за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Леле вторава сликичка од менито на Миана, ајајајајај-ми се сврте во желудник, мора да трчам по доручек, пошто кафето дупло го допив Тмурно денес, само утре ќе бил посончев ден, а и следната недела глеам пак саде облаци... Ќе си стаам на десктоп слика од сонце и ќе решам ситуација
31.01.2013, 12:29
miana
6152
Женииии кај сте ???? Кажете нешто интересно
31.01.2013, 16:24
ivoni4ka
903
zeniiiiiiiiiiiii eve od mene nesto interesno konesno mozam da se pofalam ne sum veke parazit tuku VRABOTENA majka se vrabotuv vo ordinacija kako sestra
31.01.2013, 16:28
zzaa
884
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka
zeniiiiiiiiiiiii eve od mene nesto interesno konesno mozam da se pofalam ne sum veke parazit tuku VRABOTENA majka se vrabotuv vo ordinacija kako sestra
mila so sreka na novoto rabotno mesto pa da ne pocastis po edno kafe od prvata plata
lele luge dremam na ginekolog i ima 11 zeni pred mene. Ke poludam. aaaaa ne mi se veruva,a na zakazuvanje rabotat demek. ct ct ct
31.01.2013, 17:51
Cipi Ripi
1010
Аман бе миана, па кај одиш ти на гинеколог?
31.01.2013, 18:06
Mihaela 2010
4230
Cestitki i od mene ivoni4ka...da ti trae rabotickata i edna castenka ni dolzis
31.01.2013, 18:11
Cipi Ripi
1010
Честититки и од мене ивоничка. Ти посакувам се најубаво, со лесно да си се вклопиш на новото работно место.
31.01.2013, 18:21
Ikana
3780
Браво бе Ивоничка, со лесно на новото работно место, покачување на плата да си добиеш после прв месец, и да ти биде удобно и весело везден!!!!
31.01.2013, 18:46
Bogdancanka
5422
честитам Ивоничка ајде од прва плата нешто благо да не почастиш
01.02.2013, 00:41
kikicka
4218
Аман бе жени што направивте сите нови сликички имате
01.02.2013, 09:20
Mihaela 2010
4230
Eeee sto domakinki ke bevte ni edna kafe da ne pocasti.... Ajde jas ve castam po povod petok...bujrum
01.02.2013, 09:52
Ikana
3780
Tinush твојот пост е префрлен ТУКА, во соодветна тема. Меру, твојот пост е префрлен ТУКА.
------------------------------
Кај сте бе женски....конечно помина овој доооолг јануари, а посебно ме радува фактот што февруари има 28 дена па ќе летнат за час, и пролет ќе дојде!!! Поздрав на сите, да си имате убав викенд!!! Фала за кафенцето!!!
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 1.2.2013 10:08:15 >
01.02.2013, 12:22
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi
Аман бе миана, па кај одиш ти на гинеколог?
КАЈ Стамболиев..Хорор беше.... Од 12 та влегов после 15 жени ( немав закажано - нели така ми рече докторот )
01.02.2013, 12:23
miana
6152
Честито девојче... Да ти расте платата и да дочекаш пензија ако ти е убаво таму
01.02.2013, 12:31
elenak
2004
Честитки Ивоничка Баш убаво што си нашла работа по струка, да можеш да си го искористиш знаењето и да си стекнеш уште, а најважно од се искуство. Кикичке новите сликички носат освежување бе, да разбиеме монотонија, ајде и ти симни тој новогодишен капут, доста беше Еве и миана да ја потсетем дека Дариа веќе му тежи на штркот
01.02.2013, 12:38
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Честитки Ивоничка Баш убаво што си нашла работа по струка, да можеш да си го искористиш знаењето и да си стекнеш уште, а најважно од се искуство. Кикичке новите сликички носат освежување бе, да разбиеме монотонија, ајде и ти симни тој новогодишен капут, доста беше Еве и миана да ја потсетем дека Дариа веќе му тежи на штркот
Хаххахаа,ако ми веруваш,100 пати до сега се обидов да ја сменам сликата и никако да успеам...Незнам како да ја намалам и кога ја намалувам,пак е голема и така кренав раце..Изгледа сум заборавила како сум ја пставила оваа со штрков... А одамна сакам да му олеснам ама јбг неможам -незнам како Ајде нацртајте ми како па ке се обидам
01.02.2013, 13:10
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Хаххахаа,ако ми веруваш,100 пати до сега се обидов да ја сменам сликата и никако да успеам...Незнам како да ја намалам и кога ја намалувам,пак е голема и така кренав раце..Изгледа сум заборавила како сум ја пставила оваа со штрков... А одамна сакам да му олеснам ама јбг неможам -незнам како Ајде нацртајте ми како па ке се обидам
Ти нацртав во соодветна тема
01.02.2013, 13:23
miana
6152
Rekov te castam kafe koga sakas Eve i tuka te castam tebe a i site drugi..Pa kerkami imase denes pretstava..Trebase denes da ima uste edna tura vo 15 casot za drugi roditeli ama partnerot na kerkami se uplasil mnogu ( traumi imal od muzikata i svetlata) i nema da bil tamu i taka i jas si ja zemav mojata doma..Sega si se guska so Daria i so baba Ajde da napravam kafe pa ke vi posluzam..
01.02.2013, 13:30
miana
6152
povelele
01.02.2013, 15:08
Gardenia
682
Здраво женски,како сте,денеска петок-спасовден а? .Леле Миана и ја како тебе сум заборавила како се менува аватарот, ,туку сакам да прашам нешто,незнам дали има таква тема,ама ај тука ќе побарам помош,ми треба препорака за добар стоматолог во скопје,дај кажете некој од искуство,оти забите почнаа да ми се ронат, а имам ужасен страв од заболекари и онака си планирам бременост па сакам со време да ги средам забиве,плис ако знае некој нека ми пише пп. Ај убав викенд на сите и ќе се послужам од коктелчето на Миана
01.02.2013, 15:12
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Здраво женски,како сте,денеска петок-спасовден а? .Леле Миана и ја како тебе сум заборавила како се менува аватарот, ,туку сакам да прашам нешто,незнам дали има таква тема,ама ај тука ќе побарам помош,ми треба препорака за добар стоматолог во скопје,дај кажете некој од искуство,оти забите почнаа да ми се ронат, а имам ужасен страв од заболекари и онака си планирам бременост па сакам со време да ги средам забиве,плис ако знае некој нека ми пише пп. Ај убав викенд на сите и ќе се послужам од коктелчето на Миана
Доктор Болис ( приватен е - арап башка ) во Козле се наоѓа,ако сакаш ке ти дадам број да си закажеш..Овие познативе сите кај него одат ... Само рпиватно работи..Тој е најдобар што го познавам.
01.02.2013, 15:17
dostickage
2181
Od mene 2 najtopli preporaki:
- Nova Dental Group vo Porta Vlae - Dentomed vo Karpos 4 na Neveska br.4
I za dvete mozes da najdes broj na informacii ili po PP.
01.02.2013, 15:31
mmbucko
363
Gardenija jas kako goooooolem patalec so zabite, koj prosetal mnoooooogu zabari i od nivna nestrucnost seuahte i do kraj na zivot ke si nosam posledici, ti gi preporacuvam Kruna vo GTC. Posle pominati eden kup stomatolozi od koi nekoi i profesori i asistenti na stomatologija, samo vo Dr Slave Naumovski (spec maxilofacijalen) i Dr Radmila im dozvoluvam da mi brckaat vo usta. Srekno!!!!
01.02.2013, 15:35
Gardenia
682
фала ви срцки за брзите одговори ,вие не знаете каква фобија имам од забар,мислиш таму колат