за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Mihaela ma,gledaF i jas i mi se stemni,pa jas treba odmor da teram i optimalno bi bilo da e 32-35 stepeni....ama ke bide pa leto e,neli?! Toa kafeto i za mene oti eve go krknaf burekot pa sega treba red da se zapazi!
27.06.2013, 10:04
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Добро утро и од мене, Бога ми и јас се наспав , дечињава спиеја до 8:30 , секој ден нека е вака
Еве едно големо кафенце и од мене
Ah, ova soljava ke mi treba samo za mene. Dajte da se osvestam, pa ke pravam jas posle za site drugi... Nego gledal li nekoj prognoza? Ke se zadrzi li vakvo vremevo? Site kukate ama mene bas mi odgovara za da sedam po cel den na plaza, da ne mora da se pribirame vo soba... vo sabota ideme za Grcka...
27.06.2013, 10:06
Malecka23
1175
Добро утро и од мене.Веќе го испив моето 10то кафенце и започната 2кутија цигари .М е невозможна 48ч сум будна не сака да спие само нешто плаче изведува во кревет не знам дали кај др деца е така или само моево е нешто посебно.Така да давајте нешто екстра стронг
27.06.2013, 10:10
Палешка РР
7505
Така е TanjaT, за се си има ред..кафе, па појадок, па пак кафе
Инаку биоритамот ќе се наруши. Убав ден жени и од мене
27.06.2013, 10:16
miana
6152
Kaj ste be zeni,site barate kafe,ama jas ne vi nudam- ne smeam,ke me karaat,samo ke se gagam od vas i jas ke si pivnuvam. Malecka23,ova i e faza na kerkati i kerkami si ima takvi nekoi denovi,ama pominuvaat,ke se izmori pa koga ke zaspie,nema da mozes da ja razbudis i rasonis,kako vo zimski son. A Aj dobar vi den na site od mene
27.06.2013, 10:26
Yummy Mammy
1690
De miana ama si se raskokala uste otsabajle
Malecka23, edno bedoksince i za tebe i za nea, i dvete u koma da pospiete malku dodusa tebe dupla doza
27.06.2013, 10:32
AneLav RR
1110
Изгледа е краткотрајно ваквото време, до крајот на неделата, а после тоа пак пеколи. Јас сум летно дете и многу сакам да е топло, ладново ми смета ама децата барем спијат подолго.
27.06.2013, 10:33
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Mihaela ma,gledaF i jas i mi se stemni,pa jas treba odmor da teram i optimalno bi bilo da e 32-35 stepeni....ama ke bide pa leto e,neli?! Toa kafeto i za mene oti eve go krknaf burekot pa sega treba red da se zapazi!
hehe jas deka rintam do kraj na avgust pa mu se raduvam na vremencevo Ajde ako idete na more tamo e super vremenceto ne mu se sekiraj
27.06.2013, 10:51
AnnaMolly RR
6409
Женичкииииииииии, што правите? Ние сме вечер на роденден кај симпатијата на Филип, кутриот многу е возбуден цел ден прашувал кога ќе одиме :)
27.06.2013, 11:05
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Женичкииииииииии, што правите? Ние сме вечер на роденден кај симпатијата на Филип, кутриот многу е возбуден цел ден прашувал кога ќе одиме :)
Ejj bash ja razbiram ovaa vozbuda,ja pominavme i ne e sega ne mi teknuva koj beshe povozbuden dali ON li JAS!!! Kako i da e ubav pomin na dvajcata!
27.06.2013, 11:07
Bethany
4534
Жени мили, добро утро, всушност добар ден. Јами Мами и ние веќе во сабота сабајле планираме да сме сместени таму. Па сабајле барав временска прогноза и за таму, се до 29 степени, се испонервирав малку од сабајле, ама си викам, белки за таму тоа ќе е супер, да не се пржиме на сонцето.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Ah, ova soljava ke mi treba samo za mene. Dajte da se osvestam, pa ke pravam jas posle za site drugi... Nego gledal li nekoj prognoza? Ke se zadrzi li vakvo vremevo? Site kukate ama mene bas mi odgovara za da sedam po cel den na plaza, da ne mora da se pribirame vo soba... vo sabota ideme za Grcka...
27.06.2013, 11:09
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Ахх, симпатија дечкото има И до таму ли стасавте, браво. Убав помин на двајцата.
27.06.2013, 11:23
Yummy Mammy
1690
Da be super e ova vreme za na plaza, po cel den mozes da se tegnes od edna na druga lezalka bez da se grizis dal te pece ili ne. Vodata sekako e topla veke. Samo da ne vrne...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Жени мили, добро утро, всушност добар ден. Јами Мами и ние веќе во сабота сабајле планираме да сме сместени таму. Па сабајле барав временска прогноза и за таму, се до 29 степени, се испонервирав малку од сабајле, ама си викам, белки за таму тоа ќе е супер, да не се пржиме на сонцето.
27.06.2013, 11:30
Bethany
4534
Da be super e ova vreme za na plaza, po cel den mozes da se tegnes od edna na druga lezalka bez da se grizis dal te pece ili ne. Vodata sekako e topla veke. Samo da ne vrne...
Јас тоа што гледав, за првиот крак додуша, е сончево ама пониски температури, можеби еден -два дена за наредни денови стои дека ќе е облачно и со краткотрајни дождови, па и лично не сакам печење на сонцето, сакам пред се на син ми да му биде пријатно, да може да се шлапка, па и јас со него. Убаво и вие да се поминете
27.06.2013, 11:56
AneLav RR
1110
Срцка, море си е море, и навечер бура да фати и да врне другиот ден е супер. А за првите денови на плажа ви одговара да не е многу жешко да фатите некаква подлога, после само да и поцрнете.
27.06.2013, 12:04
Yummy Mammy
1690
Posleden pat koga bev trudna na plaza, site me gledaa popreku, kao sto bara ovaa tuka na soncevo, neka ide u soba neka odmara. Dodusa taa godina vo Turska bevme, pa moze zatoa Ako sum trudna ne sum bolna...
27.06.2013, 12:17
AneLav RR
1110
Извини јас не знаев дека си трудна, со лесно. Кој месец си?
27.06.2013, 12:19
Yummy Mammy
1690
Ne be nema veze, gledas ni jas sama sebe ne se klasificiram vo trudnici funkcioniram isto kako i sekoj drug na plaza, samo malku pobavno Inace, 24-25 nedela
27.06.2013, 12:26
AneLav RR
1110
Супер,со лесно. А имаш уште едно детенце? Доста храбро ако имаш бидејќи јас со двеве не би се наканила сега да идам на одмор, затоа што тоа ќе ми биде замор, здравје до година..
27.06.2013, 12:35
AneLav RR
1110
Алал да ти е многу си храбра или имаш голема помош. Јас се изнамачив со овие моиве(а не се лоши бебиња) ама дека сама ги растам, со помош од мм попладне, се разбира ,душата ми излезе и не ми се мрда да не им се поремети и овој ред што го имаме фатено, каков таков.
27.06.2013, 14:22
Bethany
4534
Хаха, малово е закон, подобро плива од мене
Што е ово луѓе? Јас се смрзнав!
Ајде послужете се со витаминско сокче.
27.06.2013, 14:25
Палешка РР
7505
УУууааааааааааааауууу колку добро изгледа! Фала Бетани брзо си земам едно дури не ме претркал некој