cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

10.07.2013, 09:02

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Незнаев јас сум скопјанка user posted image непрошетана
Ама таа реплика е легендарна,периодов активно пијам какао ради железото и се на оваа кичевска песна ме потсеќа user posted image
Убаво ми почна денот user posted image таман да бидеме спремни за невремето

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.07.2013, 09:05

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Добро бе од кај ја ископавте песнава бе се згазив од смеењеuser posted image
Ај јас ве частам кафе за песнаваuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

10.07.2013, 09:10

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Е баш сега јас можам комотно да речам Неќам кафе, пијана сум какао, ама пази со нагласок на првото а

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

10.07.2013, 09:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image user posted image user posted image

Што било интересно овде отсабалје user posted image

И јас сум за ка-каооо + бисквитата од кај АнеЛав user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 10.7.2013 9:12:42 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

10.07.2013, 09:13

clock-img

rina13

pencil-img

1147

Кафево АнеЛав е несвес го земам и пијам на екс во еден здив.

clock-img

10.07.2013, 09:15

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Добро утро женчиња,е денов што убаво ми почна,утринско гушкање со малечкото,мислев ми ги наполни батериите за цел ден,арно ама отидовме во драдинка и таму нели непозната учителка(годишни одмори), кога си викна да плаче,не правеше вака ни кога се адаптираше....е ме исцеди тотално,душата ме здоболи,на почетокот не плачев,ама денес user posted image .... и така си дојдов со кнедла во грло на работа ...... сонце мајкино user posted image .... земам од ова кафево...ми треба

clock-img

10.07.2013, 09:47

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro i od mene
I kaj nas e ista pesna,vcera M doma mi kazuva kako ja karale,kako ja istepale vo gradinka bidejki nejzinata ucitelka ne e vekje nna rabota,mislev izmisluva ama denes mm prasal,protestirala,placela,sedela sama vo hodnik si ja barala ucitelkata..of of of
Tolku se privzrani decava ama sto da se pravi koga nema druga opcija

clock-img

10.07.2013, 09:55

clock-img

miana

pencil-img

6152

Zdravo i od mene..Gledam deka site ja imame istava maka so gradinkata..I kaj nas ista pesna..Ucitelkata ni e na odmor a baska nivnata zanimalna se renovira,kreci,pa kerkami em vo druga grupa,druga ucitelka,pa i druga zanimalna..Place i mi vika- mamo,koga ke ni ja iskrecat zanimalnata? Koga ke se vrati Kate? Mene srce mi se kine user posted image Sreka sveki se nafati da ja zima pred spienje..Ke izdrzi uste nekoj den,pa od avgust ne ja nosam veke..Ke si odime na odmor pa ke se spremame za uciliste.
Sega sum ja aktivirala masinata za leb na majkami,pa da vidam kako ke ispadne lebot..Inaku dali znaete kakov e toj seker sto se zelira? Za da pravam pekmez vo masinava,mi treba seker sto se zelira...

< Поракaта ја уредил miana -- 10.7.2013 9:56:32 >

clock-img

10.07.2013, 10:01

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Dobro utro i od mene!
hehe, nasite ucitelki se mnogu nervozni bidejki ocekuvaa deka malku deca ka odat vo gradinka od Juni. No za zal (nivna) grupata e recisi polna, pa oni frcat i se lutat duri i malku nekorektno se odnesuvaat...ama bas mi e gajle ke izdrzime uste ovoj mesec. user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

clock-img

10.07.2013, 10:12

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Море. море овде еден тон какао се испило од сабајле, и тоа со песна, хе, хе. Ајде добро утро жени, да не бидете тмурни како денов.

clock-img

10.07.2013, 10:44

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Жени милииии, добро утро-добар ден!
Еве ме и мене, вчера стигнавме, па да ве поздравам, после ќе ве послужам со нешто user posted image

Што убаво тука, расположени отсабајле user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.07.2013, 10:46

clock-img

miana

pencil-img

6152

Добре ни дојде Бетани...Како си помина? Како времето? Ете тука е ужас времето,ама расположението е на нивоууу user posted image

clock-img

10.07.2013, 10:51

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Бетани добре дојде. Ни недостасуваше user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

10.07.2013, 10:53

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Добар ден жени user posted image
Бетаниииии user posted image Чекаме впечатоци да ни раскажеш user posted image
Морам да трчам до социјално, ваљда нема да ми заврне...
Се читаме подоцна

***I'd rather be honest than impresive***

clock-img

10.07.2013, 10:55

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Фала за добредојде user posted image

Како може да се помине на море, ах тоа моренцееее, колку ми недостасува веќе user posted image
Временце совршено, имаше на неколку пати облаци, ама пријатно беше во секој случај.
Вода убава, чиста, топла, најубава!

А тука ми рекоа дека времето беше овакво облачно се време, ама што вика Миана битно расположение е на нивоу user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

10.07.2013, 10:59

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Ooo nekoj se vratil od odmooooorrr.ajde dobro dojde
i pocni so raskazuvanje,vo uvo sme pretvoreniuser posted image

clock-img

10.07.2013, 11:27

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

На здравје одмор Бетани. Сигурно си полна со елан за муабетење со нас, ајде кажувај кај беше и како ис помина...user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

10.07.2013, 11:32

clock-img

miana

pencil-img

6152

Moze i nekoja slika da stavis da vidime kako bilo user posted image

clock-img

10.07.2013, 14:43

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Bethany RR добре дојде на здравје одмор user posted image ни фалеше user posted image

Какаото ни слегна сега ми треба некое фрапеuser posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

10.07.2013, 14:49

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Фала Меланија user posted image
Ево едно фрапе за тебе, инаку и времето ти е погодено ко за тебе, да не се мачиш по жештините трудна user posted image

user posted image

clock-img

10.07.2013, 14:52

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Bethany RR времево ептен ми е во прилог user posted image а фрапето со поглед е за чиста 10ка user posted image фала

clock-img

10.07.2013, 15:23

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добар ден жени, е такви ве сакам бе, расположени user posted image
Добредојде Бетани, видов некое сликиче на фејсбук ама ќе им се навратам после пак, брзав рингерајки да ги посетам. Баш ме интересира како е Неа Флогита како место, никогаш не сум била. Ајде кога ќе се распакуваш и средиш почасти не со импресии.
Инаку нас ни е сончево цел ден, си шетавме со цуца, си бевме на гости кај една другарка, се изнаиграа со нејзината цуца и сега кома е, спие. А кога ќе стане имаме нов план за шетањеuser posted image Имајте убав ден сите, гушкиииuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

10.07.2013, 21:19

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Добра вечер добри жени. Како сте ми? Ние имавме гости и децава се изнатрчаа во двор, башка се што беше паднато од овошките, исфрлија, хе, хбе, ни го исчистија дворот. Се понудија и да го повада user posted image Сега реди сложувалки. Бетани ни недостигаше, добро ни дојде, одморена, освежена.

clock-img

10.07.2013, 21:51

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Одморена, освежена, ами како user posted image

Еленак, пишав нешто и во оваа тема тука па погледни, ако нешто специфично те занима, прашај. user posted image
Се на се, задоволни сме од местенцево, рај е! Право туристичко местенце. Има и за млади и за стари.
Се состои од стар и нов дел, стар е поубав, со прекрасни башти, зеленила, ама и пожив. Затоа ние на плажа одевме во новиот дел каде е потивко, поубаво за нас со мало дете. Освен сабота и недела каде е преполно бидејќи доаѓаат Солуњани (Неа Флогита им дојде најблиску, па на викенд).

Единствено нешто што многу ме нервираше е ова проклета алергија која ја држев под контрола, ама последниот ден, веќе имав тен, па си помислив само да се намачкам со спреј-уље без фактор и си се зезнав за сите пари, па еве ме сега куцкам и се чешкам. Ама добро е барем беше последниот ден. user posted image
Меланија, и тебе те прочитав за чешањето, ако најдеш лек кажувај, јас се одерав живата user posted image

clock-img

11.07.2013, 08:51

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Lelee spanki kaj steeeee
Ajde da se ozvezite brgu stanuvajteeee
user posted image

Последни статии

article-img