cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

10.06.2013, 17:28

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Сори Миана сум ја пропуштила частенката ај ќе свртам лист да се почастам
Ти иди фаќај се за книгата и со лесно утре па врати се на собирањаuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.06.2013, 17:32

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Калипсо! Со здравје да си ја возите колата!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.06.2013, 17:46

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

10.06.2013, 17:51

clock-img

elenak

pencil-img

2004

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Мианке, речи му утре на професорот „Професоре, за учење- учев, ама една крава што сум кликнала- НААААА... еден куп поени ми донесе“ user posted image

Хахах Џес ме изнасмеаuser posted image Уште чоколадно млеко да давашеuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

10.06.2013, 17:51

clock-img

miana

pencil-img

6152

Кај си ма Џеси ма? Па знаеш ли колку ми фалиш?
Туку испитов требаше да го полагам уште пред 10 дена и тогаш го спремав и сега не ми се отвара да го повтарам - ми се повраќа..Економска криминалистика user posted image Белки нема и утре да ме зезне професоров и да не се појави - ке плачам жими се user posted image
А на кравчево абе ептен му се радувам user posted image
Џеси не се губи ти,потребна ми е твојава енергија user posted image

clock-img

10.06.2013, 17:54

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Тука сум, прошлава недела бев турбо на работа, додека се распуштиме, ама сега сум на порелакс user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

10.06.2013, 17:56

clock-img

miana

pencil-img

6152

Идам јас да фатам книга - попосле пак ке наминам да кликнам некое колаченце user posted image

clock-img

10.06.2013, 18:05

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Калипсо, честито кола, со здравје да си ја возите и само на убави места до одите user posted image

Дајте пивце од Меланија user posted image

clock-img

10.06.2013, 18:19

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Џесике...и мене ми фалиш. Ај, стај си едно нес кафе сега!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

10.06.2013, 18:20

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Ова кремчево со лебче ме принуди да изедам една баагичко голема кифла со крем ,ах рингераја ти си крива за моите вишок килца

clock-img

10.06.2013, 19:11

clock-img

blond

pencil-img

1268

Калипсо, честитки за колата, се надевам веќе ќе ти помине стравот и ќе возиш подобро од мт.
Туку, и јас сакам да ми купи мм кола за мене спешл, ама сега за сега нема шанси. Има некој да подарува, макар и фичо? user posted image

clock-img

10.06.2013, 19:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

еее мене мм ми обеќаше пред да се земеме дека мини купер ке ми купи и тоа два да си ги менувам - па ништо.Калипсо со среќа срцка да си се возитеuser posted image

clock-img

10.06.2013, 19:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Zeni ajde na brzina po edno kratko kafe, pa da prodolzime user posted image user posted image

user posted image

A i po nesto blago da ni digne sekerot user posted image

user posted image

clock-img

10.06.2013, 20:28

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

dobro vecer zenski,jas sama so M pa kolku imam vreme me ima...ajde se nadevam ko za prv den sme dobri

clock-img

10.06.2013, 22:09

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikamuser posted image

clock-img

10.06.2013, 22:12

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

clock-img

10.06.2013, 22:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

Dobro utro zeni!!!!
kako si pominavte denes?
jas samo shto satnav da spremem dete za shkolo,pijam kafe I klikamuser posted image

Ооооооо добро утро буцко мал, Имаш уште два саати за денес, Искористи ги максимално!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

10.06.2013, 22:31

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Ај да ве прашам што денес кај вас ,,трпеше,, заради РР?
Јас направив неколку пропусти самоuser posted image Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за user posted image и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојаденоuser posted image И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толкуuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

10.06.2013, 22:36

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Госпожа... посегнав неколку пати по мобилниот да те побарам, ама сменет телефон, немам твој број... Само во Битола кога идам ме сакаш, иначе- Ц... Од 1ви Јули ќе ти дојдам на кафе...

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. user posted image
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

10.06.2013, 22:37

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Јас направив неколку пропусти самоuser posted image Сабајле го истеков кафето, после додека со телефонот во рака правев тарана за user posted image и кликав и направив мала доза, кутро дете ми остана недојаденоuser posted image И потоа варев шпагети за ручек и откако ги сварив ми текна дека не ставив ни сол, ни зејтин во водата па им ставав накнадно. За среќа мм не примети разлика. Ете толкуuser posted image

Децата јадеа џанк фуд user posted image на моја тага, а нивна радост user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Јас добра сум била user posted image
Дури и ручек направив user posted image И со детето малку прошетав и така, добро е се на се. user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:42

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Славна ни е сега Џесика...вешта жена на Македонија чунки. user posted image
Па кога ќе одиш Битола помини и накај Прилеп user posted image

Едвај чекам... ништо чудно, од Кичево ќе фатам кај Пепелашка, па во Битола и Прилеп за финале user posted image

clock-img

10.06.2013, 22:44

clock-img

miana

pencil-img

6152

Aj jas uste ednas da si go pominam materijalov za ispit - nema smisla..Polagam vo 09 h nautro pa ke nemam vreme za povtaranje -Aj klikajte i za mene..Dobra noook

clock-img

10.06.2013, 22:45

clock-img

miana

pencil-img

6152

Trpea decava user posted image
malono padna se udri na masata i ima ogromna zmucka na celo..Sram da mi e user posted image

clock-img

11.06.2013, 06:46

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Добро утро во новиов работен ден user posted image

буцко мал, ајде на кафе

user posted image

Последни статии

article-img