за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ај и јас да се пријавам во муабетчилницава и да Ви посакам убав ден на сите Ќе подремам на работа до кај 12ипол, па ќе киднам кај мојата нова љубов - велнес клубот Денес малку ќе учиме теорија, а утре на ФИТ-Камп, на вежбање - едвај чекам Имајте убав викенд
13.07.2013, 13:12
vezilka RR
4931
Женски како сте ми? Арнички? Јас само да ве поздравам ида ве ѕирнам. Да шмркнам едно кафе со вас.
13.07.2013, 15:41
elenak
2004
Нема кој да тури кафе Везилке? Ајде попосле, сега е веќе време за ручек. Јас го пратив мм надвор во летната кујна, тој е задолжен денес за ручекот, па да ве ѕирнам дур спие ѕверката. Инаку ние сме вечер на свадба, блиска ни е и моите се поканети и мора да го носиме и опашот, нема кој да го чува. Ќе биде интересно
13.07.2013, 15:55
vezilka RR
4931
Лелеее богами напорни се таквите свадби. Ние еднаш сме го носеле и се утепавме трчајќи по него, а само што беше прооден.Туку повеќемина ќе бидете па ќе трчате најизменично.
13.07.2013, 17:10
Bethany
4534
Е па жени мили, јас со овакво ќе ве послужам.
Во моментов се одмарам од чистењето, имав многу продуктивен ден со чистењето. Непланирано, ама така ми некако од сабајле тргна, и си завршив работите што ги одложував едно време, па посебно пред одмор ништо не ми се правеше... Дури исчистив прозорци, исправ пердиња, направив една генералка, а најмногу ме радува што го исчистив и дезинфицирав фрижидерот, хехе. Тоа ме најмногу мрази да правам кога дојде ред на него, повади работите, одмрзни, исчисти итн. ама еве го сега блиста Ете така. Браво за мене
А Сандриана РР, за секоја пофалба за велнес клубот. Само продолжи
Еленак, убаво да си поминете на свадбата. Ете што вика Везилка, многу вас е па можете на смена да трчате
14.07.2013, 09:42
elenak
2004
Dobro mamurno utro zeni,kako ste mi? Mene vo glava mi tatni a muzikalnovo moe covece samo glasna muzika od sabajle mi pusta I igra, ja drzi raspolozenje Jas pijam kafica ama ne mozam da ve pocastam od mob. Neka stavi nekoj mesto mene,kje se revansiram podocna. Pozdrav I ubav den,iskoristete go pametno,nemojte ni slucajno na cistenje
14.07.2013, 10:03
AnnaMolly RR
6409
Добро утрооооооо! Еве сум и јас, дремам на работа. Од 1 до 18 јули без слободен ден Филип ми е нешто настинат, па сега го мислам дома со татко му што прават, ама добар бил. А баш сакав да шетнеме денеска малку попладне, ама изгледа ништо...
14.07.2013, 10:03
Bethany
4534
Ооо добро утро и од мене. Еве Еленак, јас само овакво признавам за насабајле, па посебно кога се чувствуваш мамурно, овакво ќе ти легне сигурно
Јас денес немам ништо планирано, а посебно не чистење , ќе одиме спонтано па ќе видиме што ќе испадне. Убав ден на сите
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.7.2013 10:04:19 >
14.07.2013, 10:07
vezilka RR
4931
Хе, хе, мамурни људи. Добро, тоа е еден од показателите за добро поминато време. Ајде исписи ти кафето и одмори си се денес убаво. Еве јас ветувам денес нема дс чистам, хе, хе, тоа барем лесно ми е да ветам.
14.07.2013, 10:33
Martins mom
3342
Недела денес, удрете жени на шетање !!!
14.07.2013, 20:14
Snowhite RR
5042
Е ај добро вечер од мене. Имав бизи викенд, вчера шетавме на село, од каде што е свекрва ми родум, а денеска бевме на свадба кај мој колега од работа. Вчера многу убаво ми дојде, се изнадишивме чист воздух одамна не сме биле на село. А М денеска за прв пат беше на свадба, пошто беше денска решивме да го носиме, ама му беше досадно некако, едвај издржа како и ние А вие како сте?
14.07.2013, 20:44
rina13
1147
Како сте девојки?Недела,па сите во шетња се пуштаме Таман и времево се погоди.
14.07.2013, 22:25
Bethany
4534
Добра вечер женски. Ние имавме убав ден. Бевме на роденденот (на кои заборавив дека сабајле кажав да немам ништо планирано :)) на едно 3-годишно детенце, и таму бидејќи татко му е од Ел Салвадор, па имаше направено пињата во форма на Нимо рибата, полнета со бомбончиња и чоколотца, па тоа му беше на синко прво искуство со прослава на роденденот на тој начин и ептен му се допадна. Многу е интересно тоа за дечиња, прво дечиња ја удираат пињатата, па и родителите и тоа со врзаните очи, па сите се забавувавме, и мали и големи. Па еве сега седам со ќесето карамели, собрани од пленот нели и уживам, малиот и онака не ги јаде. Дупла забава за мене
Прибирате ли се и другите дома лека-полека,а? Како го поминавте денот?
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 14.7.2013 22:27:46 >
14.07.2013, 22:32
elenak
2004
Сноу ние обратно од вас, вчера на свадба, денес на село Цел ден си бев со Ј кај моите во куќата на село, си одморив додека они ја забавуваа, а мм беше да резервира апартман за одмор и ете уште не е дојден. А едвај го чекам да ми раскаже. Битно ми се јави накратко и ми кажа дека нашол многу убав апартман во Полихроно и дека конечно имаме датум, 13 август Малце касно ама дури тогаш имало слободно. Е така, изгледа јас последна ќе одмарам.
15.07.2013, 08:27
Snow Queen
302
Добро утро на сите....со добро и насмевка да ви тргне неделава....па и убави работи са се изначитаме
15.07.2013, 08:39
Mihaela 2010
4230
Dobro utro zenski Srekjna neka vi e nedelava i pobrgu da pomine:)) jas vikendov so gosti celo vreme,pa na rodenden i taka turbo bev,sega ke odmaram malku na rabota:))
15.07.2013, 09:13
Bethany
4534
Добро утро и од мене, денес многу ми се спиеее Дајте некој кафенце бе луѓе... мене ме мрзи, ништо не ми се прави денес....
Не знам што му бидна на синко, стана уште во 5 Отидов до него и му викав да спие уште, да не станува. Тој по некое време станал, отидел во дневна, јас после некое време одам по него да видам што прави, а тој седнал на каучот со шише вода и далински во рака и мирен, да не ги буди мама и тато Многу ми сладок беше.
Имајте убав ден и успешен почетокот на неделата.
15.07.2013, 12:29
sandriana RR
2924
За кафе нема време за варење, од мене шејк со вкус на капучино, па и овошните - кој што милува Мене вчера денот ми беше екстра - прво целодневка на Велешко Езеро, со пријатни луѓе, па екстра време во вежбање со уште поубави луѓе Сиротка Т, за Велешко вели - Мамо, мамо, еве го морето, јас пивам морето . За неа постои само река и море, езеро е непознат поим Наместо во "морето", се прошлапка во базен, до колена , ама и тоа е одлично, со оглед дека досега немала можност за брцкање во голема водна површина. Денес понеделнички со нови сили да исполниме работни задачи, а попладне резервирано за дружба со другарчињата на Т. Имајте сите успешна недела
15.07.2013, 13:11
Melanija RR
7052
Од мене добар ден Зимам од шејкот на sandriana RR ммммм
Ми следи недела по лекари и контроли во претпоследнава недела од 8ми месец
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
15.07.2013, 13:36
Палешка РР
7505
Жени, јас честам Мохито денес, ете имам некоја убава причина
15.07.2013, 13:42
Bethany
4534
Палешка РР, со задоволство ќе се послужам од мохито, посебно оти е од добра причина Само нека се редат убавини, ајде живели!
15.07.2013, 13:44
elenak
2004
Ајде частам јас кафенце, должам од вчера.
Долгот никогаш не си го заборавам, ама ете денес имам и јас причина само ќе си ја напишам во друга тема
15.07.2013, 15:32
deluxe
2479
Здраво девојчиња !! како ми сте?/ ме нема цела недела бев зафатена со крштевката на ,ајде сега да ве почестам торта
15.07.2013, 16:22
AneLav RR
1110
Кај сте бе женски како сте ми? Јас еве на кратко да ѕирнам што има ново и пак да си ринтам.Поздрав до сите. Со среќа крштевката и вечно нека му е името на бебето ДеЛукс...
16.07.2013, 09:09
Yummy Mammy
1690
Aj dobro utro!