за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене!!! Јас рано, рано сум разбудена,бебушко немирно спиеше цела ноќ,изгледа жешко му беше,па после долгата немирна ноќ се разбудди сабајлево уште во 7 Уффф колку слаба точка ми е ова спиењево,кога сум ненаспана не функционирам
21.06.2013, 08:32
rina13
1147
Добро утро и од мене ние еве во двор возиме тротинет,додуша она вози јас ја гледам ама 2 крукчина свртив, ме издржа за среќа Имајте убав сахарски ден
21.06.2013, 09:35
sandriana RR
2924
Добар ден, добро утро и од мене Имајте убав ден сите
21.06.2013, 11:48
Melanija RR
7052
Палешка РР собирај цреши да не ги метеш едно слатко да направиш Јас од топлово сум не наспана ,цела нок на лице се потам леле како ќе се издржи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
21.06.2013, 11:53
AneLav RR
1110
Еве едно освежување од мене кој е за коктелче...
< Поракaта ја уредил AneLav -- 21.6.2013 11:55:58 >
21.06.2013, 12:00
Bethany
4534
Палешка, не ми беше тешко кога ти го прочитав постот да одам на пазар и да купам цреши мммм, Еве сега уживам
Меланија, сочуствувам со тебе. Јас во тие последните месеци нозете ми се потеа премногу, не можев да стапнам на паркет, мислев ќе се лизнам колку беше страшно и нозете потечени, па ме правеше тоа уште понервозна. Цело време спиев со вентилатор кој беше наместен да дува право во мене, другачије не можев. И подобро го поднесував отколку клима, вентилатор ми беше најдобар пријател АМА помина се
Убав ден девојки
Во меѓувреме АнеЛав писала. Фала за коктелчето, супер ќе дојде. Бај д веј, ми се допаѓа твојот потпис , вистина е
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 21.6.2013 12:01:52 >
21.06.2013, 12:08
Felly RR
7977
И јас ќе си земам едно, ама освен потписот, и нов аватар имаш.
21.06.2013, 13:21
AneLav RR
1110
Благодарам девојки
21.06.2013, 14:57
miana
6152
Здраво пак Што си правите на жештинава ? Биднаа лазањите,уште да се испечат
21.06.2013, 15:21
AneLav RR
1110
На здравје!! Оние од ФИРМА ги правиш со готовиот сос?
21.06.2013, 17:05
Melanija RR
7052
Еве сум успеав да отспијам 2 саати ,незнам како со будење со мафтање со ладилка Клима немаме а вентилатор да ,ама страв ми е да го пуштам и на една страна да не претерам ама ако не бива ќе морам ама само глават проблем на тело и не ми посебно топло за никаде
Миана освежи се со лазањи
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
22.06.2013, 09:12
Bethany
4534
Добро утро! Еве кафенце... што убав поглед од сабајле... ајде малку таму да се телепортираме..
22.06.2013, 09:32
AneLav RR
1110
Покрај прекрасната глетка јас ве честам сладолед со топло чоколадо
22.06.2013, 09:35
Палешка РР
7505
Ми требаше нешто освежително на оваа жештина, фала ви на двете. Велат дека викендов ќе заврне и ќе се разлади, па очекувам
22.06.2013, 09:38
rina13
1147
АнеЛав доаѓам јас . Дај боже да заврне, во иминативе неколку дена ми се чини поткожново масно ткиво ми се стопи од потење.
22.06.2013, 09:44
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR
АнеЛав доаѓам јас . Дај боже да заврне, во иминативе неколку дена ми се чини поткожново масно ткиво ми се стопи од потење.
Ха ха, па тоа и не е така лошо, мислам на топење... што се жалиме, инстант слабееме
22.06.2013, 09:47
AneLav RR
1110
Ако заврне само поголем проблем ќе направи , спарутина жива ќе биде. Дечки ми го кренавте расположението малку тапа бев.
22.06.2013, 09:49
AneLav RR
1110
Ај нека се топи сало јас цела година се трудам да ослабам, па може ќе ми помогне топлово време, по 3 литри вода минимум пијам на ден се излегува на мене.
22.06.2013, 12:25
amateuress
253
Девојки, по една забава во четвртокот ноќта, ми остана многу храна (овошје, мини-пици, клуб-сендвичи и слично).
Ве молам дајте ми идеја каде да ја однесам да не се фрла. Ако до вечер не смислам нешто, ќе ја оставам до контејнер, па се надевам некој ќе касне.
22.06.2013, 12:36
Cipi Ripi
1010
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress
Девојки, по една забава во четвртокот ноќта, ми остана многу храна (овошје, мини-пици, клуб-сендвичи и слично).
Ве молам дајте ми идеја каде да ја однесам да не се фрла. Ако до вечер не смислам нешто, ќе ја оставам до контејнер, па се надевам некој ќе касне.
Раздај ги денеска на постари луѓе, задушница е. Или дај ги на некој што оди на гробишта.
22.06.2013, 13:07
Snowhite RR
5042
Добар ден и од мене, денеска пекол се криеме по дома, среќа имам добра изолација дома, па во зима ни е топло, а во лето ладно. Вчера малку на базен бевме, додуша јас на работа, па реков ај ќе одиме цела фамилија, јас ќе работам, а тие да се разладат, ама па на секое ме бараа, само што ќе појдев в канцеларија еве го мм ѕвони, ме бара, не можеше сам кутриот со две деца, па така не се виде ништо ни од работа ни од одмор.
Ете го дождот
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 22.6.2013 13:17:50 >
22.06.2013, 13:16
amateuress
253
ту бе како не ми тека, баш сабајле маж ми отидоа. фала ти многу, супер идеја
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress
Раздај ги денеска на постари луѓе, задушница е. Или дај ги на некој што оди на гробишта.
22.06.2013, 13:18
Octavia
617
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Добар ден и од мене, денеска пекол се криеме по дома, среќа имам добра изолација дома, па во зима ни е топло, а во лето ладно. Вчера малку на базен бевме, додуша јас на работа, па реков ај ќе одиме цела фамилија, јас ќе работам, а тие да се разладат, ама па на секое ме бараа, само што ќе појдев в канцеларија еве го мм ѕвони, ме бара, не можеше сам кутриот со две деца, па така не се виде ништо ни од работа ни од одмор.
Ете го дождот
Кај вас почна да врне? Сакам и тукаааа
22.06.2013, 14:02
deluxe
2479
Почна и запре.... Сега сонце пука и уште пожешко е ,испарува...
22.06.2013, 14:32
Snowhite RR
5042
Арно е арно, се разлади малку