за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Lelee spanki kaj steeeee Ajde da se ozvezite brgu stanuvajteeee
Добро утрооооо Леле што е оваа убавина, не знам откај да почнам, однадвор или одвнатре
Фала Михаела
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 11.7.2013 8:57:06 >
11.07.2013, 09:01
Yummy Mammy
1690
Dobro utro! Eve da se prijavam i jas i da ve pozdravam od prv den vo kancelarija. Se vrativme od "odmor" i uste pred da se vratime pocnavme da pravime planovi kade i koga ke odime na vikend vistinski odmor bez deca Da se odmorime malku od odmorot
11.07.2013, 09:15
rina13
1147
Како поминавте Јами Мами наполнивте батерии? Михаела ја зимам без размислување од твојава понуда.Сега кафе некој турско да свари мн кеиф ќе ми се направи.
11.07.2013, 09:20
Палешка РР
7505
Еве едно асли турско кафе за сите љубители
11.07.2013, 09:23
miana
6152
Кај си ма Јами Мами? Многу брзо некако ви помина одморот Како поминавте? Како времето? АЈде пиши како беше со двеве дечиња? АЈде сакам да знам што ме чека...
< Поракaта ја уредил miana -- 11.7.2013 9:35:50 >
11.07.2013, 09:29
Snowhite RR
5042
Добре ни дојде Бетани, сигурно убаво си поминавте, чекаме повеќе детали
Инаку јас дефинитивно почнав да се ветреам, пред два месеци имав закажно фризер, заборавив да отидам, вчера имав закажжно депилација и повторно заборавив. Среќа за децава не заборавам кога треба да ги носам на вакцини, ортопед и слично, ооо и на ортопед заборавив овој месец да закажам, леле давајте билобил
11.07.2013, 09:42
Snow Queen
302
Сакам јавно на сите рингерајки и модераторскиот тим да им се извинам што отворив неколку дупли теми, ама тоа беше од техничка грешка. Ми било подесено само последните 90дена да ми покажува теми. Јас за таа опција не знаев. Меланија РР ме просветли и благодарам многу
11.07.2013, 09:59
sandriana RR
2924
Добар ден и убав ден на сите
Еве една здрава ужинка од мене, за енергија за денов
11.07.2013, 10:44
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen
Сакам јавно на сите рингерајки и модераторскиот тим да им се извинам што отворив неколку дупли теми, ама тоа беше од техничка грешка. Ми било подесено само последните 90дена да ми покажува теми. Јас за таа опција не знаев. Меланија РР ме просветли и благодарам многу
Хе, хе немај гајле..па затоа сме ние тука. Е сега смисли некоја нова што ја нема и отварај
11.07.2013, 10:48
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dobro utro! Eve da se prijavam i jas i da ve pozdravam od prv den vo kancelarija. Se vrativme od "odmor" i uste pred da se vratime pocnavme da pravime planovi kade i koga ke odime na vikend vistinski odmor bez deca Da se odmorime malku od odmorot
Добредојде назад, хе, хе. Ептен добро размислувате да ви кажам. И така да си напраите. Смисливте веќе каде? Некаде кајшто нема жив чоек .
11.07.2013, 10:51
vezilka RR
4931
Ајде да се освежиме малку..
11.07.2013, 10:55
Yummy Mammy
1690
@Miana: sto brzo, 10 dena, i plus 2 po doma... tolku e za ovoj pat... ako dozvoluva sostojbata uste edenas na kraj na avgust ke otideme, ama otom potom. Inace super si pominavme zatoa sto imavme drustvo, edno devojce na S od gradinka sto mnogu ubavo si igraat, pa jas bev relaksirana da ne moram da se banjam so nea i da pravam kolaci vo pesok.
@Vezilka: planot e veke napraven uste pred da se vratime vo Sk samo uste da go usoglasime so rabota i pari Sakame u Sani da ideme sami, zasto za so deca uzasno mnogu ne kosta (moras da zemes apartman ili pogolema soba, a za sami mozeme i u najmalata zasto realno samo krevet i tus ni treba). Videkemo... :)
11.07.2013, 11:06
Gardenia
682
Кај сте бе женски ,ве читам ама се нешто имам обврски на работа и неможам да ви пишам.Бетани наздравје одморот,и јас едвај чекам уште десет дена па да ја киднам малку да поуживам,ќе одиме во Хрватска,ај па здравје боже може ќе ви се вратам со некое хрватче . Ве сите и ви посакувам убав ден
11.07.2013, 11:09
Mihaela 2010
4230
ај па здравје боже може ќе ви се вратам со некое хрватче .
Ehe Gardenia nemoj da e hrvatce,pa da ima tepacki sega vaka taze nevesta...neka bide makedonce zacnato vo Hrvatska
11.07.2013, 11:14
vezilka RR
4931
a za sami mozeme i u najmalata zasto realno samo krevet i tus ni treba). Videkemo... :)
Е така де, се разбираме
11.07.2013, 11:31
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ај па здравје боже може ќе ви се вратам со некое хрватче .
Ehe Gardenia nemoj da e hrvatce,pa da ima tepacki sega vaka taze nevesta...neka bide makedonce zacnato vo Hrvatska
,се разбираме ,таман работа да е другото
11.07.2013, 11:43
miana
6152
Ух како ми се спие..Вие жени како сте ? Каде е кафренцето? Јас сум запнала со зелениов чај,па после ми се спие..Па ке ми се спие кога кафе не ми текнува да си сварам..Бај д веј,што има ново старо? Јами Мами,исончана ли си ?
11.07.2013, 11:44
AneLav RR
1110
Кај сте бе женички ја еве малку во фрка. Божем не чекаме именден за синко од оваа година ама ми се најавија некои луѓе па морам нешто да си потспремам. Дај бе кажете некола лесна салатичка ,јас планирав француската да ја правам така таа ми е поосвежителна.
11.07.2013, 11:51
miana
6152
epa taa ti e lesna a baska sega imas i krastavici kolku sakas..Ima tema - meze za gosti,otvori preku search,ke si najdes idei... Taa salata i onaa so makaronki i tuna ,mozes i cezar salatata - so marula,domat,pilesko meso,kubeti,parmezan,majonez i kecap i maslo i sol..Ako sakas detalno ke ti opisam kako se pravi...
11.07.2013, 11:54
Yummy Mammy
1690
Hahahahhaa, jas mnogu fakam boja, mm mi vika deka imam nesto cigansko vo mene Non stop bev pod senka i so pokrieno mese, i nemam bas morska boja, ama se gleda deka sum bila na "odmor". Vie koga idete?
11.07.2013, 11:56
Yummy Mammy
1690
Btw, prasav vo "Kade da najdam", ve molam kazete mi nekoja dobra mobilara vo Sk kaj sto prodavaat novi telefoni (ne polovni). Imavme mala nezgoda pa sega na se drugo uste toa treba da kupuvam
11.07.2013, 11:58
Bethany
4534
Ооо Јами Мами, ти и јас ко договорени, во исто време одиме и се враќаме. Ај наздравје одморот, па да одите пак
И за мене нешто освежително ако може, еве од на Везилка ќе се почастам. Бев надвор со син ми, во прошетка, јас не знам како е кај вас и вашите деца, ама јас се многу изморувам со него, а не дека трчам нешто по него, туку чини ми се од зборење и натегање. Се да се фатило, се да се пипнало, секаде да се застанало.......уф! сега доаѓам при себе Немам енергија ама ич, дали оти е пред добивањето, или годините, нешто е
Убав ден на сите
11.07.2013, 11:59
miana
6152
Hahahahhaa, jas mnogu fakam boja, mm mi vika deka imam nesto cigansko vo mene Non stop bev pod senka i so pokrieno mese, i nemam bas morska boja, ama se gleda deka sum bila na "odmor". Vie koga idete?
Nie najverojatno ideme na 8 mi avgtust ( taka ni e planot ) pa ke sedime do 25 ti ,ako e se vo red
11.07.2013, 14:16
Felly RR
7977
Јас па тотално спротивно, Јами Мами. Еве веќе пет дена сме тука и на мене ич не се познава дека сум била на плажа. Вчера си купив и друго масло за потемнување - па се надевам барем наредниве пет дена малку да фатам боичка
11.07.2013, 14:43
Mihaela 2010
4230
Mnogu mi e tapa denov...nikako da projde.aiiiii od dosada zemav da citam edna kniga:Koj kje place koga kje te nema...ke pisam imresii,vaka do sega mi e ok..