за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Миана , гледам срцкиве не не префрлиле од другата тема, каде си ми ракоплескала. Фала многу ете се поклонувам...јас се надевав дека ке ми ставиш ПОТПИС!
20.06.2013, 14:50
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
Миана , гледам срцкиве не не префрлиле од другата тема, каде си ми ракоплескала. Фала многу ете се поклонувам...јас се надевав дека ке ми ставиш ПОТПИС!
trudna si ,ne e ubavo da si tolku polna so zlob ai ogorcenost. Ti posakuvam se najdobro iako ti mislis deka ne e taka... Bye ,bye.. Ignore
20.06.2013, 14:52
miana
6152
Devojki,ke castite kafe ili da castam?
20.06.2013, 14:54
Mihaela 2010
4230
Miana aj moze i sladoled,kafe na vremevo ne vrsi rabota
20.06.2013, 14:57
miana
6152
eve povelele
20.06.2013, 14:58
deluxe
2479
Melanija RR
7052
Јас сум за сладолед повелете
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
kikicka
4218
И ова не е твој пост. Ова јас ти го кажав ти кога беше трудна со второто, на темата за привата вд.државна болница!
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka
trudna si ,ne e ubavo da si tolku polna so zlob ai ogorcenost. Ti posakuvam se najdobro iako ti mislis deka ne e taka... Bye ,bye.. Ignore
20.06.2013, 15:00
Mihaela 2010
4230
Oooo navali narode Nadvor 35 stepeni pod senka,aj uste malku pa produzen vikend
20.06.2013, 15:02
miana
6152
Da be jas sega doznav deka bilo duhovden utre ,pa ne se raboti. Dobro e ,moze ke gi prosetam decinjava nekade ako vremevo ni dozvoli ( ako ne e pekol )
20.06.2013, 15:03
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Јас сум за сладолед повелете
Mene tvoevo poveke mi se dopaga Tnx
20.06.2013, 15:11
Yummy Mammy
1690
Zeni, nema da mi veruvate, ama jas vo momentov jadam Izvolte koj e za... koj ne, ke mu cuvam za posle ko ke mu se smuci od sladoledive
20.06.2013, 15:17
Melanija RR
7052
Вуницата ме асоцира на луна парк и безгрижното детство во СФРЈ ама не ја сакам уште се држам до сладоледот miana зенај сладолед и уживај си
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
20.06.2013, 15:17
Bethany
4534
Yummy Mummy нема да веруваш откога ми се јаде шеќерен памук Сега би сакала, немам јадено со години и години.... ме враќа во детството и на панаѓури
20.06.2013, 15:18
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Da be jas sega doznav deka bilo duhovden utre ,pa ne se raboti. Dobro e ,moze ke gi prosetam decinjava nekade ako vremevo ni dozvoli ( ako ne e pekol )
Мианке исправка-утре не е Духовден(тој е во недела),утре е Задушница,празник за мртвите
20.06.2013, 15:21
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Yummy Mummy нема да веруваш откога ми се јаде шеќерен памук Сега би сакала, немам јадено со години и години.... ме враќа во детството и на панаѓури
Јас го јадам шеќерниот памук уште од дете и ден денес кога оддам в црква во петок пред Велигдден,околу црквата има панаѓур и обавезно си земаме со ќерка ми по еден шеќерен памук(по Прилепски- памук-сладолед)
20.06.2013, 15:28
Annet
2404
o vcera jadev ufffff i jas kako vas na panagur bez pamuk ne odime:)
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Zeni, nema da mi veruvate, ama jas vo momentov jadam Izvolte koj e za... koj ne, ke mu cuvam za posle ko ke mu se smuci od sladoledive
20.06.2013, 15:38
mama toci
240
Zenski,sekoj den sum so vas,ve citkam ama nemam vreme da pisuvam.Se nadevam ke dojdam na druzbava i ke ve zapoznaam.Jas ke si zemam od sladoledov,ke mi treba osvezuvanje po pat.Aj sega od Tetovo-Skopje i vednas trgnuvame za Suto more,na 3 dena da si go vidam sinceto koe e na gosti kaj svekrvica.Bidete mi pozdraveni i pomalku kavgi
20.06.2013, 15:45
vezilka RR
4931
Еве и ние те поздравуваме. Убавода си поминеш на Суто, да си изнауживаш со синчето. БАш би не радувало ако најдеш време да ни дојдеш на дружба.
20.06.2013, 16:28
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci
Zenski,sekoj den sum so vas,ve citkam ama nemam vreme da pisuvam.Se nadevam ke dojdam na druzbava i ke ve zapoznaam.Jas ke si zemam od sladoledov,ke mi treba osvezuvanje po pat.Aj sega od Tetovo-Skopje i vednas trgnuvame za Suto more,na 3 dena da si go vidam sinceto koe e na gosti kaj svekrvica.Bidete mi pozdraveni i pomalku kavgi
Еј мама тоци, па ти имаш свекрва на море, блазе си ти Убаво помините сите заедно, што поубаво од плажа има во овакви денови?
Јас , те. мм му сипал вода на малиот во коритце за бањање, на балконот, и тој си ужива. И мене ми дојде со него да влезам, ама немаше место
20.06.2013, 20:53
miana
6152
Еј жени кај сте бе? Што си правите? Ние до сега бевме во двор,и толку е тежок и спарен воздухот -страшно. Си каснавме малце кајсии,малце аронија и сега си гледаме Дора истражува. Веке долго време не знам што има на ТВ,да не ми е нетов ,поима ке немам што се случува.Кај нас или се гледа Дора или се гледа приредбата на даде Вие како сте?
20.06.2013, 21:10
Bethany
4534
Еве ме мене Миана, синчето мое во кревет е веќе, нанка си Кај мене тв-то е исклучено дури, па кога нема ништо да се гледа, тука е поинтересно
За спарно не зборувај, ово денес и вчера беше ненормално, луѓето се зашаматени изгледа, затоа никој нема. Сега штом ќе стане посвежичко, ќе се освестат, па ќе се јават Ај од мене едно ладно чајче за освежување
21.06.2013, 07:42
Палешка РР
7505
Ух што убаво ми дојде ова ладно чајче
Добро утро девојки, ајде повелете на цреши кај нас, има за сите...преку двеста кила има црешава. Ако не ја оберат како што е недостапна, незнам крајот кај ќе ми биди од метење Ајде убав ден на сите.
21.06.2013, 08:03
Octavia
617
Палешка, праќај од црешите ако се благи, јас никако да погодам некои по мерак годинава. И со душа ги чекам охридските... Добро (и топло) утро на сите. Надвор е веќе 25 степени... Денов ќе биде тежок.
21.06.2013, 08:24
Палешка РР
7505
Благи се и големи Октавија, веднаш ти праќам Богами тежок ден ќе биде, денес сите по дома до 19 часот ќе бидеме