за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас сакам со ваааас Сонувам веќе за море, плажа, одмор... И јас не сакам овакво време веќе, се сум поспана, коктелче ќе ме дигне на нозе
Буцко мал, ти оно беше на Нов Зеланд или грешка сум? Ако си таму, сакам таму и јас
08.06.2013, 12:26
deluxe
2479
Aбе каква кола,палам авионот и летаме
08.06.2013, 12:34
mommy_angels RR
1543
што подалеку тоа подобро,а
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 8.6.2013 12:48:25 >
08.06.2013, 12:37
deluxe
2479
Да да!! подалеку,ама ај после четврток ќе одиме,имаме натпревар,мора да сме тука
08.06.2013, 14:25
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: МамаАна
Еве и јас да се заблагодарам на топлото добредојде Баш ми е мило што ме прифативте . Јас ете неколку поста си пишав во срекни часови,а не сум видела дека тука си било местото за отпуштени муабети Ете ние денес со С. си се шетнавме како по обичај ба сега он си легна да преспие и јас додека кувам ручече за него и за нас решив да си помуабетам тука. Сеуште не ве знам добро сите тука но се надевам дека со кафе муабет ке ве запознам. Ете јас да ви кажам за мене дека сум во брак веќе 3 год. имам синче 1 год. со мажот ми живееме во куќа и можам да се пофалам дека ние си ја направивме(нова две год.) и сме во исти двор со свекор ми и свекрва ми. Тие мн ми помагаат околу чување на С. и до сега не сме имале никакви замерки. Мажот ми работи во приватна фирма,а јас сум по професија професор но за жал не вработена,но за среќа имаме (од татко ми) приватна фирма(производство и дистрибуција) па така да се наоѓам тука негде. Да не ве давам повеќе,извинете на гњаважа Ајде сега ве повикувам на добри свежи сокови и овошни салати
08.06.2013, 14:27
МамаАна
6
Ти благодарам Bethany RR одкако го пуштив постот таму ја најдов оваа тема, се надевам дека нема да ми замерите додека да се навикнам кое каде е
08.06.2013, 14:28
Bethany
4534
Фала МамаАна за освежување. Ќе се запознаеме со тек на времето
08.06.2013, 14:34
Bethany
4534
Нема проблем Бидејќи ја бараше темата за опуштен муабет, те упатив тука. Ќе се навикнеш, а во меѓувреме ние сме тука.
ИЗВОРНА ПОРАКА: МамаАна
Ти благодарам Bethany RR одкако го пуштив постот таму ја најдов оваа тема, се надевам дека нема да ми замерите додека да се навикнам кое каде е
08.06.2013, 23:25
miana
6152
Kaj ste be zeni ? Nankate? Setvte li nekade denes? Nie setavme malce i Mia mi krena pak T i taka
08.06.2013, 23:56
Snowhite RR
5042
Ај да ве облажам за роденденот од мм, ги наполни триесет Итрите години
09.06.2013, 00:05
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Ете бевме на паланчикијада со Ј, изедов дури пола палачинка, пола,пола ами ич Еднаш човек ќе излези и одма ќе налета некој од ТВ да те снима на анкета, да не може човек да излезе скришно ццц
Од која тв те анкетираа кажи да те гледаме на вести! и јас појма немам каде има палачинки,и јас од кај Палешка сум-Марс
Имаше кај камениот ѕид, инаку ме снимија од Канал Визија, ме гледаше некој? Јас ја немам таа на фдигитална, а аналогната не ми работи нешто и не можам да се видам, а и не знам дали беше за на вести, зашто прашањето беше дали подарувам злато или нешто друго. Е многу се креативни нема тука шо
09.06.2013, 01:20
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Ај да ве облажам за роденденот од мм, ги наполни триесет Итрите години
Ајде нека му е среќен роденденот, живи здрав! Ние денес значи не се прибравме, и после се чудам зошто детево е во тотална збунка за тоа што значи дома и каде му е домата.
09.06.2013, 08:50
Палешка РР
7505
Што убаво ми дојде тортава, сама и се изнасладив Честит итри роденден на мт Сноу!
Добро утро жени. Утре ова време не ќе да сме со сите
09.06.2013, 09:41
vezilka RR
4931
Ај до ро утро жени! Ама сме се изнаспале, туф, туф. Детњво уште спие. Епа од утре у 6 ќе станувам, па да си ставам у кредот малку од спиењево, хо, хи.
09.06.2013, 09:46
Martins mom
3342
Денес затишје пред бура ќе биде изгледа..Ако ако, нека одмараат жениве, нека се собира енергија за наредниве денови
09.06.2013, 15:06
elenak
2004
Кај сте бе женски? И по жешко ли шетате? А може па денес правите ручек за цела недела,а? Ајде собирајте се тука една генерална проба да направиме, да видиме колку ни се прстињата кондиционо спремни
09.06.2013, 15:11
elenak
2004
Ај еве од мене свежење, одамна не сум почастила.
09.06.2013, 15:19
Malecka23
1175
Eve jas ke si se pocastam ama i ke pobaram nesto JAKO za da se dodrzi do krajot na denov.48h bez son i sreduvanje na nekoj obvrski 2 dena ova mi e prvo sednuvanje
09.06.2013, 15:31
Bethany
4534
Malecka23, eve za tebe nesto jako, od kombinacijava nema da zaspies i da mozes
Snouvajt, sreken rodenden na mt, ubavo tortice mu napravi
Elenak, toa e zatisje pred bura ko sto vika Martins Mam. Cuvame sila za utre
09.06.2013, 16:04
elenak
2004
Кажувајте стратегии ајде, што смисливте умни главчиња? Јас имам еден предлог, ако смеам да го кажам. Да не имаме некое шпиунче пратено де, од кај комшииве
09.06.2013, 16:34
Палешка РР
7505
Вапакапа напапипишипи
09.06.2013, 17:32
rina13
1147
Здраво девојки, ние само што се прибравме па викам ајде да видам дали се спремате за натпреваров или готово завршија поготовките и сите на готовс одбројувате.
09.06.2013, 17:46
deluxe
2479
Здраво и од мене !!! јас бев отсутна од форумов (непланирано) ама од утре не се тргам од пред комп.Спремна сум и психички и физички
09.06.2013, 22:45
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Вапакапа напапипишипи
Хахах и после да не знам ни јас сама што сум напишала А да напишам на дијалект? Нема везе, нек чита кој сака де, демек којзнае што смислив. Поентата ми беше да одговараме што пократко на темите, без објаснувања (освен ако на некој не му е потребна некаква помош). На пр. Како го заспивате вашето бебе? Со лулање. Толку. Колку често кака вашето бебе? 2 пати. Да ги активираме ваквите теми повеќе. И темите што ќе се отвараат неделава да бараат што пократки одговори,за да бидеме побрзи нели, кога веќе оние ,,финтаџиски теми,, од минатиот пат не ни се дозволени Ето, ве просветлив