за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Незнаев јас сум скопјанка непрошетана Ама таа реплика е легендарна,периодов активно пијам какао ради железото и се на оваа кичевска песна ме потсеќа Убаво ми почна денот таман да бидеме спремни за невремето
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.07.2013, 09:05
AneLav RR
1110
Добро бе од кај ја ископавте песнава бе се згазив од смеење Ај јас ве частам кафе за песнава
10.07.2013, 09:10
Snowhite RR
5042
Е баш сега јас можам комотно да речам Неќам кафе, пијана сум какао, ама пази со нагласок на првото а
10.07.2013, 09:11
Палешка РР
7505
Што било интересно овде отсабалје
И јас сум за ка-каооо + бисквитата од кај АнеЛав
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 10.7.2013 9:12:42 >
10.07.2013, 09:13
rina13
1147
Кафево АнеЛав е несвес го земам и пијам на екс во еден здив.
10.07.2013, 09:15
mommy_angels RR
1543
Добро утро женчиња,е денов што убаво ми почна,утринско гушкање со малечкото,мислев ми ги наполни батериите за цел ден,арно ама отидовме во драдинка и таму нели непозната учителка(годишни одмори), кога си викна да плаче,не правеше вака ни кога се адаптираше....е ме исцеди тотално,душата ме здоболи,на почетокот не плачев,ама денес .... и така си дојдов со кнедла во грло на работа ...... сонце мајкино .... земам од ова кафево...ми треба
10.07.2013, 09:47
Mihaela 2010
4230
Dobro utro i od mene I kaj nas e ista pesna,vcera M doma mi kazuva kako ja karale,kako ja istepale vo gradinka bidejki nejzinata ucitelka ne e vekje nna rabota,mislev izmisluva ama denes mm prasal,protestirala,placela,sedela sama vo hodnik si ja barala ucitelkata..of of of Tolku se privzrani decava ama sto da se pravi koga nema druga opcija
10.07.2013, 09:55
miana
6152
Zdravo i od mene..Gledam deka site ja imame istava maka so gradinkata..I kaj nas ista pesna..Ucitelkata ni e na odmor a baska nivnata zanimalna se renovira,kreci,pa kerkami em vo druga grupa,druga ucitelka,pa i druga zanimalna..Place i mi vika- mamo,koga ke ni ja iskrecat zanimalnata? Koga ke se vrati Kate? Mene srce mi se kine Sreka sveki se nafati da ja zima pred spienje..Ke izdrzi uste nekoj den,pa od avgust ne ja nosam veke..Ke si odime na odmor pa ke se spremame za uciliste. Sega sum ja aktivirala masinata za leb na majkami,pa da vidam kako ke ispadne lebot..Inaku dali znaete kakov e toj seker sto se zelira? Za da pravam pekmez vo masinava,mi treba seker sto se zelira...
< Поракaта ја уредил miana -- 10.7.2013 9:56:32 >
10.07.2013, 10:01
JovanaJ
911
Dobro utro i od mene! hehe, nasite ucitelki se mnogu nervozni bidejki ocekuvaa deka malku deca ka odat vo gradinka od Juni. No za zal (nivna) grupata e recisi polna, pa oni frcat i se lutat duri i malku nekorektno se odnesuvaat...ama bas mi e gajle ke izdrzime uste ovoj mesec.
10.07.2013, 10:12
vezilka RR
4931
Море. море овде еден тон какао се испило од сабајле, и тоа со песна, хе, хе. Ајде добро утро жени, да не бидете тмурни како денов.
10.07.2013, 10:44
Bethany
4534
Жени милииии, добро утро-добар ден! Еве ме и мене, вчера стигнавме, па да ве поздравам, после ќе ве послужам со нешто
Што убаво тука, расположени отсабајле
10.07.2013, 10:46
miana
6152
Добре ни дојде Бетани...Како си помина? Како времето? Ете тука е ужас времето,ама расположението е на нивоууу
10.07.2013, 10:51
Палешка РР
7505
Бетани добре дојде. Ни недостасуваше
10.07.2013, 10:53
sandriana RR
2924
Добар ден жени Бетаниииии Чекаме впечатоци да ни раскажеш Морам да трчам до социјално, ваљда нема да ми заврне... Се читаме подоцна
10.07.2013, 10:55
Bethany
4534
Фала за добредојде
Како може да се помине на море, ах тоа моренцееее, колку ми недостасува веќе Временце совршено, имаше на неколку пати облаци, ама пријатно беше во секој случај. Вода убава, чиста, топла, најубава!
А тука ми рекоа дека времето беше овакво облачно се време, ама што вика Миана битно расположение е на нивоу
10.07.2013, 10:59
Mihaela 2010
4230
Ooo nekoj se vratil od odmooooorrr.ajde dobro dojde i pocni so raskazuvanje,vo uvo sme pretvoreni
10.07.2013, 11:27
AneLav RR
1110
На здравје одмор Бетани. Сигурно си полна со елан за муабетење со нас, ајде кажувај кај беше и како ис помина...
10.07.2013, 11:32
miana
6152
Moze i nekoja slika da stavis da vidime kako bilo
10.07.2013, 14:43
Melanija RR
7052
Bethany RR добре дојде на здравје одмор ни фалеше
Какаото ни слегна сега ми треба некое фрапе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.07.2013, 14:49
Bethany
4534
Фала Меланија Ево едно фрапе за тебе, инаку и времето ти е погодено ко за тебе, да не се мачиш по жештините трудна
10.07.2013, 14:52
Melanija RR
7052
Bethany RR времево ептен ми е во прилог а фрапето со поглед е за чиста 10ка фала
10.07.2013, 15:23
elenak
2004
Добар ден жени, е такви ве сакам бе, расположени Добредојде Бетани, видов некое сликиче на фејсбук ама ќе им се навратам после пак, брзав рингерајки да ги посетам. Баш ме интересира како е Неа Флогита како место, никогаш не сум била. Ајде кога ќе се распакуваш и средиш почасти не со импресии. Инаку нас ни е сончево цел ден, си шетавме со цуца, си бевме на гости кај една другарка, се изнаиграа со нејзината цуца и сега кома е, спие. А кога ќе стане имаме нов план за шетање Имајте убав ден сите, гушкиии
10.07.2013, 21:19
vezilka RR
4931
Добра вечер добри жени. Како сте ми? Ние имавме гости и децава се изнатрчаа во двор, башка се што беше паднато од овошките, исфрлија, хе, хбе, ни го исчистија дворот. Се понудија и да го повада Сега реди сложувалки. Бетани ни недостигаше, добро ни дојде, одморена, освежена.
10.07.2013, 21:51
Bethany
4534
Одморена, освежена, ами како
Еленак, пишав нешто и во оваа тема тука па погледни, ако нешто специфично те занима, прашај. Се на се, задоволни сме од местенцево, рај е! Право туристичко местенце. Има и за млади и за стари. Се состои од стар и нов дел, стар е поубав, со прекрасни башти, зеленила, ама и пожив. Затоа ние на плажа одевме во новиот дел каде е потивко, поубаво за нас со мало дете. Освен сабота и недела каде е преполно бидејќи доаѓаат Солуњани (Неа Флогита им дојде најблиску, па на викенд).
Единствено нешто што многу ме нервираше е ова проклета алергија која ја држев под контрола, ама последниот ден, веќе имав тен, па си помислив само да се намачкам со спреј-уље без фактор и си се зезнав за сите пари, па еве ме сега куцкам и се чешкам. Ама добро е барем беше последниот ден. Меланија, и тебе те прочитав за чешањето, ако најдеш лек кажувај, јас се одерав живата
11.07.2013, 08:51
Mihaela 2010
4230
Lelee spanki kaj steeeee Ajde da se ozvezite brgu stanuvajteeee