за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро и од мене Пијам кафе и одмаркам,ручек на шпорет, сама дома ех убаво ама уште малку да поуживам во тишина
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
23.07.2013, 12:43
miana
6152
Јас па се убив од работа..Како што седнав пред комјуптер,дури сега правам пауза..Оваа ддв-ке не шекне
23.07.2013, 13:59
Mihaela 2010
4230
Bre bre ama ste tivki denes Ajde povelete razladuvanje
23.07.2013, 14:07
miana
6152
ох,ох,ох - како ми треба нешто такво..Врти сучи,само слабеам и никако да ги симнам тие 3 кг што ми се вишок Еве сега пијам од таа лимонадата со 7 лимони и правам фаци цело време..
23.07.2013, 15:27
Bethany
4534
Михаела2010, јас ќе си земам , мх мх Чекам ручекот да биде готов, па после ќе мислиме што ќе правиме и каде ќе одиме. Нешто ми е многу досадно....
Убав ден мили женски
23.07.2013, 16:09
mama_06
395
Здраво, има некоја тема за појаси после породување и марами за носење на децата, не знам како се викаат ,,стручно``. Срекен вторник на сите невести.
" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
23.07.2013, 22:58
Felly RR
7977
Има ли некоооооој? Не ви нудам кафе, вака доцна, ама да се освежимее малку. М ја заспав, денес малку порано од вчера, Одиме на подобро, денес и преспивањето ни беше од 2 до кај 4. Само да не ни се поремети многу редов дури е на одмор
23.07.2013, 23:07
miana
6152
Леле Фели,лиги ми потекоа ма!!!!! Уф како добро би ми дошла една ваква сега
23.07.2013, 23:09
Bethany
4534
И јас се пријавувам за освежувањето! Се токмам да одам да читам книга веќе саат и нешто, ама по се изгледа јас ќе фатам кревет или книга само за да ме успие ...
23.07.2013, 23:11
miana
6152
Јас па конечно седнав малце да се одморам.Децава ги заспав,мм се фатил за работа а јас се релаксирам малце..Ми се спие,ама не се давам
23.07.2013, 23:18
Martins mom
3342
Да ти кажам Фели дека експресно си стуткав една овошна салата штом ја видов оваа твојата. Среќа шо имав зајре низ дома,ако не ќе ме носеше на душа:) Инаку,имав исклучително тежок психички ден и сум уништена и растревожена,ама се трудам да бидам смирена заради ова што мртка во мешето,а богами и за другото што спие до мене:( Стварно ми треба една рингерајска гушка
23.07.2013, 23:24
Felly RR
7977
Значи ова салатава сите ве застрви Еве од мене Мартинс Мам Помисли си дека утре е нов ден, и ќе биде подобро!
23.07.2013, 23:27
miana
6152
и од мене до тебе еден куп Утре ке имаш подобар ден срцка...Погали го мешето и не се секирај за ништо.
23.07.2013, 23:34
rina13
1147
мартинс мам се поминува.Пушти си некое релаксирачко музиче и пушти го мозокот на пасење.
24.07.2013, 00:03
Bethany
4534
Мартинс мам
24.07.2013, 08:47
Палешка РР
7505
Еве и од мене една задоцнета гушка, Мартинс мам
Добро утро мамички
24.07.2013, 08:54
Mihaela 2010
4230
E vaka se posakuva dobro utro Ajde povelete
24.07.2013, 09:00
AneLav RR
1110
Јас ке си земам иако ми е веќе добар ден од 6:45ч. сме станати
24.07.2013, 09:00
Bethany
4534
Уф,уф, ал е примамливо! (смајли-со-лигите-што-му-течат:))) )
Добро утро и од мене! Ќе биде жешко денес, што ќе правиме, мора да смислиме некоја занимација со синко... Веќе немам идеи, ни инспирација, ниту мотивација.
Каде сте другите? Уживајте, летото тукушто започна, ајд барем вие Скопјани аква парк имате. Бил ли е некој, како ви се допаѓа?
Убав ден!
24.07.2013, 09:05
Mihaela 2010
4230
Ma kakvo uzivanje,ja na rabota,ke si go pominam letoto u kancelarijava,srekja e so klima Se nadevam i deka pocetok na septemrvi ke ne posluzi vremevo za na plaza Inaku vo akva parkot ne sme bile,neznam ni kako e so posetenost,demek cekame da se namali guzvava,mada mislam deka nema da bide polno kojznae kolku so ogled na cebata -300 den od covek ,aj za detevo ne se plakja,+ za tamo sokce,kafence jadenje ke ti otidat dobri 1500 -2000 den Neznam kako e na drugo mesto ama mislam deka za nas standart e malku skapicko,ke si dozvolis ednas ama za povekje pati ke podrazmislis
24.07.2013, 09:44
sandriana RR
2924
Добар дееен жени Михаела2010, браво за изборов за частовка наутро - ептен ме бендисува . Шмркнав еден шејк рано сабајле, ама ова нема да ми е одвишок Што се однесува до аква паркот - и мене ми изгледа прескапо - без 20тина евра ништо не правиме, а за тие пари терам целодневка на Велешко Езеро (со мезе, ручек, кафиња). Занимација преку ден за децава - негде на планина е спасот Моето уште си дреме во градинка, па само попладнињата се тема за организација, ама кога ќе бидам и јас на одмор ќе биде Мапет шоу И мене вчера попладнето ми беше психичка тортура, ама тренирам да не се нервирам. Се надевам денов ќе донесе по нешто убаво за сите
24.07.2013, 09:48
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Јас ке си земам иако ми е веќе добар ден од 6:45ч. сме станати
еве една утеха мами,ние на нозе од 5.55 ..... , ехехеееееееее кај ни е крајот до 10 вечер,туку да не се жалиме,таа утринска гушка и насмевка ,тие весели очиња прават да заборавам на сите маки ,па и на потребата од сон ,ајде од мене повели
< Поракaта ја уредил mommy_angels -- 24.7.2013 9:53:27 >
24.07.2013, 10:13
AneLav RR
1110
Како ме стрефи со кафево алал да ти е. Иначе лудница сме ние од сабаје до сега игравме долу на под синко оди,заградени сме со перници од сите страни, а дада му си седи крофна една. Сега одам да спремам овошје па ги заспивам и седнувам раат да ви пишам
24.07.2013, 13:28
Bethany
4534
Е вистина е скапо, зборувам за Аква паркот, без 1200-1500 не можеш да тргнеш, па треба и да јадеш нешто и да пиеш... Ама тоа е супер забавување за поголеми деца, и некои како мене , малите како мојот син треба уште да порасте за тоа... Што вика Сандриана, за нив некоја планинска ливада
На почетокот на бракот, со мм на поминување свративме во Аква паркот во Албанија и таму поминавме цеееел ден. Верувајте ми тоа ми беше еден од најубавите денови во животот. И таму ми беше прекрасно. Ете секогаш ќе го паметам тој ден. Таму беше влезот 10 евра за едно, значи пред неколку години.