за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Тука сме Миана, нема спиење без "добра ноќ" на РРаја Јас имав денес малку поинакво попладне/вечер - бев на една презентација, и поминав прекрасен еден час слушајки работи кои ме интересираат и за кои се образував. Утре попладне ме повикаа и на деловен состанок, со можност за воспоставување соработка. Не очекувам ништо посебно, но ми беше доволен поттик да си ја повратам самодовербата и енергијата . Имајте убави сништа, се читаме утре наутро
27.06.2013, 23:19
elenak
2004
Еве ме и мене, ноќна птица на РР И денес се изнашетавме, деновиве дома не сум прибрана. Ама и времево ни се погоди, живна и детево малце, се освежи. И ете заспа подоцна денес, се надевам сабајле ќе поспие. Сандриана ти посакувам среќа
28.06.2013, 00:23
vezilka RR
4931
Ние Elenak стално последни. Хи, хи. Ајде и јас да ви посакам добра ноќ. Уствари пред да легнам да ве исчитам оти денес цел ден акав, не сум прибрана.
28.06.2013, 07:25
Палешка РР
7505
Добро утроооо. Се наближува викеееенд!
Ми го нема денес bucko mal да пиеме заедно утринско-попладневно кафе Како прва што се јави утрово овде, ред е јас да ве почестам
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 28.6.2013 7:26:32 >
28.06.2013, 08:26
Mihaela 2010
4230
Aj dobro petocko utro,js ke si zemam kafence,cela nedela sum nenaspana,komirana,kje da e od vremevo,utre ke pospijam malku povekje
28.06.2013, 08:26
bucko mal
1431
Tuka sum mashmi mi dojde porano od rabota pa mi go poremeti redot ama bar go iskoristiv,otide sinmi da go nosi na nekoja zabava,da ne se akam jas po ladnovo. samo shto go ispiv kafeto, vie uzivajte I imajte ubav den I nezaboravaje denes e petok
28.06.2013, 08:37
Bethany
4534
Добро утро! Палешка фала за кафенце и блачко Јас ги испратив моите дечки пак во прошетка, па после следи пакувањееее
Убав ден на сите
28.06.2013, 08:43
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Добро утро! Палешка фала за кафенце и блачко Јас ги испратив моите дечки пак во прошетка, па после следи пакувањееее
Убав ден на сите
Nekoj ide na odmoooooorrrrr,mene ligi mi potekoaaaaaa
28.06.2013, 09:47
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Убав ден на сите
Земи ме и мене , стварно ми треба одмор.
28.06.2013, 10:26
Malecka23
1175
Dobro utro zenski i od mene.Denot mi pocna prekrasno.Go imav najubavoto budenje i zatoa i pokraj nenaspanosta sum polna so energija.M sabajle stanala pred mene ne sum ja ni osetila mm ja zemal a ona sakala kaj mene ja pusti dojde sonceto se pikna vo mene me slapase po lice-taka se bubnuvame i mi pravese gal gal po kosata vikase Mam moe malo.Denes se spremame utre sme na svadba kaj bratucedka na M prva svadba bas sum vozbudena kako ke bide Bethany RR ubavo da si pominete i izbanjajte se ednas i za nas
28.06.2013, 11:02
Tanjat7880
1256
Eve me i mene,se spremam i jas za odmooorrrrr,seushte sum vo faza na perenje,utre ke se pakuvame Denes odam posabajlecki da kupam po edna ruzicka za nastavnickite po povod utreshnite sveditelstva i bash neprijatno se iznenadiv.Tamu,vo maalskata cvekjara redovno kupuvam i redovno kupuvam ruza od 40denari so zelenilo i slama,sekogash toa cinelo okolu 70 denari a denes za istoto plativ 100!!! Pa stvarno nema smisla,koristat "guzva"bez da se razmisli deka ima i utre a i fiskalna ne mi dadoa,vikaat ushte bilo ranno ne ja uklucile Aj za ubavo mi se ruzickite inaku ke videa oni
28.06.2013, 12:39
Еки82
95
Здраво женски,
Јас дури сега го пијам првото кафе. Од трчанки натаму наваму изумив да шмркнам неколку горки голтки
И да се насмееме
28.06.2013, 12:40
miana
6152
Блазе вас,сите се спремате на одмор, а јас ке скапам тука Како сте денес жени? Јас си пијам зелен чааај,диета мора
< Поракaта ја уредил miana -- 28.6.2013 12:41:39 >
28.06.2013, 12:46
Mihaela 2010
4230
Eve i jas si napraviv vtoro kafe sega,miana ne se sekiraj i jas sum tuka do 28 avgust,ke si veslame zaedno..
28.06.2013, 12:55
miana
6152
ааа јас пред тебе одам на 10 ти август јас ке се вратам до тогаш,имам прваче годинава па такада морам да сум тука на 1 ви септември..Леле колку сум возбудена за првачево - цт цт цтц кога поминаа годиниве
28.06.2013, 12:56
caciana
863
Dobro utro od mene...mislam dobar den ...ama za mene dobro utro vreme e za kafe
28.06.2013, 12:59
sandriana RR
2924
Арно потсетивте, дошло време за второ кафе Ќе го пијам тука со вас, и така колегите ми се сите на терен, немам друштво
28.06.2013, 13:20
elenak
2004
Ајде и јас да шмркнам кафенце со вас, првото низ нос ми отиде. Што убаво ми беше мажле на одмор една недела, барем кафето на раат го пиев сабајле, од денес пак сами со немиркава моја. Леле овој ветеров надвор веќе не е интересен, нека си оди. Сакам пак да подзатопли, веќе не знам како да облечам дете, облечи - расоблечи по цел ден Ама и мене не ми се погодува
28.06.2013, 14:35
Bethany
4534
Ете, направив пауза со пакувањето додека синко спиеше, па со вас испив кафето Не се грижите, ќе се брчкам и за вас а после ќе жалам што не можам да одам пак со оние кои ќе идат покасно. После вие ќе се брчкате за мене
Убав ден на сите
29.06.2013, 09:10
AneLav RR
1110
Добро утро женички, не знам за вас ама мене ми треба едно волку големо....
29.06.2013, 09:42
AnnaMolly RR
6409
Добро утро и од мене! Јас вчера се успав со Филип, па не стигнав да си го довршам преводот, па еве сега уште од сабајле морам да се фатам за работа. Малку ме мрзи, ама што се мора, се мора. Ова кафенцево тамам ќе ми дојде од АнеЛав :) А бе срцка дај да видиме некоја слика од тие сонцињата твоит! Една година направија, ние не сме ги виделе :)
29.06.2013, 09:44
Felly RR
7977
Bethany, мила, убаво да си поминете ! ! ! И јас земам едно кафе, и се фаќам за работа. Да искористам М дур е долу кај баба и.
29.06.2013, 10:59
Палешка РР
7505
Здраво на сите
Во сабота кај нас генералка се прави се што имаш дома надвор се вади Ај да зачистиме малку, па после рајат да шетниме
29.06.2013, 11:19
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Добро утро и од мене! Јас вчера се успав со Филип, па не стигнав да си го довршам преводот, па еве сега уште од сабајле морам да се фатам за работа. Малку ме мрзи, ама што се мора, се мора. Ова кафенцево тамам ќе ми дојде од АнеЛав :) А бе срцка дај да видиме некоја слика од тие сонцињата твоит! Една година направија, ние не сме ги виделе :)
Инаку и мене ми е малку од ова кафе уште сакам, сега време ми е за второ. Ај ќе пробам сега да ставам некоја слика од црвциве мали, ме збудалија од сабајле конечно ги заспав