneee

clock-img

07.06.2013, 09:48

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Добро утро и од мене девојки.На здравје кафенце.Сандриана user posted image user posted image за химната сеа ја читав статијата баш се се вклопува перфектно ехих едвај чекам понеделник.

clock-img

07.06.2013, 09:53

clock-img

mama_06

pencil-img

395

Добро утро и честитки до Михаела. Иако не сум многу друштвена, ке си земам од се што е поставено на масата.
Поздрав и убав ден, да ви кажам дека ќе учевствувам во наградната игра од понеделник.

clock-img

07.06.2013, 10:20

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Честитки Михаела, уште повеќе успеси ти посакувам понатаму! Точно е дека се што е твое ќе си дојде, кога тогаш! user posted image

Еве ме и мене, ме немаше некој период да пишам, ама ве читав... и гледам дека има нешто ново user posted image

Пред една недела имав едно големо разочарување, можеби дека премногу очекував, па ништо од заминувањето од Мк. Но сепак, се надевам дека пак ќе се укаже некоја ваква прилика. Само кога ќе те удрат од земја после сите ветувања не е баш убаво.

Нејсе... сте за кафе? user posted image
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

07.06.2013, 10:32

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Калипсо вари други за девојкиве зашто овие за секунд ги испив на ексuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2013, 10:44

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Еве, стига нова тураuser posted image
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

07.06.2013, 10:58

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Е таман јас идам на нова тура кафе user posted image

Калипсо, баш ми е жал за разочарувањето, ама белки ќе се укаже нова прилика, во прав момент user posted image

Сандриана, user posted image за химната, сега сме во прав натпреварувачки дух.

clock-img

07.06.2013, 12:14

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Си земам и јас кафе и одам в град на палачинки
После ќе ве читам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

07.06.2013, 19:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ете бевме на паланчикијада со Ј, изедов дури пола палачинка, пола,пола ами ичuser posted image
Еднаш човек ќе излези и одма ќе налета некој од ТВ да те снима на анкета, да не може човек да излезе скришно ццц

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

07.06.2013, 19:40

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Кај имаше палачинкијада Сноувајт?
Леле јас ко од Марс падната user posted image

clock-img

07.06.2013, 20:47

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ете бевме на паланчикијада со Ј, изедов дури пола палачинка, пола,пола ами ичuser posted image
Еднаш човек ќе излези и одма ќе налета некој од ТВ да те снима на анкета, да не може човек да излезе скришно ццц

Од која тв те анкетираа кажи да те гледаме на вести! и јас појма немам каде има палачинки,и јас од кај Палешка сум-Марс user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

08.06.2013, 05:13

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Mihaela cestitki da si imas uste mnogu uspesiuser posted image
Calypso jas pa si pomisliv ste zaminele sto te nemase nekoe vreme,ti posakuvam sto poskoro da si zamineteuser posted image
Jas spremam sliki pa ponedelnik da napram nekoj album da go vidite mojov graduser posted image

clock-img

08.06.2013, 10:55

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добар ден жени, некако ми делувате поспано,од времето ќе е... Уф ама мразам облачно време,ме отепува,кома сум,ајде да ве размрдам малку со некое летно коктелче
user posted image

clock-img

08.06.2013, 11:02

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Јас си го присвојувам ова шаренково,ама како ми плаче срце да сум си сега на едно вакво место :-/

clock-img

08.06.2013, 11:06

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

eeeee и јас сум канидат за идење ако одиш кажиuser posted image ќе оддиме заедноuser posted image

Последни статии

article-img