за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zdravo i od mene. Gledam ispozaspavte site od vremevo. Ili se izmorivte od klikanje minatata nedela, pa sega se fativte za rabota Jas zavrsiv sto imav za denes, i sega ke pocnam da go lizam monitorov Posluzete se!
18.06.2013, 13:15
vezilka RR
4931
mommy_angels овој сериозно си ја сфатил работата во истражување на проблемот, како до машко потомство . ЈАс не успеав да го проследам до крај, ме шашардиса, хи, хи..
Фала за коктелче, убаво се разладивме.
18.06.2013, 13:29
Bethany
4534
Јами мама фала за коктелче, одлично е, да не дигне малку
Се токмам да вежбам, се одлагам, ама морам! Имам малку воспаление од вчера, ама добро е, ме болат мускули баш таму каде што треба
18.06.2013, 13:52
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
mommy_angels овој сериозно си ја сфатил работата во истражување на проблемот, како до машко потомство . ЈАс не успеав да го проследам до крај, ме шашардиса, хи, хи..
Фала за коктелче, убаво се разладивме.
па не да ме шашардиса,си викам еве што било работата,јас мислев дете само така се прави со секс,па ете 7 години едвај го направивме,а оно да ми ти имало рецепт бре.......туууууууу мајката,неука јас
18.06.2013, 14:04
mommy_angels RR
1543
туку ајде ние да каснеме по нешто свежичко оти кај и да е ќе си одиме дома на овие 40 степени
18.06.2013, 14:18
deluxe
2479
Ај да си се пофалам тука денес е роденден на мојата ќеркичка Ана полни 8 годинки Тортата сеуште не стигнала,секако ќе ве почестам
18.06.2013, 14:25
Felly RR
7977
Среќен нека и е роденденот на Ана! Голема да расти!!!
18.06.2013, 14:27
Snowhite RR
5042
Хелоу, јас малку апстинирав од интернет после наградната игра, ај сега да ве освежам со по еден сладолед, по повод 5 месеци откако се роди Јана
ЕДИТ. мами ангелс веќе почестила сладоелд, мислам нема гајле од повеќе а, што велите?
Среќен роденден на ќерќичката делукс
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 18.6.2013 14:29:07 >
18.06.2013, 14:29
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Среќен нека и е роденденот на Ана! Голема да расти!!!
Фала ,фала,ви борчам торта
18.06.2013, 14:31
elenak
2004
Среќен роденден Ана! Убаво да си поминете делукс. Јас иначе си се свежам со ладна Цедевитка, повелеле има и за вас
18.06.2013, 14:35
Mihaela 2010
4230
Srekjen rodenden na Ana golema da raste Nego sto ste se rascastile bre u niedno vreme...od kaj tolku pari za castenki,ni sme prvi ni priblizno do prvi
18.06.2013, 14:41
sandriana RR
2924
Среќна и весела да е Ана, голема и умна девојка да расте! Михаела, ова што се нашло по дома, не дека се луксузираме сеа Јас после морам на ВИСТИНСКИ сладолед, пошандрцав на 100 степени, без клима, во поткров простор...
18.06.2013, 14:47
elenak
2004
Ауу сандриана, не знам зошто се жалиш. Кој ти дава користење сауна бесплатно и тоа во работно време
18.06.2013, 14:51
anaana
1126
Јас после морам на ВИСТИНСКИ сладолед, пошандрцав на 100 степени, без клима, во поткров простор...
ako ti e za uteha, na rabota sekoj den po 8h bez klima i so prozori koi skoro i da ne se otvaraat :( navodno toa sto e nalik klima vo kancelariive - a ne e klima tuku nesto kako radijator (zimata bese rasipano ne duvase toplo, sega e rasipano ne duva ladno), ete toa nema da go popravele vo skoro vreme. a taman si idaat tropski gorestini....
ama pa toa sto vika elenak, koj ti dava sauna bez pari... :)))))))
so toa se tesham i jas :)))
P.S. Deluxe sreken rodenden na Ana, mnogu sreka i uspesi... i ljubov od mama i tato :)), a i od bato :))
shala na strana se pobrkav... mi se losi od voda pienje veke :)))))
< Поракaта ја уредил anaana -- 18.6.2013 14:52:57 >
18.06.2013, 14:57
sandriana RR
2924
Не се жалам бе, си праам муабет со Вас Така не мислам на жешкото, полесно ми е Сауна гратис - која сака, нека повели кај мене во офисот на каВе
18.06.2013, 15:02
elenak
2004
Ќе идржите вие, МАЈКИ сте Ама после кога ќе стопите сало, ќе се фалите
18.06.2013, 17:27
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Nego sto ste se rascastile bre u niedno vreme...od kaj tolku pari za castenki,ni sme prvi ni priblizno do prvi
Е Mihaela 2010, стварно ме збуни со ова првиов. Дури сега ми текна на што мислеше - па не земаме плата сите на први. Некој зема на 18-20, некој па еднаш на три месеци. Е тогаш е стварно за честење.
18.06.2013, 18:43
Bethany
4534
Ме изнасмеавте со сауната... Ај ќе ви дојдам на кафе да се и јас истопам Тука кај нас во станов е милина, излезеш на балкон, топлотен бран те удри, ама внатре е свежо, не знам клима дали двапати пуштавме лани... Инаку, се извежбав, се испотив, мм ми вика дека сум луда на ово време и скокам, ама луда - нелуда ќе скокам додека не ми здосади. Или додека не одам на море барем
Ме настрвивте со сладоледот, морав да одам да си купам еден... и уште една порција ќе си ставам сега ... место вечера де Еве и од мене сладоледче, нема сигурно да е вишок
19.06.2013, 09:05
mama_06
395
Добро утро, убав ден невести! Во догледно време ке научам да редам и слики овде па ке частам сладолед.
19.06.2013, 09:12
AneLav RR
1110
Леле јас како сум за вежбање имам две бебиња и нон стоп сум во движење а ни грам не сум ослабена откако се породив....
19.06.2013, 10:29
mommy_angels RR
1543
Добро утро женчиња,едно вакво кафенце добро ќе ми дојде , четири пати се препотив од сабајле,потрошив пола моја плата на пешкири и кошули за мајстори и ајде нека ни е на здравје и за убаво,со мерак купив се,туку што ќе се прави до плата
19.06.2013, 10:40
sandriana RR
2924
И јас сакам такво кафе А до плата - ќе се преживее некако, само убави работи нека се случуваат, Mommy_angels
19.06.2013, 10:59
miana
6152
Еј мамички,здраво како сте ? Јас еве се ладам под клима ( нездраво ама неопходно ) Како се справувате со жештиниве? АЈ частете по некој сладолед,да оплакнеме очи
19.06.2013, 13:12
miana
6152
Ајде за сите по едно топче сладоледче,гледам дека ви е жешко
19.06.2013, 13:23
deluxe
2479
Алал да ти е Мианке за сладоледот,како убаво ќе ме освежиш после синоќешната забава . Си поминавме супер за роденденот ,утрово го поминав во суредување на куќата,е сега ќе си се освежам со сладоледче