за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Hello eve me mene da ve pozdravam I da vi se pofalam denes bev na ekskurzija hihihi kakvo cuvstvo, si se vrativ vo detstvoto.Bev Astronaut,uzivav nekolku minuti na drugite planeti hihihi imajte ubav den
09.07.2013, 09:15
AneLav RR
1110
Добро утро женички кој е за кафенце и за појадок нека си мцне малку...
09.07.2013, 09:22
Sanja
125
Фала Палешка! Позздрав
09.07.2013, 11:06
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
Hello eve me mene da ve pozdravam I da vi se pofalam denes bev na ekskurzija hihihi kakvo cuvstvo, si se vrativ vo detstvoto.Bev Astronaut,uzivav nekolku minuti na drugite planeti hihihi imajte ubav den
И јас сакам да бидам астонаут . Следниот пат да ме земеш со тебе.
09.07.2013, 11:13
mommy_angels RR
1543
некој бил вреден од рано по сабајле,фала Ане ке се послужам,а јас ќе земам едно вакво,кој е за,повелете има за сите оти ми е смачено веќе и од свекрви и снаи и јатрви и мајки и татковци....САКАМ САМИИИИИИИИИИИИ..... ама веќе да се средиме и малку да здивнеме сами ние тројцата....полудев веќе аман..уфффффффффффф,фала на сослушување и извинете за досада
09.07.2013, 11:43
miana
6152
Кај сте бе женииии? Ја еве пијам зелен чај,сум решила да ослабам и готово..Инаку и јас сакам на одмор со мм - самииииииииии Ајде уште малце Што има кај вас?
09.07.2013, 11:49
Mihaela 2010
4230
Ajde koj e za...
09.07.2013, 11:49
rina13
1147
И ја би едно пиќе море и 2 да смирам нерви кога ме боли кичмата цел свет ме нервира.
09.07.2013, 12:01
anaana
1126
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Ajde koj e za...
jaaaasssssssss i so ova moze i nekoe nes kafe.... :)
09.07.2013, 12:09
bucko mal
1431
seushte sum vozbudena a tek sinmi koga ke go odnesam ima da ima raduvanje. novo mesto,prv pat bev se vika Planetarium,svashta vidov auuuuu shto se nemalo na planetava I shto se lugevo proucuvale bebushov mm go cuvashe 6 satti(prv pat tolku dolgo) I ubavo pominale. sega site spijat a jas se relaksiram sama
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
И јас сакам да бидам астонаут . Следниот пат да ме земеш со тебе.
09.07.2013, 14:48
Melanija RR
7052
Mihaela 2010 твојата понуда денес е најдобра сладоледдддддд цццц пак затопли па се криеме а невечер навали народе на шетање
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.07.2013, 15:01
Snow Queen
302
^Скопје има моментално клима како во Охрид, топли денови, ноќи студени да се покрива човек.
09.07.2013, 15:16
vezilka RR
4931
И Скопје не е тоа што беше.
09.07.2013, 15:27
elenak
2004
Од мене добар ден Што ден ќе беше само? Сабајлево досаден дожд по него сонце, испарува, не се дише надвор. Аман веќе, што вика една пријателка, летово ко на летување да сме го пратиле Отиде, се заборави. И јас вчера сум ја оставила мала со татко и, демек на пола саат отидов на шишање, па си затеравме со фризеркава и фарбање и пак миење и фенирање, до вечер. Што убаво, цело попладне само за мене. Ама осеќам денес ќе ме чека реванш
09.07.2013, 15:29
Палешка РР
7505
И јас да бев лето, не доаѓав во Македонија Инаку и јас сум многу мрзоволна денес...само нешто избегнувам да работам...мислам дека утре тоа како бумеранг ќе ми се врати, па ќе збрлавам.
Ама сладоледов од Михаела како е погоден, мх, мх
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 9.7.2013 15:31:08 >
09.07.2013, 15:30
zzaa
884
Dobar den zenski,kako ste mi,jas cel den nataka navaka,bevme da izvadime zelen karton,pa do zambo po guma i cador,pa do Ramstor se spremam za odmor utre odam,da si ja odmoram i jas dusickata malku.ajde koj ke casti kafe?
некој бил вреден од рано по сабајле,фала Ане ке се послужам,а јас ќе земам едно вакво,кој е за,повелете има за сите оти ми е смачено веќе и од свекрви и снаи и јатрви и мајки и татковци....САКАМ САМИИИИИИИИИИИИ..... ама веќе да се средиме и малку да здивнеме сами ние тројцата....полудев веќе аман..уфффффффффффф,фала на сослушување и извинете за досада
Хехехехе ајде јас ќе ти праам друштво со ова. Кад је бал, нек је маскембал
Бетани, каде си? Те мислам... Како си поминавте на одмор? Кога си дојдовте?
10.07.2013, 08:32
Snowhite RR
5042
Добро утро. Кој е за какао.
Јас денеска решив со какао да го почнам денов и цело време ми се врти онаа ако сте ја слушнале еден ремикс пародија што го направија вака оди „Неќу кафе пијана сум какао“ чек еве ја КЛИК
10.07.2013, 08:36
Melanija RR
7052
Snowhite RR рано сабајле си инспиративна Јас сум за какаооо сега цел ден ќе ми се врти во глава песнава
Отидов во Завод да се пријавам за последно после мм ќе го праќам не сум луда како нив па у 9ти и после пораѓај да им идам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
10.07.2013, 08:44
Melanija RR
7052
Е на оваа не ми текна уште некоја има ли што пее за како?Леле кој би рекол што се нема во песните
10.07.2013, 08:50
Snowhite RR
5042
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Snowhite RR рано сабајле си инспиративна Јас сум за какаооо сега цел ден ќе ми се врти во глава песнава
Отидов во Завод да се пријавам за последно после мм ќе го праќам не сум луда како нив па у 9ти и после пораѓај да им идам
А ја знаеш приказната за песнава/ Навистина имало некоја женска од Кичево и во студнески во Битола, не знам сега точно како што мислам дека кај стражарот или така нешто била и ја прашал Сакаш кафе, а таа одговорила Не, пијана сум какао Ова беше хит во Битола, мм ми кажуваше