за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Потоа пополни ги полињата и клик на НАПРАВИ АЛБУМ.
На крај стисни ЗАПОЧНИ ПРЕНОС. Последно ќе стиснеш сочувај (мислам така дека излегуваше)и крај.
02.07.2013, 14:58
Еки82
95
Здраво женски, Кога го здогледав сликичево едноставно веднаш ми текна на Дрндрнрајките и морав да го споделам
Убав ден!
02.07.2013, 15:00
vezilka RR
4931
Ооооо колку убаво, ти благодариме што сподели со нас.
02.07.2013, 15:18
Felly RR
7977
АнеЛав, отворив нова тема, за поставување на албум на РР. Сите постови ги префрлив во таа тема. Пиши ни дали направи албум ТУКА
02.07.2013, 15:43
AnnaMolly RR
6409
Леле Екиии! Како ми се јаде, уште сликава ми фалеше :) Колку е убава!
02.07.2013, 16:24
AneLav RR
1110
Ти благодарам АнаМоли за помошта, па женски и јас ставив слики можете да ги видите си го направив мојот прв албум. У меѓувреме варам макарони па ке потѕирнувам дали има некој коментар. Поздрав до сите и кој е за макларони нека повели на ручек..
02.07.2013, 16:43
Felly RR
7977
Супер АнеЛав, јас ќе си земам некое макаронче, дур ги гледам срцките твои!!!
02.07.2013, 16:48
rina13
1147
Многу се слатки АнеЛав сега го гледав албумот.
02.07.2013, 17:58
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
миана а да не читаш повеќе црна хроника а?
Ne,ne! udarna vest e sekade..Otvori time mk i ke vidis i da ne sakas i na vesti toa se zbori
Епа јас затоа не отворам. Дај сега честете по едно кафе, ја чекав другарка ми се јави да одиме кај другата другарка да го видиме бебето кое се роди пред две недели, ама ја нема, сега се думам дали да си излеземе со Јана сами ние, пошто Михаил го пративме кај баба му со спиење
02.07.2013, 18:23
Felly RR
7977
Еве Snowhite, повели. Јас па М, ја пуштив со баба и во продавница, па сега се досадувам.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.7.2013 18:24:15 >
02.07.2013, 18:40
AneLav RR
1110
И јас ке си се послужам ми треба малку одмор да здивнам па пак ринтање!!
03.07.2013, 06:48
bucko mal
1431
AneLav gi vidov bliznacite,preubavi se neka se zdravi I zivi.Sestrami ima bliznaci I znam deka vi e interesno Jas denes sum so site I vi prajkam pozitivna energija za ubav den.Eve I kafe
03.07.2013, 08:37
Felly RR
7977
Добро утро Рингерајки! Јас денес сум повеќе дома, па ќе почнав веќе и списокот за на одмор да го правам. Треба веќе да се спремаме.
03.07.2013, 09:29
AneLav RR
1110
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
AneLav gi vidov bliznacite,preubavi se neka se zdravi I zivi.Sestrami ima bliznaci I znam deka vi e interesno Jas denes sum so site I vi prajkam pozitivna energija za ubav den.Eve I kafe
Ти благодарам за преубавите коментари и јас те честам едно кафенце бидејќи сега го пијам моето па да не пијам сама
03.07.2013, 14:11
miana
6152
Уф кај сте бе женички? Времево топло,ај частете по нешто... Јас деновиве имам трчаници и одвај чекам да дојде втроник па да завршам со испитите за годинава па и ке ве почастам по нешто.. Уште малце сум тука,па одам на третман.. Сум решила да се стопам пред одмор
03.07.2013, 14:24
sandriana RR
2924
Бујрум освежење Јас едвај чекам да си одам од работа, и да напраам стратегија за надвор од дома попладнево, нешто деновиве не ми се сите овчички на број
03.07.2013, 16:00
AneLav RR
1110
Леле луѓе да здивнам малку од сабајле турбо, сега повторно ги заспав децава и да читнам што сте пишале.Мене добро би ми дошло едно освежување....
Како ми се редат едни вакви у женско друштво.... Едвај чекам да одиме у Скопје ама тоа здравје у Октомври кога ќе се залади малку.... Ах „гладна кокошка просо сонила“ Вие сте ми женско друштво сега ај земете си по едно.
< Поракaта ја уредил AneLav -- 3.7.2013 16:01:09 >
03.07.2013, 16:15
mommy_angels RR
1543
мене ова тиркизново ептен освежително ми изгледа,си го земам ,на здравје Анелав ,а да ти кажам и јас би редела и тоа редици и редици од овие во женско друштво...итно ми треба ваква рехабилитација покрај милион обврски и проблеми во изминатиов период ,па како врв на се и свеќи на гости... ајде јас би и по едно
< Поракaта ја уредил mommy_angels -- 3.7.2013 16:18:40 >
03.07.2013, 16:22
AneLav RR
1110
Ја би ги испила богами сите у женско друштво. Никој не ме дружи овде. Сигурно си викаат како не бе со оваа „скопјанкавава“ ќе се дружиме нека си дреме сама
03.07.2013, 16:47
vezilka RR
4931
Еве си земаме AneLav и кога ќе дојдеш у Скопје не заборавај да ни се обадеш да се изредиме вакви у живо
03.07.2013, 17:09
Палешка РР
7505
И јас земам едно освежително во чест на истерување на проблемите и грижите. Па и да не здрма жени, што? Тешко на мажите ќе биде, за промена
03.07.2013, 19:41
deluxe
2479
Хелоу!!! еве ме после долго време(3 дена одење на работа) се враќам дома синко не може без мама :така да судено ми е да си седам домче,а си реков готово имало спас од дома,али тоа е тоа Од утре сум статус-невработена
03.07.2013, 20:29
zzaa
884
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Хелоу!!! еве ме после долго време(3 дена одење на работа) се враќам дома синко не може без мама :така да судено ми е да си седам домче,а си реков готово имало спас од дома,али тоа е тоа Од утре сум статус-невработена
Zosto be delux RR so se sluci?napusti od rabota?
Всушност сум вработена во семеен бизнис,така да местото ми стои,ама за понатаму(подобри времиња)
04.07.2013, 10:58
AneLav RR
1110
Кај сте бе женички,јас еве конечн седнувам, ѕирнав малку од сабајле што има додека децата седеа мирни, сега ги заспав па да здивнам малку и полсе пак турбо. Ама си подѕирнувамн што се дешава. Ај да не биде кафе ве частам еден леден чај..