cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

20.06.2013, 14:46

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Миана , гледам срцкиве не не префрлиле од другата тема, каде си ми ракоплескала. Фала многу ете се поклонувам...јас се надевав дека ке ми ставиш ПОТПИС! user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.06.2013, 14:50

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Миана , гледам срцкиве не не префрлиле од другата тема, каде си ми ракоплескала. Фала многу ете се поклонувам...јас се надевав дека ке ми ставиш ПОТПИС! user posted image

trudna si ,ne e ubavo da si tolku polna so zlob ai ogorcenost.
Ti posakuvam se najdobro iako ti mislis deka ne e taka...
Bye ,bye..
Ignore

clock-img

20.06.2013, 14:52

clock-img

miana

pencil-img

6152

Devojki,ke castite kafe ili da castam?user posted image

clock-img

20.06.2013, 14:54

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Miana aj moze i sladoled,kafe na vremevo ne vrsi rabota

clock-img

20.06.2013, 14:57

clock-img

miana

pencil-img

6152

eve povelele

user posted image

clock-img

20.06.2013, 14:58

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Јас сум за сладолед повелете user posted image

user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image И ова не е твој пост. Ова јас ти го кажав ти кога беше трудна со второто, на темата за привата вд.државна болница!user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

trudna si ,ne e ubavo da si tolku polna so zlob ai ogorcenost.
Ti posakuvam se najdobro iako ti mislis deka ne e taka...
Bye ,bye..
Ignore

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

20.06.2013, 15:00

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Oooo navali narode
Nadvor 35 stepeni pod senka,aj uste malku pa produzen vikend

clock-img

20.06.2013, 15:02

clock-img

miana

pencil-img

6152

Da be jas sega doznav deka bilo duhovden utre ,pa ne se raboti. Dobro e ,moze ke gi prosetam decinjava nekade ako vremevo ni dozvoli ( ako ne e pekol )

clock-img

20.06.2013, 15:03

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Јас сум за сладолед повелете user posted image

user posted image

Mene tvoevo poveke mi se dopaga user posted image
Tnx user posted image

clock-img

20.06.2013, 15:11

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Zeni, nema da mi veruvate, ama jas vo momentov jadam
user posted image
Izvolte koj e za... koj ne, ke mu cuvam za posle ko ke mu se smuci od sladoledive user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

20.06.2013, 15:17

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Вуницата ме асоцира на луна парк и безгрижното детство во СФРЈ user posted image ама не ја сакам уште се држам до сладоледот
miana зенај сладолед и уживај си user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

20.06.2013, 15:17

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Yummy Mummy нема да веруваш откога ми се јаде шеќерен памук user posted image
Сега би сакала, немам јадено со години и години.... ме враќа во детството и на панаѓури user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

20.06.2013, 15:18

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Da be jas sega doznav deka bilo duhovden utre ,pa ne se raboti. Dobro e ,moze ke gi prosetam decinjava nekade ako vremevo ni dozvoli ( ako ne e pekol )

Мианке исправка-утре не е Духовден(тој е во недела),утре е Задушница,празник за мртвитеuser posted image

clock-img

20.06.2013, 15:21

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Yummy Mummy нема да веруваш откога ми се јаде шеќерен памук user posted image
Сега би сакала, немам јадено со години и години.... ме враќа во детството и на панаѓури user posted image

Јас го јадам шеќерниот памук уште од дете и ден денес кога оддам в црква во петок пред Велигдден,околу црквата има панаѓур и обавезно си земаме со ќерка ми по еден шеќерен памук(по Прилепски- памук-сладолед)user posted image

clock-img

20.06.2013, 15:28

clock-img

Annet

pencil-img

2404

o vcera jadev ufffff i jas kako vas na panagur bez pamuk ne odime:)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Zeni, nema da mi veruvate, ama jas vo momentov jadam
user posted image
Izvolte koj e za... koj ne, ke mu cuvam za posle ko ke mu se smuci od sladoledive user posted image

clock-img

20.06.2013, 15:38

clock-img

mama toci

pencil-img

240

Zenski,sekoj den sum so vas,ve citkam ama nemam vreme da pisuvam.Se nadevam ke dojdam na druzbava i ke ve zapoznaam.Jas ke si zemam od sladoledov,ke mi treba osvezuvanje po pat.Aj sega od Tetovo-Skopje i vednas trgnuvame za Suto more,na 3 dena da si go vidam sinceto koe e na gosti kaj svekrvica.Bidete mi pozdraveni i pomalku kavgi user posted image

clock-img

20.06.2013, 15:45

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Еве и ние те поздравуваме. Убавода си поминеш на Суто, да си изнауживаш со синчето. БАш би не радувало ако најдеш време да ни дојдеш на дружба.

clock-img

20.06.2013, 16:28

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci

Zenski,sekoj den sum so vas,ve citkam ama nemam vreme da pisuvam.Se nadevam ke dojdam na druzbava i ke ve zapoznaam.Jas ke si zemam od sladoledov,ke mi treba osvezuvanje po pat.Aj sega od Tetovo-Skopje i vednas trgnuvame za Suto more,na 3 dena da si go vidam sinceto koe e na gosti kaj svekrvica.Bidete mi pozdraveni i pomalku kavgi user posted image

Еј мама тоци, па ти имаш свекрва на море, блазе си ти user posted image
Убаво помините сите заедно, што поубаво од плажа има во овакви денови?

Јас , те. мм му сипал вода на малиот во коритце за бањање, на балконот, и тој си ужива. И мене ми дојде со него да влезам, ама немаше место user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

20.06.2013, 20:53

clock-img

miana

pencil-img

6152

Еј жени кај сте бе? Што си правите? Ние до сега бевме во двор,и толку е тежок и спарен воздухот -страшно. Си каснавме малце кајсии,малце аронија и сега си гледаме Дора истражува. Веке долго време не знам што има на ТВ,да не ми е нетов ,поима ке немам што се случува.Кај нас или се гледа Дора или се гледа приредбата на даде user posted image
Вие како сте?

clock-img

20.06.2013, 21:10

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Еве ме мене Миана, синчето мое во кревет е веќе, нанка си user posted image
Кај мене тв-то е исклучено дури, па кога нема ништо да се гледа, тука е поинтересно user posted image

За спарно не зборувај, ово денес и вчера беше ненормално, луѓето се зашаматени изгледа, затоа никој нема. Сега штом ќе стане посвежичко, ќе се освестат, па ќе се јават user posted image
Ај од мене едно ладно чајче за освежување
user posted image

clock-img

21.06.2013, 07:42

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ух што убаво ми дојде ова ладно чајче user posted image

Добро утро девојки, ајде повелете на цреши кај нас, има за сите...преку двеста кила има црешава. Ако не ја оберат како што е недостапна, незнам крајот кај ќе ми биди од метење user posted image
Ајде убав ден на сите.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

21.06.2013, 08:03

clock-img

Octavia

pencil-img

617

Палешка, праќај од црешите ако се благи, јас никако да погодам некои по мерак годинава. И со душа ги чекам охридските...
Добро (и топло) утро на сите. Надвор е веќе 25 степени... Денов ќе биде тежок.

clock-img

21.06.2013, 08:24

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Благи се и големи Октавија, веднаш ти праќам user posted image
Богами тежок ден ќе биде, денес сите по дома до 19 часот ќе бидеме user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Последни статии

article-img