за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
23.06.2013, 09:00
Bethany
4534
Не бива да не ве поздравам во ова неделно, тивко, сончево утро! Ќе биде жешко и денес. Сепак се надевам ќе имате убав ден сите!
23.06.2013, 09:32
Martins mom
3342
Ооо каков прекрасен појадок Бетани, баш ти фала Недела ми е единствениот ден кога не сум на работа , а детето мое како темпирано-правило бр.1 :да стане во 6 саатот и само во недела не преспива преку ден Зошто обожава да ме малтретира не знам
23.06.2013, 09:38
deluxe
2479
Добро утро и од мене!!! Јас само да ве поздравам,како ми сте ова неделно утро?? Јас еве се борам со бебушов во раце (со една рака пишувам по тастатурава).Инаку денес сме во план малку да шетниме во природа,под некоја дебела сенка да го поминеме денот,да се спасиме од жештиниве.
23.06.2013, 09:53
Martins mom
3342
Шеткајте, ние сепак ќе чекаме приквечерие да залади и да прошетаме низ градот Јас сум и за еднодневна екскурзија до Охрид,ама мм нејќе
23.06.2013, 10:17
Tanjat7880
1256
Zdravo,eve me i mene i toa vakva ! Elem se spremame za odmor,prirodno,podgotovki tecat a onaa kolata ni USUL NEMA BRE pa na nejzn servis,ulja,kartoni vo boja potroshivme celo bogatstvo,sakam kupaci e NEMOZE treba svekici za nea,sakam kozmetika za posle suncanje e NEMOZE na nea ulje i treba, sakam sandalke NEMOZE na nea centriranje i treba i taka natamu...dali nekoj e za kafe mozda?!
23.06.2013, 10:28
Палешка РР
7505
Тури едно и јас од слична мака да се напијам Ај ќе помине ТанјаТ, што да речам
23.06.2013, 10:35
Tanjat7880
1256
Ama pa posle ke se falam deka so starudija kupaci super sum si proshla,tanananana Eve kafe
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 23.6.2013 10:56:51 >
23.06.2013, 10:39
sandriana RR
2924
Таман се токмев да варам кафе Фала Тања Од тоа колите, и јас дерман немам - иде регистрација, па се друго се крати Ама па да не е таа, тешко ми се пишува, па затоа не кукам многу Убав ден девојчиња, што и да правите, каде и да сте
23.06.2013, 10:41
Палешка РР
7505
Ај наздравје
Убаво да си поминеш и брцни се по еднаш и за нас
23.06.2013, 10:56
Felly RR
7977
Танјат, и ние лани така, колку дадовме за на одмор - толку за колата дадовме. И да ни е повеќе мака, за некој месец ја продадовме. И таман, реков се потрошило кафето, тоа еве го се појави.
23.06.2013, 12:40
miana
6152
Кај сте бе женчиња? Ви удри ова соцево во глава .. Мене вчера ме немаше ,гледам било интересно Инаку вчера ни беше годишнина до мм и мнгоу убаво си поминавме - шест години брак Си бевме кај кумот во паланка,бевме во Манастирот св.Јоаким Осоговски,се изнадишавме чист воздух,се изнајадовме здрава храна и така. Денес се вративме во реалноста,во пеколното жешко Скопје
23.06.2013, 12:53
Felly RR
7977
Честитки миана!!! Нека ви се множат годините поминати заедно!!!
23.06.2013, 13:24
Mihaela 2010
4230
Ne da e pekol .. Mm se vrati vcera od teren taka da prodolzeniov vikend i ne gi iskoristivme neso posebno .bev do bit pazar sum se natovarila so zelencuk i ovosje luge koja razlika u ceni od drugive pazari cudo nevideno
23.06.2013, 15:03
Bethany
4534
Луѓе, вистинска Сахара е надвор! Без клима не се живее, уште од сабајле од 7 е вклучена.
Честитки, Миана, да ви се множат годините исполнети со љубов и хармонија.
Михаела, уште не е касно да се искористи за нешто посебно
23.06.2013, 15:22
Mihaela 2010
4230
Da Bethany vistinskoto zadovolstvo ke bide vecer :)))
23.06.2013, 15:47
Annet
2404
Cestitki Miana,da vi se mnozat pa edno masko detule:))) ke se ladime pod tus nie letovo hahahahha ajde uzivkajte,eve vo Veles grmi,moze,ke,se razladime do vecer
23.06.2013, 23:52
Snowhite RR
5042
Разладувње и тоа ептен, грмежи, врнежи, град, таман се пофалив дека си насадивме се на бавча, сега град фати и ни уништи, се надевам дека нешто ќе остани, Туку оваа слика ме насмеа, иако за прилепчани не е баш смешно ова што се случи одручеква, туку на маката да се насмееме
24.06.2013, 00:00
elenak
2004
Само кај нас не заврна? Ц ц ц, Сноувајт има кај мене бавча, ќе прајме бизнис, не се секирај Добро е што барем разлади малку, се надевам вечерва поубаво ќе се спие.
24.06.2013, 00:05
Snowhite RR
5042
Не за бизнис, за дома да си имавме домашно производство. Туку мм касно ги насади па се надевам дека ќе остани нешто зашто уште мали беа па белким градот не ги зафати
24.06.2013, 00:17
elenak
2004
Така де Сноу, за дома, и кај комшиите за дома, и кај роднините за дома и ете убав бизнис Шала, се надевам нема големи штети кај поголемите посеви, искрено најмака ми е кога вака природата си поигрува со луѓето на кои земјоделството им е живеачка.
24.06.2013, 00:21
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Така де Сноу, за дома, и кај комшиите за дома, и кај роднините за дома и ете убав бизнис Шала, се надевам нема големи штети кај поголемите посеви, искрено најмака ми е кога вака природата си поигрува со луѓето на кои земјоделството им е живеачка.
Туку тоа што велиш за по дома за сите Ајде кај нас немавме голем посев, мм се занимаваше малку, туку моите, а и комшиите од тоа живеат, па вечерва со лексилиуми се кутрите
24.06.2013, 00:27
Felly RR
7977
Леле тоа и јас мислев, дури го расчистувавме дворот - како поминале луѓето со таквите посеви. НАс цела гаража се поплави, по улицата имаше река, а во дворот кал со лопата го риневме, за да исчистиме.
24.06.2013, 08:13
Bethany
4534
Добро утро жени! Ајде, некој за кафе, еве свежо сварено
Ко да ми е посвежо од сабајле. Викате такво беше во Прилеп? Вие баш имавте невреме. Кај нас само ветерот се подигна, расфрла прашина и толку, уште полоше стана. Ајде, здрави весели и денес да бидете
24.06.2013, 08:25
Mihaela 2010
4230
Aj dobro utro i od mene Dobro e denes osvezeno posabajle,ke vidime do posle kako ke bide Ajde srekjna i ubava nedela na site