за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro zenulinja:))) Jas sum mamurna,sinoka si bev na svadbicka i toa ne ma bilo koja tuku na svadba na nasata mila prijatelka Snow qween:)) bese preubava nevesta ama taa sama ke si kaze:))) sega sakav da pijam kafe,mi puka mozok,ama nema voda:(
29.07.2013, 10:51
sandriana RR
2924
Добар ден жени
Повелете кафе, кој се уште не се напил. Ама, прво да сте појадувани сите, инаку нема кафе
29.07.2013, 11:04
miana
6152
uf,kako bi mi doslo edno vakvo kafe sega
29.07.2013, 11:04
Mihaela 2010
4230
oooo kako ubavo izgleda,ama ne fala,samo sto doruckuvav dvopek i kiselo mleko,pa da ne trcam vo wc
29.07.2013, 11:34
Yummy Mammy
1690
Moze mene samo slagot od kafevo?
29.07.2013, 11:38
elenak
2004
Добар ден женски. Како сте ми? Јас планирам да зачистам денес дури не фатило жешко ептен, секако Ј ја фати с''клет веќе па ќе го викаме дедо малку да ја земе да си потерам работа.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 13:08:17 >
29.07.2013, 11:39
miana
6152
Леле ама сте досадни денеееес Никаде ве нема. Ај и јас да почастам нешто одамна не сум почастила
29.07.2013, 12:22
rina13
1147
Здраво девојчиња како сте??Се внесов во читање книга од вчера вечер никако да ја оставам ја мислам Па каснам денес со уклучување
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 13:08:47 >
29.07.2013, 12:58
Felly RR
7977
Девојчиња, отворив нова тема, за прашањето на еленак во врска со роденденот, таму ги префрлив и постовите, а од овде ќе ги избришам.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 13:09:32 >
29.07.2013, 21:36
vezilka RR
4931
Добра вечер добри жени. Како сте ми? Ние вечерва ае прибравме од одмаранција. Ми недостигавте. Силно ве гушкам и идам да се распакувам.
29.07.2013, 21:40
Мамичка85
366
Epa jas nemavvv vreme STANAV TETKAAAAAAAAAA BRAT MI SI DOBI LEPOTICA DENES STANA TATOOO PRESKRENA SUM UTRE KE JADAM MEKICI MMMMMMMMM AJ DA VE FATI MAJATA na ti sto sakaat da si imaat pozz i ubava vecer do site ringerajki
29.07.2013, 21:40
Bethany
4534
Добредојде Везилка Кај па сега се вративте во ова најжешкото ? Ајде распакувај се, па да ни раскажуваш како поминавте
29.07.2013, 22:04
Felly RR
7977
И ти ни недостигаше Везилке!!! ДОбредојде! Мамичка85 нека е здраво и живо малото!!! Ние прошетавме малку до паркчето на Могила, таму барем малку е поладно, па потрчкавме, си велев ќе се умориме, да заспиеме побрзо, а еве пак еден саат се превртува в кревет.
Ај да замезиме малку, повелете! Има и поздраво и понездраво, па одберете си!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 22:24:27 >
29.07.2013, 22:31
Martins mom
3342
Фели не знам дали да си земам само јас или да си поделам со детето?! Што правите вака со овие сироти трудници во овие доцни часови
29.07.2013, 22:42
Felly RR
7977
Ама, не ме карајте. Јас дека видов во друга тема некој бараше, па реков да почестам. Еве за полесно да се одлучите, и една со детален опис.
Сега ми текна, јас дури бев само чипс јадев со сласт.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 22:43:45 >
29.07.2013, 22:46
Bethany
4534
За мене од оваа покалорична страна Па и пивце едно фали, еве повелете
29.07.2013, 22:47
sandriana RR
2924
Нема двоумење-од пуканки ништо поубаво за грицкање Немој после да ве читам по темите за слабеење Везилка, добродојдовте Чекаме импресии, па и некој муабет со пуканки кај Трговскиот
Убави сни драги РРајки.
29.07.2013, 22:49
Felly RR
7977
Аааааааааа и јас да почестам, малце баланс да има. Немој сamo скопско, ти барем си од неутрална зона, Бетани!!!
29.07.2013, 22:51
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR
Убави сни драги РРајки.
Па богами пивцево мене само на спиење ме тера кога ќе испијам малку повеќе, а сега едно скопско, еден даб, и тамам в кревет.
29.07.2013, 23:24
elenak
2004
Туривте грицки и пивце и киднавте... Ц ц ц, со кој да мезам јас сега? Ајде ќе си легнам и јас, и така се трудам деновиве малку да се подизмазнам за на одмор, не за друго, да имам фора таму пак да си налепам Ние истеравме прва тура роденден, ме измори ѕверкава а она гајле нема, дури пред пола саат ја заспав, едвај. Добра ноќ на сите
29.07.2013, 23:51
Snowhite RR
5042
Ееее чекајте ме мене и јас да направам едно пивце, за мене Турбог, т.е. Туборг де Ова е една смешка од другарка ми, братучедка во Црна Гора на келнерот му порачала Турбог
Ајде добра ноќ, вечерва да легнам порано, утре треба да ја носам колата на регистрација, ќе се нацртам таму незнам колку пари, ама што се мора се мора Мирно сонче, што би рекол Михаил
< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 29.7.2013 23:53:28 >
30.07.2013, 08:41
Bethany
4534
Доооброоо утрооо! Ајде станувајтеее Секое утро син ми ме буди така што ќе се нацрта до мојата глава, јас отварам очи а тој се смее и вика: тани (стани). Е а сабајле станувам ко да не спиев ноќва, енергија нула, вероватно од жешкото, беше страшно жешка ноќ... Мораме по едно лимонадче да се освежиме:
30.07.2013, 08:48
deluxe
2479
Dobro utro i od mene.Betani nie ranobudni dvete decava kako ne drzat na red jas posledna si legnuvam ,prva stanuvam ama zeskovo I na bebusko mu smeta.Ajde nie da si se osvezime so ladna limonada ,jas bi pocestila Kafe AMA ne mozam od mob.pisuvam
30.07.2013, 08:54
elenak
2004
Lele Betany ne vikaj glava mi puka Stanata sum ama ne sum naspana,dve veceri vekje J ne spie mirno,ne znam dali od zeskovo ili od zabite ama loso e Uste edna trojka ni ostana,kje izdrzime pa posle valjda kje odmorime pred 5-ki.Kje si zemam limonada posle kafevo,nemoj da ste ja ispile cela.
30.07.2013, 09:13
Melanija RR
7052
Добро утро Гледам сите сте тука и на сите ни е мака од топлово за спиење.Е синоќа планирав конечно да спијам и спиев спротив вентилатор еден саат па го исклучив и одспав од 2 до 8 ехе супер ама срце ми спие за уште Допрва на се ќе се жалам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни