cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

25.06.2013, 11:49

clock-img

rina13

pencil-img

1147

И јас сакам да видам некоја слика Гарденија.Честитки и од мене, ќе си земам и кафе.Анаана ај со среќа климата,да се ладите и со лесно да си работитеuser posted image

clock-img

25.06.2013, 12:02

clock-img

anaana

pencil-img

1126

za doma da kupev klima nemase vaka da se raduvam :)))
pred nekoja godina isto celo leto nemavme klimi, bidejki se selevme od eden sprat na drug pa nemase na toj sprat voopsto montirano klimi po kancelariite. mislam deka se zbudalevme...
pocnaa kompjuteri da se rasipuvaat, pa koga se javi potreba za servis na kompjuterite - neli toa kosta pari- togas se resija deka e potrebno da imame klima... i taka nekako narednata godina ni stavija...
samo sto gi stavija, se resija da ne preselat vo druga zgrada, kaj sto sme sega, i eve i vo zgradava ova leto pocnavme bez klima... ama sega se nadevam deka ke si raboti normalno

nekako ne se pogoduvame so sistemov na ladenje :)))

clock-img

25.06.2013, 12:14

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2013, 12:17

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

те видов,убаа си многуу..А што бида со косата ? Сакаше нешто собрано? Многу си убава,нежна user posted image

Па позади ми е собрана ама не цела како пунџа,така ми беше со прамења испофаќани, инаку ми е многу подолга косата,ама не се гледа баш убаво на сликитеuser posted image
И благодарам на сите за честитките

clock-img

25.06.2013, 12:24

clock-img

anaana

pencil-img

1126

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Хе хе anaana, како тргнале овие, да не ве преселат сега во друг град. Од еден спрат, на друг, па во друга зграда и сега , кај?

hmmm, ke ne preselat pak, prasanje e samo na vreme... :)))

clock-img

25.06.2013, 18:10

clock-img

miana

pencil-img

6152

Жени,што правите?
Мене многу ми се одмара,ама нема user posted image
Си гледам - Дора истражува,си читкам по нетов,па си викам -ај да видам што прават РР-ки.

clock-img

25.06.2013, 20:30

clock-img

МамаАна

pencil-img

6

Здраво и од мене!!!! Ајде прво да прашам кој е за кафе

user posted image

Подолго време ме немаше,но оправдано, имавме преселување,па немавме интернет,е сега сум тука и мислам дека ке имам доволно време за да ве дружам. Сега за сега да се напиеме кафе и пополека сите да ве запознам. Поздрав!!!

clock-img

25.06.2013, 20:51

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Фала на кафенцето МамаАна, ние сега се вративме од шетање.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.06.2013, 21:30

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Добра вечер и од мене!! за кафенце не сум расположена ми го расипува сонотuser posted image user posted image ќе се напијам сокче ако ме почестите или нешто благичко(не сум на диетаuser posted image ) да си ја вратам килажата малку забегав ,лето иди а многу во минус влегов со килограмите,така да сега сум строго на нездрава хранаuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

25.06.2013, 21:51

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Делукс, еве ти бирај, сакаш природно, сакаш неприродно user posted image
user posted image
user posted image

а блазе си ти, сите кукат да смршат , лето иде, ти сакаш да се здебелиш user posted image

Ај денов... ко жив мртовец бев... се влечев, ми се спиеше ужасно, мислам притисокот ми се спушти толку ништо не помагаше, дојде вечер, јас се разбудив .. се обратно user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.06.2013, 22:45

clock-img

mosa

pencil-img

546

kaj ste be zenicki,sto pravite vecerva.Jas nekako se cuvstvuvam mnogu ubavo,se cuvstvuvam mnogu ubavo,za 1 godina postaro.Od vcera veke polni 26 godini i me drzi ubavoto raspolozenie.Pa se cuvstvuvam fino,bas sum si raspolozenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

25.06.2013, 23:14

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

mosa нека ти е среќен роденденот тогаш user posted image
Што се 26 год., во споредба со 30 и нешто ситно-треба ко баба да се осеќам user posted image
И ние бевме малку на гости, заспав дете, завршија и "игри без граници" user posted image , па може и да си легнеме сега user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

26.06.2013, 00:01

clock-img

mosa

pencil-img

546

ti blagodaram sandriana
I taman rabotada se cuvstvuvas ko baba.
Koga bev pomala majka mi koga ke mi kazese deka ima 30,ili 32,33,mi zvucea mnogu i si mislev kojznae kolku se toa.
sega mm ima tocno 30 ,nabrzo ke polni31, i sega gledamk olku vsusnost ne se mnogu tie godini.
A majkam ipa k oma 50 i dendenes veli jas ne sum stara se cuvstvuvam ko devojce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

clock-img

26.06.2013, 08:06

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

Добро утро женски како сте?Јас сум со 24ч неспиење па во мод сум на хиперактивностuser posted image Затоа ајде частам кафенцеuser posted image
Моса среќен роденден со малку закаснување.

clock-img

26.06.2013, 09:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

Здраво и од мене мамички... Како сте денес?

clock-img

26.06.2013, 09:25

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Срееќен роденден, маса!!!
user posted image

Малечка23, е сега те чека период на трчкање и хиперактивност user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

26.06.2013, 09:36

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Добро утро мајки, овие денови со вас го пијам кафенцето додека децата седат умни во столчињата...
Ај частенка едно кафе кој сака да ме дружи..
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 26.6.2013 9:39:03 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

26.06.2013, 09:40

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
user posted image
Имајте убав ден!!!user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2013 9:56:55 >

clock-img

26.06.2013, 09:46

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро утро!
АнеЛав јас ќе си се послужам од кафето, а Фели твоето благичко го нема, се скрило user posted image

Моса, среќен роденден user posted image user posted image

Денес сум наспана, многу убаво, свежо беше за спиење, сега одам доручек да правам за мене и мм.
Убав ден на сите и од мене user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

26.06.2013, 09:58

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Е па не е лесно да се направат вакви благи user posted image Ама со цело срце ги направив за вас. Уживајте во денов!user posted image

clock-img

26.06.2013, 10:01

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Јас веќе го испив кафето, еве нешто благичко ќе почестам.
user posted image
Имајте убав ден!!!user posted image

Ммммм.... Колку се убави ,јас веќе си изедов неколкуuser posted image user posted image
Која разлика на температури е времево?Надвор е ладно,а пред 2-3 дена беше пекол, и ете сега одма носот ќе почне да тече.Уфф само што оздравивме....user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

26.06.2013, 10:11

clock-img

miana

pencil-img

6152

Времево богами - депресија,нит ми се работи,нит ми се живее денес..Утрово керками ми вика - мамо денес е зима? user posted image
Од една страна убаво - се разладивме малце,ама па барем малку сонце да огрееше,да не насмее user posted image

clock-img

26.06.2013, 10:23

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

mosa среќен роденден user posted image желбите да ти се исполнат user posted image
Јас за денес обврски завршив,ручек од вчера и сега ќе уживам,таман време за да ја гледам последната епизода од 3 сезона на Величествениотuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

26.06.2013, 11:00

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Времево е супер за спиење ама децава да знаеја да поспијат малку, добри сме сабајле во 7:30 станаа па се проврткавме во кревет до кај 8ч некако.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

26.06.2013, 13:07

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Да ве поздравам сите од Клан Бан зошто ете тие неможат , онемогучен му е пристапот па сакаа само еден поздрав да ви пренесам! Нови дечки нови правила кој шире негативна енергија а таа се мери ваљда со некое инструментче ке те банираат:)) Затоа мили срцки пазете ! Киссче

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.6.2013 9:37:21 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Последни статии

article-img