cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

08.06.2013, 11:41

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Ајде пали кола и да не нема user posted image

clock-img

08.06.2013, 12:14

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

И јас сакам со ваааас user posted image Сонувам веќе за море, плажа, одмор...
И јас не сакам овакво време веќе, се сум поспана, коктелче ќе ме дигне на нозе user posted image

Буцко мал, ти оно беше на Нов Зеланд или грешка сум? Ако си таму, сакам таму и јас user posted image

clock-img

08.06.2013, 12:26

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Aбе каква кола,палам авионот и летаме user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

08.06.2013, 12:34

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

user posted image user posted image што подалеку тоа подобро,а

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 8.6.2013 12:48:25 >

clock-img

08.06.2013, 12:37

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Да да!! подалеку,ама ај после четврток ќе одиме,имаме натпревар,мора да сме тукаuser posted image user posted image

clock-img

08.06.2013, 14:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: МамаАна

Еве и јас да се заблагодарам на топлото добредојде user posted image Баш ми е мило што ме прифативтеuser posted image . Јас ете неколку поста си пишав во срекни часови,а не сум видела дека тука си било местото за отпуштени муабети user posted image
Ете ние денес со С. си се шетнавме како по обичај user posted image ба сега он си легна да преспие и јас додека кувам ручече за него и за нас решив да си помуабетам тука. Сеуште не ве знам добро сите тука но се надевам дека со кафе муабет ке ве запознам. Ете јас да ви кажам за мене дека сум во брак веќе 3 год. имам синче 1 год. со мажот ми живееме во куќа и можам да се пофалам дека ние си ја направивме(нова две год.) и сме во исти двор со свекор ми и свекрва ми. Тие мн ми помагаат околу чување на С. и до сега не сме имале никакви замерки. Мажот ми работи во приватна фирма,а јас сум по професија професор но за жал не вработена,но за среќа имаме (од татко ми) приватна фирма(производство и дистрибуција) па така да се наоѓам тука негде. Да не ве давам повеќе,извинете на гњаважа user posted image Ајде сега ве повикувам на добри свежи сокови и овошни салати
user posted image
user posted image

clock-img

08.06.2013, 14:27

clock-img

МамаАна

pencil-img

6

Ти благодарам Bethany RR одкако го пуштив постот таму ја најдов оваа тема,
се надевам дека нема да ми замерите додека да се навикнам кое каде е user posted image

clock-img

08.06.2013, 14:28

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Фала МамаАна за освежување.
Ќе се запознаеме со тек на времето user posted image

clock-img

08.06.2013, 14:34

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Нема проблем user posted image
Бидејќи ја бараше темата за опуштен муабет, те упатив тука.
Ќе се навикнеш, а во меѓувреме ние сме тука. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: МамаАна

Ти благодарам Bethany RR одкако го пуштив постот таму ја најдов оваа тема,
се надевам дека нема да ми замерите додека да се навикнам кое каде е user posted image

clock-img

08.06.2013, 23:25

clock-img

miana

pencil-img

6152

Kaj ste be zeni ? Nankate? Setvte li nekade denes? Nie setavme malce i Mia mi krena pak T i taka user posted image

clock-img

08.06.2013, 23:56

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ај да ве облажам за роденденот од мм, ги наполни триесет Итрите години user posted image

user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

09.06.2013, 00:05

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ете бевме на паланчикијада со Ј, изедов дури пола палачинка, пола,пола ами ичuser posted image
Еднаш човек ќе излези и одма ќе налета некој од ТВ да те снима на анкета, да не може човек да излезе скришно ццц

Од која тв те анкетираа кажи да те гледаме на вести! и јас појма немам каде има палачинки,и јас од кај Палешка сум-Марс user posted image user posted image

Имаше кај камениот ѕид, инаку ме снимија од Канал Визија, ме гледаше некој? Јас ја немам таа на фдигитална, а аналогната не ми работи нешто и не можам да се видам, а и не знам дали беше за на вести, зашто прашањето беше дали подарувам злато или нешто друго. Е многу се креативни нема тука шоuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

09.06.2013, 01:20

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Ај да ве облажам за роденденот од мм, ги наполни триесет Итрите години user posted image

user posted image

Ајде нека му е среќен роденденот, живи здрав!
Ние денес значи не се прибравме, и после се чудам зошто детево е во тотална збунка за тоа што значи дома и каде му е домата.

clock-img

09.06.2013, 08:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Што убаво ми дојде тортава, сама и се изнасладив user posted image
Честит итри роденден на мт Сноу! user posted image

Добро утро жени. Утре ова време не ќе да сме со сите user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.06.2013, 09:41

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ај до ро утро жени! Ама сме се изнаспале, туф, туф. Детњво уште спие. Епа од утре у 6 ќе станувам, па да си ставам у кредот малку од спиењево, хо, хи.

clock-img

09.06.2013, 09:46

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Денес затишје пред бура ќе биде изгледа..Ако ако, нека одмараат жениве, нека се собира енергија за наредниве деновиuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

09.06.2013, 15:06

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Кај сте бе женски? И по жешко ли шетате? А може па денес правите ручек за цела недела,а?user posted image Ајде собирајте се тука една генерална проба да направиме, да видиме колку ни се прстињата кондиционо спремни user posted image  

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

09.06.2013, 15:11

clock-img

elenak

pencil-img

2004

user posted image
Ај еве од мене свежење, одамна не сум почастила.

clock-img

09.06.2013, 15:19

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Eve jas ke si se pocastam ama i ke pobaram nesto JAKO za da se dodrzi do krajot na denov.48h bez son i sreduvanje na nekoj obvrski 2 dena ova mi e prvo sednuvanje

clock-img

09.06.2013, 15:31

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Malecka23, eve za tebe nesto jako, od kombinacijava nema da zaspies i da mozes user posted image
user posted image

Snouvajt, sreken rodenden na mt, ubavo tortice mu napravi user posted image

Elenak, toa e zatisje pred bura ko sto vika Martins Mam. Cuvame sila za utre user posted image

clock-img

09.06.2013, 16:04

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Кажувајте стратегии ајде, што смисливте умни главчиња? user posted image Јас имам еден предлог, ако смеам да го кажам. Да не имаме некое шпиунче пратено де, од кај комшиивеuser posted image

clock-img

09.06.2013, 16:34

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Вапакапа напапипишипи user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.06.2013, 17:32

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Здраво девојки, ние само што се прибравме па викам ајде да видам дали се спремате за натпреваров или готово завршија поготовките и сите на готовс одбројувате.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.06.2013, 17:46

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Здраво и од мене !!! јас бев отсутна од форумов (непланирано)user posted image ама од утре не се тргам од пред комп.Спремна сум и психички и физичкиuser posted image

clock-img

09.06.2013, 22:45

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Вапакапа напапипишипи user posted image

Хахах и после да не знам ни јас сама што сум напишала user posted image А да напишам на дијалект? user posted image Нема везе, нек чита кој сака де, демек којзнае што смислив. Поентата ми беше да одговараме што пократко на темите, без објаснувања (освен ако на некој не му е потребна некаква помош). На пр. Како го заспивате вашето бебе? Со лулање. Толку. Колку често кака вашето бебе? 2 пати. Да ги активираме ваквите теми повеќе. И темите што ќе се отвараат неделава да бараат што пократки одговори,за да бидеме побрзи нели, кога веќе оние ,,финтаџиски теми,, од минатиот пат не ни се дозволениuser posted image Ето, ве просветлив user posted image

Последни статии

article-img