cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

14.06.2013, 10:06

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Oh miana, kako bese ona, ne mi e zal sto se razbole, zal mi e sto se razmazi.
Koga se bolni decata im gi terame site kejfovi i normalno deka ke go smeni odnesuvanjeto. Ama mislam deka posle nekolku dena, se si se vraka vo normala. Jas vo momentot koga ke vidam deka ozdravele, veke sum postroga, i toa sto bilo dozvoleno vcera, ne e veke. Ke pisti, ke vristi, ke vidi deka ne popustam, i ke se pomiri so sudbinata.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

14.06.2013, 11:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ох Миана, ќе се вратите во нормала после ќе видиш, само треба сила да издржите!
Што побргу да оздрави user posted image

clock-img

14.06.2013, 11:52

clock-img

miana

pencil-img

6152

Fala vi zeni za utehata ,...Premoreni sme veke ,neznam dali ova ke se promeni ili uste poveke ke se razgali user posted image

clock-img

14.06.2013, 14:49

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Мало освежување и припрема за user posted image
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.06.2013, 14:52

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Е алал да ти е Меланија user posted image Во право време user posted image

clock-img

14.06.2013, 15:01

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Кога јас заборавив кафе да стаам...не ме потсетувате user posted image
Ај.ќе поминеме со коктелите на Меланија user posted image Фала девојче за освежење user posted image

clock-img

14.06.2013, 15:03

clock-img

miana

pencil-img

6152

kafe varenjeo odzema vreme,dajte nesto instant user posted image

clock-img

14.06.2013, 15:11

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Охохох како ми треба едно коктелче

clock-img

14.06.2013, 15:16

clock-img

miana

pencil-img

6152

коктели после 15 и 59 ч user posted image

clock-img

15.06.2013, 00:15

clock-img

elena66

pencil-img

6

Bi ve zamolila da mi kazete sto e potrebno da se stavi fakultet vo miruvanje,neznaev kade da go postavam prasanjeto pa ako treba premeste vo soodvetna tema vi blagodaram

clock-img

15.06.2013, 08:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Жени, ко заклани спиевте, а? user posted image

Јас уште во која тема и да влезам лајк ставам user posted image Трауми user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.06.2013, 08:59

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Еее...дур да свикнеме..user posted image Ама колку сме добри, нели?

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

15.06.2013, 09:01

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Најдобри!!! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.06.2013, 09:07

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Епа ај сеа едно кафенце да се напиеме, онака победничко
кафенце клик

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 15.6.2013 11:58:57 >

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

15.06.2013, 09:10

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Абе оти ни вчера ни денес слика не можам да ставам?

clock-img

15.06.2013, 09:18

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: elena66

Bi ve zamolila da mi kazete sto e potrebno da se stavi fakultet vo miruvanje,neznaev kade da go postavam prasanjeto pa ako treba premeste vo soodvetna tema vi blagodaram

Најдобро е да си прашаш на факултетот,во студентски прашања ако не си од тој град кај што е факултетот јави се на телефон или контактирај ги на веб страниците( сите факултети ги имаат).

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

15.06.2013, 09:42

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Абе оти ни вчера ни денес слика не можам да ставам?

Оваа горе не е jpg формат, затоа не се гледаuser posted image Ама, јас си ја отворив преку линк, и се послужив сепак user posted image
Инаку, јас не сум спиена, Т нешто приплакуваше ноќеска,и сега дремам на работа. И ги барам иконите да ги кликам user posted image

clock-img

15.06.2013, 09:48

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

еве вака изгледам јас после две недели турбо живот user posted image и шољата со кафе ми е тешка ,туку ај да баталиме тоа одмор после умирачка,ај сега навалете user posted image долг ден пред мене,ама и убав па еве смуткав и по еден ваков user posted image

clock-img

15.06.2013, 10:11

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Е, што би дала јас за едно вакво на раат барем 1 час без девца , без муж без никакви обрски.....user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

15.06.2013, 10:35

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Е, што би дала јас за едно вакво на раат барем 1 час без девца , без муж без никакви обрски.....user posted image

ех Анелав мене се почесто ми текнува на стихот од Бело дугме- Сањао сам ночас да те немам user posted image

clock-img

15.06.2013, 10:50

clock-img

amateuress

pencil-img

253

Девојчиња, ај ве молам пишете кај а најдам кетеринг за околу 30 души по пристoјна цена за во игротека роденден на син ми? Жената што мислев да ја ангажирам е веќе зафатена, па било каква помош ми е добредојдена

< Поракaта ја уредил amateuress -- 15.6.2013 10:51:56 >

clock-img

15.06.2013, 11:09

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Бараш кетеринг за во ск?

clock-img

15.06.2013, 11:16

clock-img

amateuress

pencil-img

253

Da, vo bt ic ne mu se mislev, odma ti prakjav pp. Najvestata zena kje si ja angazirav od odma user posted image user posted image (ako bese slobodna de, sega i so meseto)

clock-img

15.06.2013, 11:33

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

user posted image user posted image user posted image Море во случаен разговор со Светлана Петковска(мислам дека ја познаваш) ми рече дека ќе снима емисија со сестра ти и ми кажа која ти била мајка, која тетка и ете дознав (не која си) туку чија сиuser posted image user posted image

clock-img

15.06.2013, 11:52

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Епа после 2 добиени пакета голем и мал Алми производи...редно е и со вас нешто да споделам....
user posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

Последни статии

article-img