cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

22.06.2013, 14:47

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Мене ми е жешко!!!!!!user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

23.06.2013, 09:00

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Не бива да не ве поздравам во ова неделно, тивко, сончево утро!
Ќе биде жешко и денес. Сепак се надевам ќе имате убав ден сите! user posted image
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

23.06.2013, 09:32

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ооо каков прекрасен појадок Бетани, баш ти фалаuser posted image Недела ми е единствениот ден кога не сум на работа , а детето мое како темпирано-правило бр.1 :да стане во 6 саатот и само во недела не преспива преку денuser posted image Зошто обожава да ме малтретира не знамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.06.2013, 09:38

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добро утро и од мене!!! Јас само да ве поздравам,како ми сте ова неделно утро?? Јас еве се борам со бебушов во раце (со една рака пишувам по тастатурава).Инаку денес сме во план малку да шетниме во природа,под некоја дебела сенка да го поминеме денот,да се спасиме од жештиниве.user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

23.06.2013, 09:53

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Шеткајте, ние сепак ќе чекаме приквечерие да залади и да прошетаме низ градотuser posted image Јас сум и за еднодневна екскурзија до Охрид,ама мм нејќеuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

23.06.2013, 10:17

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Zdravo,eve me i mene i toa vakvauser posted image user posted image user posted image !
Elem se spremame za odmor,prirodno,podgotovki tecat a onaa kolata ni USUL NEMA BRE pa na nejzn servis,ulja,kartoni vo boja potroshivme celo bogatstvo,sakam kupaci e NEMOZE treba svekici za nea,sakam kozmetika za posle suncanje e NEMOZE na nea ulje i treba, sakam sandalke NEMOZE na nea centriranje i treba i taka natamu...dali nekoj e za kafe mozda?!user posted image

clock-img

23.06.2013, 10:28

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Тури едно и јас од слична мака да се напијам user posted image
Ај ќе помине ТанјаТ, што да речам user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

23.06.2013, 10:35

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Ama pa posle ke se falam deka so starudija kupaci super sum si proshla,tananananauser posted image
Eve kafe

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 23.6.2013 10:56:51 >

clock-img

23.06.2013, 10:39

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Таман се токмев да варам кафе user posted image Фала Тањаuser posted image
Од тоа колите, и јас дерман немам - иде регистрација, па се друго се крати user posted image Ама па да не е таа, тешко ми се пишува, па затоа не кукам многу user posted image
Убав ден девојчиња, што и да правите, каде и да сте user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

23.06.2013, 10:41

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ај наздравје user posted image

Убаво да си поминеш и брцни се по еднаш и за нас user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

23.06.2013, 10:56

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Танјат, и ние лани така, колку дадовме за на одмор - толку за колата дадовме. И да ни е повеќе мака, за некој месец ја продадовме.user posted image
И таман, реков се потрошило кафето, тоа еве го се појави.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.06.2013, 12:40

clock-img

miana

pencil-img

6152

Кај сте бе женчиња? Ви удри ова соцево во глава ..
Мене вчера ме немаше ,гледам било интересно user posted image
Инаку вчера ни беше годишнина до мм и мнгоу убаво си поминавме - шест години брак user posted image
Си бевме кај кумот во паланка,бевме во Манастирот св.Јоаким Осоговски,се изнадишавме чист воздух,се изнајадовме здрава храна и така.
Денес се вративме во реалноста,во пеколното жешко Скопје user posted image

clock-img

23.06.2013, 12:53

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки миана!!! Нека ви се множат годините поминати заедно!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

23.06.2013, 13:24

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ne da e pekol ..
Mm se vrati vcera od teren taka da prodolzeniov vikend i ne gi iskoristivme neso posebno .bev do bit pazar sum se natovarila so zelencuk i ovosje luge koja razlika u ceni od drugive pazari cudo nevideno

clock-img

23.06.2013, 15:03

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Луѓе, вистинска Сахара е надвор! user posted image Без клима не се живее, уште од сабајле од 7 е вклучена.

Честитки, Миана, да ви се множат годините исполнети со љубов и хармонија. user posted image

Михаела, уште не е касно да се искористи за нешто посебно user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

23.06.2013, 15:22

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Da Bethany vistinskoto zadovolstvo ke bide vecer :)))

clock-img

23.06.2013, 15:47

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Cestitki Miana,da vi se mnozat pa edno masko detule:)))
ke se ladime pod tus nie letovo hahahahha
ajde uzivkajte,eve vo Veles grmi,moze,ke,se razladime do veceruser posted image

clock-img

23.06.2013, 23:52

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Разладувње и тоа ептен, грмежи, врнежи, град, таман се пофалив дека си насадивме се на бавча, сега град фати и ни уништи, се надевам дека нешто ќе остани,
Туку оваа слика ме насмеа, иако за прилепчани не е баш смешно ова што се случи одручеква, туку на маката да се насмееме
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

24.06.2013, 00:00

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Само кај нас не заврна? Ц ц ц, Сноувајт има кај мене бавча, ќе прајме бизнис, не се секирајuser posted image  
Добро е што барем разлади малку, се надевам вечерва поубаво ќе се спие.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.06.2013, 00:05

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Не за бизнис, за дома да си имавме домашно производство. Туку мм касно ги насади па се надевам дека ќе остани нешто зашто уште мали беа па белким градот не ги зафатиuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

24.06.2013, 00:17

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Така де Сноу, за дома, и кај комшиите за дома, и кај роднините за дома и ете убав бизнис user posted image Шала, се надевам нема големи штети кај поголемите посеви, искрено најмака ми е кога вака природата си поигрува со луѓето на кои земјоделството им е живеачка.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

24.06.2013, 00:21

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Така де Сноу, за дома, и кај комшиите за дома, и кај роднините за дома и ете убав бизнис user posted image Шала, се надевам нема големи штети кај поголемите посеви, искрено најмака ми е кога вака природата си поигрува со луѓето на кои земјоделството им е живеачка.

Туку тоа што велиш за по дома за ситеuser posted image Ајде кај нас немавме голем посев, мм се занимаваше малку, туку моите, а и комшиите од тоа живеат, па вечерва со лексилиуми се кутрите

clock-img

24.06.2013, 00:27

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле тоа и јас мислев, дури го расчистувавме дворот - како поминале луѓето со таквите посеви. НАс цела гаража се поплави, по улицата имаше река, а во дворот кал со лопата го риневме, за да исчистиме.user posted image

clock-img

24.06.2013, 08:13

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро жени!
Ајде, некој за кафе, еве свежо сварено user posted image
user posted image

Ко да ми е посвежо од сабајле. Викате такво беше во Прилеп? Вие баш имавте невреме.
Кај нас само ветерот се подигна, расфрла прашина и толку, уште полоше стана.
Ајде, здрави весели и денес да бидете user posted image

clock-img

24.06.2013, 08:25

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Aj dobro utro i od mene
Dobro e denes osvezeno posabajle,ke vidime do posle kako ke bide
Ajde srekjna i ubava nedela na site

Последни статии

article-img