за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Zenski samo da ve pozdravam.ova zvercevo ne mi dava ni 5min pauza nz samo kolku jako motorce ina vogazeto.imajte prijatno popladne.p.s oficijalno vagata denes pokaza -12kg za tocno eden mesec.epten sum kefovi:-D
06.07.2013, 08:51
AneLav RR
1110
Кажувај ја диетата Ај частам едно утринско кафе бидејќи го пијам со вас. Поздрав до сите и добро утро.
06.07.2013, 08:55
Палешка РР
7505
Добро утро...фала за кафенцето
06.07.2013, 09:02
bucko mal
1431
Imajte ubav den Malecka 23 te cekame na tema slabeenje da objasnish sto I kako
06.07.2013, 09:50
elenak
2004
Добро утро женички! Јас сум сама домче и многу ми е убаво Синоќа ја поминав првата ноќ без мојата малечка. Ја оставивме на спиење кај баба и дедо и тестот го поминавме и двете успешно Додуша јас се врткав цела ноќ ама она си спиела супер. И конечно после 1,5 година синоќа излеговме со мм со друштво без да гледам на саат И така сега си пијам раат кафица и ќе ве дружам вас оти мажле ми е на работа.
06.07.2013, 10:03
AneLav RR
1110
Леле ти завидувам, мене никој не сака да ми ги земе двајцата, сите ми бараат по едно а јас не сакам да ги двојам , така си се навикнати. Поздрав
06.07.2013, 10:48
elenak
2004
Е така и јас си седев дома почитувајќи ги навиките на ќерка ми. Лани ја доев, она преку цела ноќ се будеше за цицање, плачеше и немав храброст да ја оставам. Се одбивме, фати зима, па спиеме на топло (замлачено де) ама кај моите е ладно па ги малтретирав нив да седат кај нас ако сакавме да излеземе. Па јас цело време гледав на саат да не се задржиме многу оти си одеа дома на спиење. Па тамам запролети мајка ми ја скрши раката, ја оставав кај нив ама од излегување одев и јас таму да спијам, да не испоти па да треба да се пресоблече, а мајка ми неможеше и така конечно стигнавме до денот кога сите коцки се поклопија
06.07.2013, 11:12
AneLav RR
1110
Конечно ги заспа и да седнам малку па после па турбо. Знам јас како е тоа гледање на саат само кај мене тие си спијат навечер а ние пак гледаме на саат да не закасниме, а баба им треба само да ги надгледува. Е таков проблем немам кога сме у Ск, си излегувам и не се замарам за саат , мајка ми си спие со нив и едвај чекам пак да одиме у Ск. Овде се ми е тажно, никој не ми доаѓа ниту пак имам кај да одам
06.07.2013, 22:52
Палешка РР
7505
Чук, чук...има некој за муабет?
06.07.2013, 23:05
Snowhite RR
5042
Кој чука??
06.07.2013, 23:22
Martins mom
3342
Абе за работа немој да не бараш, та за муабет -во секое време
06.07.2013, 23:30
Snowhite RR
5042
Подбуцна и си замина ццц ќе види таа Ти како си Мартинс мам? Како бременоста?
06.07.2013, 23:32
Палешка РР
7505
Кој чука - Стојанче, што бара - оганче
Мартинс мам, да те чекаме на Пиво Фест? Ни работа, ни сабота, само скара, пиење и муабет 3-4 дена.
М?
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 6.7.2013 23:33:12 >
06.07.2013, 23:38
Snowhite RR
5042
Тука била А не пиење за Мартинс мам, освен сок и вода да не го опијани бебувчето паа што ќе правиме тогаш
06.07.2013, 23:44
Палешка РР
7505
Holsten ќе и купиме, мора и на бебувчето да мислиме, арно ти текна
06.07.2013, 23:52
Martins mom
3342
Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден.. А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точка
07.07.2013, 00:00
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Бебувчето не се буни за едно -две пива,а за скара ич.И не мора да е пивофест да се гмечиме по гужви,може да биде обичен ден.. А инаку женскава во мешето е многу немирна и веќе си доби име од бато -Ана ќе се вика и точка
Odlicen izbor napravil bate ANA e i mojata kerka
07.07.2013, 00:04
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Кратко и јасно и гласно!!! Па и јас тоа викам, не мора да е пиво фест. Ако не идеш ти, па ние ќе ти дојдиме
07.07.2013, 07:51
Палешка РР
7505
Девојче значи Супер
Добро утро на ситеее!
07.07.2013, 08:33
AneLav RR
1110
Добро утро женски, ај да си сркнеме по едно кафе да отвориме очи.
Е баш вакво сум од сабајлево...
07.07.2013, 09:44
Melanija RR
7052
Добро утро не дека е баш добро спиев само 4 саати,ова чешањево на осипот и трнењето на раце не ме оставаат да поспијам Пијам кафе па одам до Тинекс,а времево некако ладникаво ми стои
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
07.07.2013, 10:00
Martins mom
3342
Добро утро женски. Утринско кафе на РР...па нема ништо поубаво! Ај, пријатен ден ви посакувам на сите!
07.07.2013, 10:02
rina13
1147
Имајте пријатен ден девојчиња
07.07.2013, 10:07
Martins mom
3342
Кај ќе скитате денес? Или пак за чистење ќе се фаќате? Денес е Иванден, па ние ќе одиме на именден на золва ми сега посабајлечки (оти има мало ), а вечер ќе шетнеме...ако не ни заврне.
07.07.2013, 10:07
Malecka23
1175
Dobro utro i od mene.zenska super zs imeto bravo i za bato.jas konecno sum naspana so 8h spienje more i rpten raspolozena vcera mazle mi priredi mn vozbudliva vecer .koj e zs kafica neka poveli jas sega pija i palam motorcinjata denes na rucek gosti ke imam iako radi bi da sedam vo kravet cel den