за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Алал да ти е Мианке за сладоледот,како убаво ќе ме освежиш после синоќешната забава . Си поминавме супер за роденденот ,утрово го поминав во суредување на куќата,е сега ќе си се освежам со сладоледче
A kamo sliki od rodendenot? Neka i e sreken rodendenot,gooolema da raste i uspesi da redi.
19.06.2013, 13:35
Yummy Mammy
1690
Miana stavi mi te molam 3 topki sladoled po tvoj izbor, a jas ke stavam kafe Jas eve se ladam na promaja posto nemame klima vo novata kancelarija, citam nervozni postovi tuka i si mislam koj koga posleden pat imal sex
19.06.2013, 13:40
deluxe
2479
Јами мами ме изнасмеа со прашањево за кој кога последен пат имал.. ,знаеш може си во право, тоа чудо прави големи промени во расположение Мианке ветувам ќе објавам слики,само да најдам некоја слободна минутка,и мене ќе ме видите конечно
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 19.6.2013 13:41:02 >
19.06.2013, 13:44
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Miana stavi mi te molam 3 topki sladoled po tvoj izbor, a jas ke stavam kafe Jas eve se ladam na promaja posto nemame klima vo novata kancelarija, citam nervozni postovi tuka i si mislam koj koga posleden pat imal sex
Sto mislis jas koga posleden pat sum imala sex? hahhahaha
19.06.2013, 13:47
dostickage
2181
razmisli za sebe si, podobro kje ti bide. mislam ako mozes da se setis
19.06.2013, 13:51
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Sto mislis jas koga posleden pat sum imala sex? hahhahaha
So ogled na toa sto se rasfrlas so sladoledi, boga mi skoro
19.06.2013, 13:53
sandriana RR
2924
Да не се жалите дека ви е жешко, девојки ТУУУУШ
19.06.2013, 13:57
Yummy Mammy
1690
Ej sala na strana, vcera koga sum vlegla u kada zaedno so dvete deca, ni sama ne veruvav deka e vozmozno da ne sobere Ama mnogu mi bese toplo, decava stom gi zemav od rabota odma gi butnav vo kada da gi tusnam zasto celi bea ulepeni i smrdeni, a od mene pot tecese i si vikam: ma koj mu e-- mater, sega ako ne vlezam nikad (sama bev doma, i nevozmozno e jas da se tusiram, a decava da mi trcaat niz kuka). I taka si se ladevme site tri zenski u kada... i edno bratce vo mese...
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 19.6.2013 13:58:14 >
19.06.2013, 13:58
miana
6152
< Поракaта ја уредил miana -- 19.6.2013 14:12:39 >
19.06.2013, 13:59
miana
6152
Ej sala na strana, vcera koga sum vlegla u kada zaedno so dvete deca, ni sama ne veruvav deka e vozmozno da ne sobere Ama mnogu mi bese toplo, decava stom gi zemav od rabota odma gi butnav vo kada da gi tusnam zasto celi bea ulepeni i smrdeni, a od mene pot tecese i si vikam: ma koj mu e-- mater, sega ako ne vlezam nikad (sama bev doma, i nevozmozno e jas da se tusiram, a decava da mi trcaat niz kuka). I taka si se ladevme site tri zenski u kada... i edno bratce vo mese...
Bratce a ? hahaha si kaza .. Neka e zivo i zdravo ....
19.06.2013, 14:04
deluxe
2479
19.06.2013, 14:05
mommy_angels RR
1543
ах Сандриана си замислувам ладен туш ,а потоа ајс кафенце во полузатемнета климатизирана соба и некое летно филмче,а ме чека одење по жештинава во градинка по детето па после готвење ручек и трчање по малото до 10 часот вечер
19.06.2013, 14:24
Yummy Mammy
1690
mommy_angels a da gi butnes dvete deca pod tus i ti so niv, i toa da pravite porucekva? a za rucek, jadete cresi, i onaka e toplo, ne se gotvi
19.06.2013, 14:26
mommy_angels RR
1543
mommy_angels a da gi butnes dvete deca pod tus i ti so niv, i toa da pravite porucekva? a za rucek, jadete cresi, i onaka e toplo, ne se gotvi
ооооооооооооооооооооо УТОПИЈА
20.06.2013, 09:33
mommy_angels RR
1543
е си го сакам Скопјево со сите негови доблести и маани,ама 27 степени во 9 сабајле бе ??????? Изгледа би го сакала уште повеќе кога би можела овие три месеци да се преселам на планина ....ајде добро утро ,од мене едно кафенце
20.06.2013, 09:40
AneLav RR
1110
И јас си го сакам Скопје ако е топло 30 години зивеев во најубавата населба Аеродром, откако се преселив овде само тажотии сум не познавам никој ни кафенце да се напијам Ај пијам едно со тебе да си се потсетам на моето Скопје кое ако нема езеро повеќе си го сакам од Струга!! Јас те частам сладолед
20.06.2013, 10:27
mommy_angels RR
1543
фала на сладоледчето,навистина ми треба,излегував до банка и надвор е страшно , еве и јас идам струшко за продолжен викенд,ми требаа два три дена одмор и еве среќичка идеме на планина ,ајде па ти убава ти е тебе релацијата Струга-Скопје,еве за кафенце јас те дружам секое утро
20.06.2013, 14:32
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Па тебе ако не те турнат , ти неможеш да запалиш бе Миана!
Хахахааа! Е фино лепо лепо си ме изнасмеала. А јас па да не бидам дрска, да не и го лепнам пошто нешто стварно слабо работат мозочињата на рингерајки во последно време! Мило ми е што помогнав со идеи кога нема други!
па и ти си член на РР можеше наместо да лепнуваш,ти да ја отвориш темава,на пример...
Ало членка прием, јас како членка не можам да ја отклучам темата Плажа, предлогот беше да се отклучи пошто ја знам темата од лани а нема 100 страници! А не да отварам нова! Значи отворете ја плажа, допишете ги 100 страници летово, па продолжете си на дрндрнрајки! Јас стварно не гледам што не беше јасно!! Затоа и лепнувам јбг!
20.06.2013, 14:34
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Па тебе ако не те турнат , ти неможеш да запалиш бе Миана!
Хахахааа! Е фино лепо лепо си ме изнасмеала. А јас па да не бидам дрска, да не и го лепнам пошто нешто стварно слабо работат мозочињата на рингерајки во последно време! Мило ми е што помогнав со идеи кога нема други!
па и ти си член на РР можеше наместо да лепнуваш,ти да ја отвориш темава,на пример...
Ало членка прием, јас како членка не можам да ја отклучам темата Плажа, предлогот беше да се отклучи пошто ја знам темата од лани а нема 100 страници! А не да отварам нова! Значи отворете ја плажа, допишете ги 100 страници летово, па продолжете си на дрндрнрајки! Јас стварно не гледам што не беше јасно!! Затоа и лепнувам јбг!
eve i za tebe
20.06.2013, 14:36
Felly RR
7977
Плажата е одамна затворена Ципи Рипи. Пак има тема за муабетење, ако сакате може и да ја прекрстиме. Ако повеќе ви се допаѓа Плажа да биде за летниов период.
20.06.2013, 14:36
miana
6152
Кога се работи за предлози стварно не ми е јасно како на никој не му текнува да ја отвори пак РР Плажа, па таму да се префлат разговорите.
Jas ovde nikade ne citam da se otkluci tuku da se otvori..
< Поракaта ја уредил miana -- 20.6.2013 14:38:19 >
20.06.2013, 14:40
kikicka
4218
пА ДОБРО мИАНА ТРЕБЕ ТРЕБА УБАВО ДА ТИ СЕ НАПИШЕ ШТО ТОЧНО СЕ МИСЛИ ЗА ДА МОЖЕШ НЕЛИ ДА РАЗБЕРЕШ!
Кога се работи за предлози стварно не ми е јасно како на никој не му текнува да ја отвори пак РР Плажа, па таму да се префлат разговорите.
20.06.2013, 14:42
Cipi Ripi
1010
Абе ти сериозно си имаш проблем, кој се фати за тебе, ниту те спомнав ниту ми е гајле за тебе. Што си преправаш постови ?? Сама се местиш од што толку ти сече или така ти одговара. Фрустрации лечи ти, после преуредуј постови! Ало жено читај горе, не да се отвори туку да се отвори ПАК!!! Колку што знам овде нема ниту една иста тема, а рр плажа не допишана!!!
20.06.2013, 14:45
miana
6152
20.06.2013, 14:46
Felly RR
7977
Ги замолувам сите, дискусијата да се врати на едно нормално и достоинствено ниво!!!