cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

02.07.2013, 14:36

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ане лав, оди во МОЈА РИНГЕРАЈА и одбери АЛБУМИ.

Потоа:
user posted image

Потоа пополни ги полињата и клик на НАПРАВИ АЛБУМ.

user posted image

user posted image

На крај стисни ЗАПОЧНИ ПРЕНОС.
Последно ќе стиснеш сочувај (мислам така дека излегуваше)и крај.

Live and let live

clock-img

02.07.2013, 14:58

clock-img

Еки82

pencil-img

95

Здраво женски,
Кога го здогледав сликичево едноставно веднаш ми текна на Дрндрнрајките и морав да го споделам user posted image user posted image

user posted image

Убав ден!
user posted image user posted image

If you can dream it you can do it. Always remember that it all started with a dream and a mouse! Walt Disney

clock-img

02.07.2013, 15:00

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ооооо колку убаво, ти благодариме што сподели со нас. user posted image

clock-img

02.07.2013, 15:18

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

АнеЛав, отворив нова тема, за поставување на албум на РР. Сите постови ги префрлив во таа тема. Пиши ни дали направи албум ТУКА

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

02.07.2013, 15:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Леле Екиии! Како ми се јаде, уште сликава ми фалеше :) Колку е убава!

Live and let live

clock-img

02.07.2013, 16:24

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ти благодарам АнаМоли за помошта, па женски и јас ставив слики можете да ги видите си го направив мојот прв албум. У меѓувреме варам макарони па ке потѕирнувам дали има некој коментар. Поздрав до сите и кој е за макларони нека повели на ручек..
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

02.07.2013, 16:43

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Супер АнеЛав, јас ќе си земам некое макаронче, дур ги гледам срцките твои!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

02.07.2013, 16:48

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Многу се слатки АнеЛав сега го гледав албумот.

clock-img

02.07.2013, 17:58

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

миана а да не читаш повеќе црна хроника а?

Ne,ne! udarna vest e sekade..Otvori time mk i ke vidis i da ne sakas i na vesti toa se zboriuser posted image

Епа јас затоа не отворам.
Дај сега честете по едно кафе, ја чекав другарка ми се јави да одиме кај другата другарка да го видиме бебето кое се роди пред две недели, ама ја нема, сега се думам дали да си излеземе со Јана сами ние, пошто Михаил го пративме кај баба му со спиење

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

02.07.2013, 18:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

user posted image
Еве Snowhite, повели. Јас па М, ја пуштив со баба и во продавница, па сега се досадувам.

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 2.7.2013 18:24:15 >

clock-img

02.07.2013, 18:40

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

И јас ке си се послужам ми треба малку одмор да здивнам па пак ринтање!!

clock-img

03.07.2013, 06:48

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

AneLav gi vidov bliznacite,preubavi se neka se zdravi I zivi.Sestrami ima bliznaci I znam deka vi e interesnouser posted image
Jas denes sum so site I vi prajkam pozitivna energija za ubav den.Eve I kafeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2013, 08:37

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро утро Рингерајки! Јас денес сум повеќе дома, па ќе почнав веќе и списокот за на одмор да го правам. Треба веќе да се спремаме. user posted image

clock-img

03.07.2013, 09:29

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal

AneLav gi vidov bliznacite,preubavi se neka se zdravi I zivi.Sestrami ima bliznaci I znam deka vi e interesnouser posted image
Jas denes sum so site I vi prajkam pozitivna energija za ubav den.Eve I kafeuser posted image user posted image user posted image

Ти благодарам за преубавите коментари и јас те честам едно кафенце бидејќи сега го пијам моето па да не пијам самаuser posted image
user posted image

clock-img

03.07.2013, 14:11

clock-img

miana

pencil-img

6152

Уф кај сте бе женички? Времево топло,ај частете по нешто... Јас деновиве имам трчаници и одвај чекам да дојде втроник па да завршам со испитите за годинава user posted image па и ке ве почастам по нешто.. Уште малце сум тука,па одам на третман.. Сум решила да се стопам пред одмор user posted image

clock-img

03.07.2013, 14:24

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image
Бујрум освежење user posted image
Јас едвај чекам да си одам од работа, и да напраам стратегија за надвор од дома попладнево, нешто деновиве не ми се сите овчички на број user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

03.07.2013, 16:00

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Леле луѓе да здивнам малку од сабајле турбо, сега повторно ги заспав децава и да читнам што сте пишале.Мене добро би ми дошло едно освежување....
user posted image
Како ми се редат едни вакви у женско друштво....
Едвај чекам да одиме у Скопје ама тоа здравје у Октомври кога ќе се залади малку....
Ах „гладна кокошка просо сонила“
Вие сте ми женско друштво сега ај земете си по едно.

< Поракaта ја уредил AneLav -- 3.7.2013 16:01:09 >

clock-img

03.07.2013, 16:15

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

мене ова тиркизново ептен освежително ми изгледа,си го земам ,на здравје Анелав ,а да ти кажам и јас би редела и тоа редици и редици од овие во женско друштво...итно ми треба ваква рехабилитација покрај милион обврски и проблеми во изминатиов период ,па како врв на се и свеќи на гости... ајде јас би и по едно user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels -- 3.7.2013 16:18:40 >

clock-img

03.07.2013, 16:22

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Ја би ги испила богами сите у женско друштво. Никој не ме дружи овде. Сигурно си викаат како не бе со оваа „скопјанкавава“ ќе се дружимеuser posted image нека си дреме самаuser posted image

clock-img

03.07.2013, 16:47

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Еве си земаме AneLav и кога ќе дојдеш у Скопје не заборавај да ни се обадеш да се изредиме вакви у живо user posted image user posted image

clock-img

03.07.2013, 17:09

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас земам едно освежително во чест на истерување на проблемите и грижите. Па и да не здрма жени, што? Тешко на мажите ќе биде, за промена user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

03.07.2013, 19:41

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Хелоу!!! еве ме после долго време(3 дена одење на работа)user posted image user posted image се враќам дома
синко не може без мамаuser posted image user posted image :така да судено ми е да си седам домче,а си реков готово имало спас од дома,али тоа е тоа user posted image user posted image Од утре сум статус-невработенаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

03.07.2013, 20:29

clock-img

zzaa

pencil-img

884

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Хелоу!!! еве ме после долго време(3 дена одење на работа)user posted image user posted image се враќам дома
синко не може без мамаuser posted image user posted image :така да судено ми е да си седам домче,а си реков готово имало спас од дома,али тоа е тоа user posted image user posted image Од утре сум статус-невработенаuser posted image

Zosto be delux RR so se sluci?napusti od rabota?

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

03.07.2013, 21:16

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Zosto be delux RR so se sluci?napusti od rabota?

Всушност сум вработена во семеен бизнис,така да местото ми стои,ама за понатаму(подобри времиња)user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

04.07.2013, 10:58

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Кај сте бе женички,јас еве конечн седнувам, ѕирнав малку од сабајле што има додека децата седеа мирни, сега ги заспав па да здивнам малку и полсе пак турбо. Ама си подѕирнувамн што се дешава. Ај да не биде кафе ве частам еден леден чај..
user posted image

Последни статии

article-img