за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас сакам да видам некоја слика Гарденија.Честитки и од мене, ќе си земам и кафе.Анаана ај со среќа климата,да се ладите и со лесно да си работите
25.06.2013, 12:02
anaana
1126
za doma da kupev klima nemase vaka da se raduvam :))) pred nekoja godina isto celo leto nemavme klimi, bidejki se selevme od eden sprat na drug pa nemase na toj sprat voopsto montirano klimi po kancelariite. mislam deka se zbudalevme... pocnaa kompjuteri da se rasipuvaat, pa koga se javi potreba za servis na kompjuterite - neli toa kosta pari- togas se resija deka e potrebno da imame klima... i taka nekako narednata godina ni stavija... samo sto gi stavija, se resija da ne preselat vo druga zgrada, kaj sto sme sega, i eve i vo zgradava ova leto pocnavme bez klima... ama sega se nadevam deka ke si raboti normalno
nekako ne se pogoduvame so sistemov na ladenje :)))
25.06.2013, 12:14
vezilka RR
4931
Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај?
25.06.2013, 12:17
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
те видов,убаа си многуу..А што бида со косата ? Сакаше нешто собрано? Многу си убава,нежна
Па позади ми е собрана ама не цела како пунџа,така ми беше со прамења испофаќани, инаку ми е многу подолга косата,ама не се гледа баш убаво на сликите И благодарам на сите за честитките
25.06.2013, 12:24
anaana
1126
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај?
hmmm, ke ne preselat pak, prasanje e samo na vreme... :)))
25.06.2013, 18:10
miana
6152
Жени,што правите? Мене многу ми се одмара,ама нема Си гледам - Дора истражува,си читкам по нетов,па си викам -ај да видам што прават РР-ки.
25.06.2013, 20:30
МамаАна
6
Здраво и од мене!!!! Ајде прво да прашам кој е за кафе
Подолго време ме немаше,но оправдано, имавме преселување,па немавме интернет,е сега сум тука и мислам дека ке имам доволно време за да ве дружам. Сега за сега да се напиеме кафе и пополека сите да ве запознам. Поздрав!!!
25.06.2013, 20:51
Felly RR
7977
Фала на кафенцето МамаАна, ние сега се вративме од шетање.
25.06.2013, 21:30
deluxe
2479
Добра вечер и од мене!! за кафенце не сум расположена ми го расипува сонот ќе се напијам сокче ако ме почестите или нешто благичко(не сум на диета ) да си ја вратам килажата малку забегав ,лето иди а многу во минус влегов со килограмите,така да сега сум строго на нездрава храна
25.06.2013, 21:51
Bethany
4534
Делукс, еве ти бирај, сакаш природно, сакаш неприродно
а блазе си ти, сите кукат да смршат , лето иде, ти сакаш да се здебелиш
Ај денов... ко жив мртовец бев... се влечев, ми се спиеше ужасно, мислам притисокот ми се спушти толку ништо не помагаше, дојде вечер, јас се разбудив .. се обратно
25.06.2013, 22:45
mosa
546
kaj ste be zenicki,sto pravite vecerva.Jas nekako se cuvstvuvam mnogu ubavo,se cuvstvuvam mnogu ubavo,za 1 godina postaro.Od vcera veke polni 26 godini i me drzi ubavoto raspolozenie.Pa se cuvstvuvam fino,bas sum si raspolozena
25.06.2013, 23:14
sandriana RR
2924
mosa нека ти е среќен роденденот тогаш Што се 26 год., во споредба со 30 и нешто ситно-треба ко баба да се осеќам И ние бевме малку на гости, заспав дете, завршија и "игри без граници" , па може и да си легнеме сега
26.06.2013, 00:01
mosa
546
ti blagodaram sandriana I taman rabotada se cuvstvuvas ko baba. Koga bev pomala majka mi koga ke mi kazese deka ima 30,ili 32,33,mi zvucea mnogu i si mislev kojznae kolku se toa. sega mm ima tocno 30 ,nabrzo ke polni31, i sega gledamk olku vsusnost ne se mnogu tie godini. A majkam ipa k oma 50 i dendenes veli jas ne sum stara se cuvstvuvam ko devojce
26.06.2013, 08:06
Malecka23
1175
Добро утро женски како сте?Јас сум со 24ч неспиење па во мод сум на хиперактивност Затоа ајде частам кафенце Моса среќен роденден со малку закаснување.
26.06.2013, 09:13
miana
6152
Здраво и од мене мамички... Како сте денес?
26.06.2013, 09:25
Felly RR
7977
Срееќен роденден, маса!!!
Малечка23, е сега те чека период на трчкање и хиперактивност
26.06.2013, 09:36
AneLav RR
1110
Добро утро мајки, овие денови со вас го пијам кафенцето додека децата седат умни во столчињата... Ај частенка едно кафе кој сака да ме дружи..
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 26.6.2013 9:39:03 >
26.06.2013, 09:40
Felly RR
7977
Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
Имајте убав ден!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2013 9:56:55 >
26.06.2013, 09:46
Bethany
4534
Добро утро! АнеЛав јас ќе си се послужам од кафето, а Фели твоето благичко го нема, се скрило
Моса, среќен роденден
Денес сум наспана, многу убаво, свежо беше за спиење, сега одам доручек да правам за мене и мм. Убав ден на сите и од мене
26.06.2013, 09:58
Felly RR
7977
Е па не е лесно да се направат вакви благи Ама со цело срце ги направив за вас. Уживајте во денов!
26.06.2013, 10:01
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
Имајте убав ден!!!
Ммммм.... Колку се убави ,јас веќе си изедов неколку Која разлика на температури е времево?Надвор е ладно,а пред 2-3 дена беше пекол, и ете сега одма носот ќе почне да тече.Уфф само што оздравивме....
26.06.2013, 10:11
miana
6152
Времево богами - депресија,нит ми се работи,нит ми се живее денес..Утрово керками ми вика - мамо денес е зима? Од една страна убаво - се разладивме малце,ама па барем малку сонце да огрееше,да не насмее
26.06.2013, 10:23
Melanija RR
7052
mosa среќен роденден желбите да ти се исполнат Јас за денес обврски завршив,ручек од вчера и сега ќе уживам,таман време за да ја гледам последната епизода од 3 сезона на Величествениот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
26.06.2013, 11:00
AneLav RR
1110
Времево е супер за спиење ама децава да знаеја да поспијат малку, добри сме сабајле во 7:30 станаа па се проврткавме во кревет до кај 8ч некако.
26.06.2013, 13:07
Andriance
2140
Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.6.2013 9:37:21 >