за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро девојки! Сите за работа фатени понеделнички, па нема кафиња од сабајле, а? И мене ми летна викендов за секунда, и сега пак Јово на ново, цела недела Ајде, имајте сите убав ден, и секако, убава недела
01.07.2013, 10:55
Melanija RR
7052
Сме закасниле со кафе и појадок
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
01.07.2013, 11:00
miana
6152
Уф уф,фала ти Меланија..Јас од денес почнувам со рестрикција со храна и со третмани за слабеење Пријатен ден на сите
01.07.2013, 11:02
vezilka RR
4931
Фала за појадокот и кафето. ЈАс некако опачки ми тргна денов, ниту сум јадена, а уште пострашно, ниту сум кафе пиена. Ама како влегов у канцеларија ги затекнав колешките како подзачисстуваат (демек гнасна била канцеларијата) па им се придружив, и еве сега седнувам.
01.07.2013, 11:20
Еки82
95
Здраво и од мене, јас се решив да јадам мусли со млеко сабајлево, наполнив тоа чинијата навикната од корнфлекси а ова дупло повеќе заситувало се прејадов
Честитки за враќање на работа, брзо ќе се вратите во машината Како и да е многу покреативна сум кога имам работа отколку кога немам, милион идеи се истураат хехе!
01.07.2013, 11:33
Палешка РР
7505
Здраво и од мене и јас се надевам на поубави денови, онака, понеделнички пусти желби Време е чичко Марфи малку да одмори од мене
Убав ден на сите!
01.07.2013, 12:17
bucko mal
1431
Eve sum I jas samo sto srediv imav gosti,ponedelnicki,boze mili ste imale vi vakva najava,,vo blizina sme pa da dojdeme na kafe" a jas sama so decava,edno pishuva domashno drugo treba da se zaspiva samo shto rascistiv teren eve gi na vrata cetiri cleno semejstvo mi se stemni.... Kolku pati sum kazala deka vo rabotni denovi ne se druzime so nikogo I rano si legnuvame ama izgleda mislele se zezam.Mu rekov na mm da im kaze taka brzinska najava drug pat ne,pa ushte vo raboten den... ne mi se veruva kako ic da ne se mislelo bre
01.07.2013, 12:29
anaana
1126
eve me i mene, ponedelnicki rabota kolku sakas :))) vreme za dorucek pa pak na rabota
mene vo princip ne mi smetaat taka gosti, dokolku se najavat. ako imam nesto rabota a tie se najavat jas si kazuvam deka sum doma ama sum zafatena i deka mozat da dojdat drug den, od toa ama ic ne mi e sram. Dali e raboten den ili ne apsolutno razlika ne mi pravi. ako vo momentot koga se javat sum slobodna i raspolozena za gosti slobodno neka dojdat.. ama ako ne sum raspolozena ili ako si imam nekoj plan si kazuvam pa tie ako saka i pred zgrada neka se, ke si dojdat drug den
mene me nerviraat nenajaveni gosti, onaka samo zvonat na vrata... e so niv nemam opcija da kazam dali sakam ili ne sakam gosti vo momentot :))))
01.07.2013, 12:39
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
ste imale vi vakva najava,,vo blizina sme pa da dojdeme na kafe"
Сум имала, ама не многу...ако не сум расположена одма ќе кажам не сме тука, или излегуваме. Затоа кај мм се јавуваат, тој е многу гостопримлив, никого не одбива. Не само што не одбива, туку ако му е досадно сам си вика гости и ме лажи дека случајно се сретнал со луѓето или тие се јавиле
01.07.2013, 14:28
Malecka23
1175
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
vo vecerni casovi pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.
Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.
Dobar den zenski.kako ste?Jas rabotno ponedelnicki od sabajle pa eve konecno stignav da sednam da go ispijam kafeto na raat koj e za neka poveli.Ako na nekoj mu se rucka blagicko neka se javi dzemceto e spremno:) Inaku mama_06 dzemceto go pravam vaka: vo sadot seckam ovosje -sto ke soberam od dvor go lupam i ako e potvrdo kako kruskite malku go blendiram.Go stavam vo sadot za leb i stavam otprilika na 900g ovosje max 100g seker i obavezno 1 vanilin.Pustam program za dzem i za 1h i 20 min gotovo.posle sobiram vo teglicki go vrijam i nazdravje.vaka mozes i kompot da napravis
01.07.2013, 18:49
AneLav RR
1110
Здраво женски како сте , мене ме немаше денес многу, бевме на вакцина(морбили, заушки, рубеола) и добри сме. Па трчаници од сабајле и така еве сега седнувам да пијам попладневно кафе, кој е за нека ми се придружи...
01.07.2013, 19:09
Палешка РР
7505
Јас сум за кафе АнеЛав
Мене ме нервира некој комшија што цел ден го чисти дворот и се живо пали, дрва, треви, пластика (во Германија живее па сега чисти). Се е затворено дома цел ден и пак мириса, главата ме фати
01.07.2013, 19:18
AneLav RR
1110
Можам да замислам како ти е, ако го пријави некој ќе го казнат не смее да пали во урбани средини. Ај затоа ја имаш рингераја да си пиеме кафе.
01.07.2013, 20:16
Mihaela 2010
4230
Dobro vecer,kako ste zeni? Ja denes nekako napnato na rabota,pa dojdov doma malku setnja so detulevo i sega se pribrav,pravam rucek za utre i to.. jas ke zemam kafe mi se pripi
01.07.2013, 21:00
deluxe
2479
Здраво!!!!!!!!!!!!!!!!! Еве сум,цел ден ми е испревртен,од сабајле на работа,дома се изнаспав одручеква сега сум со испревртен часовник Еј дури да си влезам во колосек со работава....а што убаво ми беше до сега (цел ден-мој)
02.07.2013, 08:34
AneLav RR
1110
Добро утро жанички, јас еве го пија утринското кафе, кој е за нека повели...
02.07.2013, 08:43
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,i imajte ubav vtornicki den
02.07.2013, 08:48
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Добро утро жанички, јас еве го пија утринското кафе, кој е за нека повели...
Blagodaram ,AneLav eve jas ke se po;estam,ke ti pravam drustvo za kafence.Inaku kako mi ste????naspani,odmoreni??
02.07.2013, 09:09
sandriana RR
2924
Добар ден и од мене Моето кафе испиено е уште рано, Вам нека ви е наздравје Делукс, со среќа враќањето на работа Убав ден на сите!
02.07.2013, 11:31
AneLav RR
1110
Луѓе бе уште не можам да си направам мој албум што е работава дај нека ми каже некој има ли некаков проблем?
02.07.2013, 12:06
mama_06
395
Dobar deeeen nevesti. Mi se javija od Vincini, nedelava ke mi ja donesat nagradata i sum mnogu happy!
02.07.2013, 12:50
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
vo vecerni casovi pravam dzemce od kruski i portokali vo aparatot za leb.
Dobto utro nevesti, i Malecka23 kako pravis dzem vo aparat za leb? Aj kazi, mozda ke probam i jas. I so zdravje da si go jadete. Pozdrav i ubav den na site.
Dobar den zenski.kako ste?Jas rabotno ponedelnicki od sabajle pa eve konecno stignav da sednam da go ispijam kafeto na raat koj e za neka poveli.Ako na nekoj mu se rucka blagicko neka se javi dzemceto e spremno:) Inaku mama_06 dzemceto go pravam vaka: vo sadot seckam ovosje -sto ke soberam od dvor go lupam i ako e potvrdo kako kruskite malku go blendiram.Go stavam vo sadot za leb i stavam otprilika na 900g ovosje max 100g seker i obavezno 1 vanilin.Pustam program za dzem i za 1h i 20 min gotovo.posle sobiram vo teglicki go vrijam i nazdravje.vaka mozes i kompot da napravis
Malecka23 i mene me interesira ova dzemcevo tvoe...Zarem na aparatot za leb imas programa za dzemce? Na nasevo ima recepti za razni vrsti na leb,no nema za dzemce..Blaze vas
02.07.2013, 12:51
miana
6152
Zdravo zeniii..Kako ste ? Jas sum dobra, i mene mi se javija od vincini pa aj da vidime kolku se ekspeditivni
02.07.2013, 13:16
elenak
2004
Здраво жениии. Конечно нет кај мене па да ве читнам на раат. И ќе частам ама кога ќе земам плата, на 32-ри. Малата ја пратив на прошетка со дедо, зачистив купатило набрзинка и се нацртав пред компјутер Што има ново-старо?
02.07.2013, 14:07
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Луѓе бе уште не можам да си направам мој албум што е работава дај нека ми каже некој има ли некаков проблем?
Одиш во Моја рингераја, па во албуми, па во направи албум. Мораш да му дадеш наслов на албумот и кликаш направи албум. Потоа треба да ти се отвори ново прзорче каде ти се појавуваат опции од каде сакаш да ги повлечеш сликите, од хард диск, од не знам каде и кога ќе кликнеш таму и ќе ги повлешеш сликите, треба да кликнеш започни процесот.