cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

29.06.2013, 12:32

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Не можам да се снајдам како да ги ставам, за фб знам ама овде не ми излегува од ПС да ги земам фотографиите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

29.06.2013, 13:53

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

So mausot ovleckaj ja slikata od fb vo prozorceto kaj sto objavuvas post na rr i treba link da izleze. pre linkot napisi [img] a posle linkot [/img] bez mesta pred i po linkot i stisni potvrdi i ke se pojavi slika

Live and let live

clock-img

29.06.2013, 14:04

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Јас сакав албум да си направам за така знам. Така албум се прави?

clock-img

29.06.2013, 14:10

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Za album odi kaj tebe na moj ringeraja i oberi albumi pa ke ti dade opcija od kompjuter da biras slika

Live and let live

clock-img

29.06.2013, 14:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

Кај сте бе женчиња? Што си правите? Јас до сега чистев,времево депресивно до немај каде user posted image
АЈ да ве почастам по нешто а?
user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 29.6.2013 14:21:04 >

clock-img

29.06.2013, 14:53

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Фала миана, како ми беше паднат шеќеров user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

29.06.2013, 15:03

clock-img

miana

pencil-img

6152

Poveli i drug pat. Jas sega ke si rucam pastrmajlija pa posle ke se zablazam user posted image

clock-img

29.06.2013, 16:38

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Jas se prejadov pa da odmoram da vidam sto pravite..
Sakavme do grad da prosetkame ama vremevo nekako me pismani,pa ke vidime do posle kako ke bide
sakav da gi probam mekicite od skara ako ne denes utre sabajlecki ke ideme

clock-img

29.06.2013, 19:35

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Здраво и од мене!!! како сте денес со дождов??

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

29.06.2013, 22:25

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Дождот помина студот остана user posted image уствари како за кого мене не ми е ладно
Ама сепак може по едно чајче
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

29.06.2013, 22:46

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Uff kaj nas uste vrneuser posted image A preeska koga mavna eden grom bas tuka vo blizina od pamet se izvadivme.Celo maalo ima steti.Do pred malku nemavme kabelska a internet uste nema,ni izgore modemot izgleda. I taka od dosada sega kje peglam,oti od mobilen vaka nerva me fakja,ne biva.Ajde dobra nokj od mene demes porano:))

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

29.06.2013, 23:36

clock-img

miana

pencil-img

6152

Леле луѓе,што ден ке беше ова денес? Трагедии еден куп...Шест луѓе загинаа од кои две четири члено семејство,па три годишно дете се бори за живот во Битола прегазено од автомобил,па сега читам починал Роберто Беличанец- е ,аман веќе,доста е !!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2013, 00:12

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

миана а да не читаш повеќе црна хроника а?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

30.06.2013, 11:59

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Луѓе а бе да не има нешто проблем со „креирај твој прв албум“ на странава. И ветив вчера на Анамоли дека ќе ставам слики од бебушиве ама нешто не ми оди. Онаму пак на мојот профил кај што пише „додади нов албум“ во „барај“ нема ништо не можам од „му сомруте“ да влезам. Дај помогнете малку јас не сум баш лаик толку за компјутери.

clock-img

30.06.2013, 12:00

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Auuuu nema kafe denes aj poveleteuser posted image user posted image user posted image
Jas vikendov go iskoristiv za cistenje po doma I malku shetkanje
Kako se menuva zivotov,porano vikendite gi cekavme za lumpuvanje po celi noki, sega za generalno cistenje po domauser posted image user posted image

clock-img

30.06.2013, 12:08

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Леле ќути веќе, секој викенд едно те исто наместо да прошетаме.... Божем ефтина струја има па ќе уклучиме 5-6 машини а кога ќе стигнат за пеглање боли глава..
user posted image
Ај еве јас те частам кафе додека не сум почнала пак да ринтам.

clock-img

30.06.2013, 12:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Луѓе а бе да не има нешто проблем со „креирај твој прв албум“ на странава. И ветив вчера на Анамоли дека ќе ставам слики од бебушиве ама нешто не ми оди. Онаму пак на мојот профил кај што пише „додади нов албум“ во „барај“ нема ништо не можам од „му сомруте“ да влезам. Дај помогнете малку јас не сум баш лаик толку за компјутери.

Анелав, кога ќе кликнеш „Избери фотографии од дискот“ треба да ти се отвори ново прозорче, и од тука да ги најдеш фотографиите во твојот компјутер.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.06.2013, 12:21

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Анелав, кога ќе кликнеш „Избери фотографии од дискот“ треба да ти се отвори ново прозорче, и од тука да ги најдеш фотографиите во твојот компјутер.
Ама кога ќе стиснам „креирај твој прв албум“ ми се појавува празна страна.
Да не не може преку Мозила?

clock-img

30.06.2013, 13:25

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

миана а да не читаш повеќе црна хроника а?

Ne,ne! udarna vest e sekade..Otvori time mk i ke vidis i da ne sakas i na vesti toa se zboriuser posted image

clock-img

30.06.2013, 17:09

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Ама кога ќе стиснам „креирај твој прв албум“ ми се појавува празна страна.
Да не не може преку Мозила?

Би требало да може. Не знам и јас што е проблемот.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.06.2013, 17:53

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Што праите жени, арни ли сте? Леле ама летна викеноооов со брзина на светлината. Не го сетив. Утре пак на работа, а како сда не сум се одморила. Ај, ај, а ме чекаат две пеколни недели. user posted image Сакам веднаш да дијде наредниот викенд ако може. user posted image

clock-img

30.06.2013, 22:42

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Zdravo devojcinjauser posted image kako ste? jas eve se spremiv za utresniot den,tgnuvam na rabota posle edna godinauser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

30.06.2013, 22:56

clock-img

Malecka23

pencil-img

1175

dobro vecer i od mene.Jas sum vredna domakinka vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.vikendov pomina mnogu brzo se spremavme vcera za na svadba cel den pripremi i taman da trgneme mila ne vrati si ostanavme domceuser posted image ali ajde pomina.Imajte ubava vecer a utre posabajlecki castam dzemce za pojadok

clock-img

30.06.2013, 23:48

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Zdravo devojcinjauser posted image kako ste? jas eve se spremiv za utresniot den,tgnuvam na rabota posle edna godinauser posted image user posted image

Епа ај со среќа нека ти е. Овој момент ти се вика, назад кон реалноста. Ја кога се вратив на работа, првите два, три дена се чувствував како изгубен германец.

clock-img

01.07.2013, 09:19

clock-img

mama_06

pencil-img

395

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

vo vecerni casoviuser posted image pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.

Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.

Последни статии

article-img