за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро- добар ден. Јас од се по малку ќе земам, така е најслатко А еве од мене турско кафе за расонување, се надевам не каснам
Цело претпладне бев надвор, денес е далеку попријатно и посвежо од вчера, па да се искористи.
31.07.2013, 11:42
Mihaela 2010
4230
Uff mene mi e mnogu tapa denov,grickam soncogled i nikako ne proaga vreme
31.07.2013, 11:43
rina13
1147
Обожавам турско кафе наутро ќе се послужам Бетани.По вчерашниот напорен ден со многу обврски,ова утро уживаме со малата и слушаме музиче.
31.07.2013, 11:44
miana
6152
Dobar den i od mene..Kako ste denes? Mene kerkmi mi poaga vecer na odmor so sveki pa ete malce trcanici..Sega da porabotam malce i odam da si go dopakuvam detevo..Inaku Vezilke,jas zeleniot caj go pijam so slast.Se e navika.Kafe i onaka pijam bez seker,obozavam gorcliv vkus i zeleniot caj go pijam taka bez seker..Sega veke pijam vtora casa..Inaku ima na cedevita - zelen caj filter,pisuva - zeleni caj s limunom ,i toj ima poubav vkus,mozete toj da si go piete. Jas pijam cist i toa go kupuvam najlesto refus od prodavnica za zdrava hrana,ama momentalno pijam filter od alkaloid,zosto nemav od refusov. Vi posakuvam ubav deb na site
31.07.2013, 11:53
Felly RR
7977
Тамам на време кафенцево, а Бетани ти нешто забушаваш со интервјуто Имаш уште прашања за одговарање.
31.07.2013, 12:29
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Тамам на време кафенцево, а Бетани ти нешто забушаваш со интервјуто Имаш уште прашања за одговарање.
А не, не, сега ќе одговорам, прочитав набрзина, па сега го ставив синко на спиење па на раат да пишам
01.08.2013, 09:00
Mihaela 2010
4230
Bidejki sum treta nedela na kiselo mleko za dorucek,povelete koj saka neka mi pravi drustvo
Ajde dobro vi utro,uste denes pa prodolzen vikend
01.08.2013, 09:54
sandriana RR
2924
Добро утрооооооооо Веќе почна викендов, а? Нигде никого нема Бидејки ми е време за прва ужина, јас ќе си сркнам малку кисело млеко
Се спремате ли за негде да шетнете деновиве? Ние изгледа ќе се вариме дома, од вчера Т почна да кашла, иако на лекар немаше наод, и многу мала температура качи попладнето. Се надевам нема да го минеме празников лечејки се, бар Водно да го посетиме, да смениме воздух.
01.08.2013, 10:14
Yummy Mammy
1690
Oooo, kiselo mleko otsabajle... ima li nesto poosvezitelno?!
Aj dobro utro, mi gi otvorivte ocive!
Jas kao trudna neli, vcera i zavcera bev doma, no od denes eve pak sum na rabota. Ve citav od telefon i samo si pravev beleski vo glava vo koja se tema sakam da pisam koga ke dojdam na rabota, zasto doma kompjuter ic ne uklucuvam, a od telefon mi e muka da pisuvam referati, toa epten vo isklucitelni slucai. Pa sea ke ve bombardiram so postovi I mnogu mi bea interesni intervjuata. Miana iznenadue so prasanjava... pokraj toa sto e glavna domakinka na forumov...
01.08.2013, 10:30
mama_06
395
Добар ден невести. Баш ми е мило Yummy Mammy што имаш рабирање од претпоставените за да не одиш на работа во портокалова фаза. За жал, кај мене не е таков случај нити јас како бремена нити повозразните колеги над 60 години не бевме ослободени според препораките на министерот. Инаку добри сте ми?
01.08.2013, 10:45
Felly RR
7977
Добро утро и од мене!!! Ние дека двете со М на одмор, дури да станиме на сабајле пладне не фаќа Пошто гледам веќе сте појадувале може и кафенце со мал десерт.
01.08.2013, 12:16
Мамичка85
366
Dobar den ringerajki posle nekolku dena stivna i rabotata so mekicite jas se frliv na generalno cistenje vo stomak ke go pobudalam fala Vi na site za cestitkite za vnuka mi i aj Miana da ne me kara eve vi mekici
ne se zalite ne znam kako se pusta slika sorry kliknete si sekoja ke si se najade :)
Модератор: постот е уреден.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.8.2013 19:06:46 >
01.08.2013, 12:30
elenak
2004
Еј добар ден, жешко денес пак. Ние станати од 7 сабајле, не знам што и се случи на Ј убаво си спиеше до 9 секое утро И ете ја пред 1 час ми заспа пак. Денес ќе имаме испомешан распоред, крајот нема да може да си го најдеме. Туку како сака нека е, само нека се наспие да не ми кенка цел ден. Планира ли некој да го посети Крушево утре? Јас такви гужви ич не сакам, дури и по другиве излетнички места на вакви празници не ми се оди. Поарно следниот ден негде да прошетаме. А утре најверојатно дома или кај моите во викендица. Ајде убав ден жени убави
01.08.2013, 12:40
Мамичка85
366
Fala Elena K kaj i da odis ubavo da si pominete i ubav vikend
01.08.2013, 14:19
Felly RR
7977
Ај да се освежиме малку ! Бетани ни ја нема денес - ни фалиш!!!!
01.08.2013, 19:14
Bethany
4534
Фели Еве ме женски, ќе се послужам со се
Вчера послепладне излеговме демек да најдеме некое зеленило и барајќи стигнавме до Попова Шапка. Излеговме од колата и се смрзнавме, ужас ладно, а и веќе беше касно, па токму таму добивме идеа да направиме еден излет во Маврово... И така денес од сабајле тргнавме кон Маврово, стигнавме до езерото и имавме пикник таму . Прекрасно ни беше, свеж воздух, пријатно, сонце пржи а ти не чувствуваш И се намачкавме со заштита, јас пак дојдов дома со благи изгореници, немам поим како повеќето бев во ладовина. Не е ни битно тоа, битно убаво ни беше на сите. Кога му дојде време за спиењето, на синко му направив убавата атмосвера во колата, па поспа два саати, свежо со ветренце, мераци! Ах, што немаме некоја викендичка таму...
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.8.2013 21:10:44 >
02.08.2013, 08:27
Tanjat7880
1256
Devojkiiiiiiiii eve me mene proshetana i nashetana skoro cel mesec malku Grcija mnogu Dojran i taka. Kako ste mi vie,ke doruckuvame li ovoj praznicen den A?Ako treba kafe samo kazete,odma ke go TURAM!
02.08.2013, 08:47
Snowhite RR
5042
Ај добро утро и од мене, за многу години празников. Тања треба како не треба и кафе и доручек, уште прашуваш, ако имаш воља празников да вариш кафе ставај и не прашувај. Туку дај кажи како е Дојран, ние планираме другава недела од кај втроник некаде да одиме неколку дена во Дојран, лани бевме, па ме интересира дали е нешто сменето. На Тв гледав дека е почиста плажата во споредба со лани, ама други што беа па ми рекоа дека е реклама само
А денеска жени ќе фаќате патот некаде на излет ќе шетните или не?
02.08.2013, 09:25
Bethany
4534
Добро утро и од мене... Што е тоа, кафето нема? Мрза не фатила поради празникот изгледа
Тања, мило ми е што се чувствуваш освежена, само кафето требаше веднаш да понудиш. Знам дека не е добро, ама јас кафето пред појадокот пијам
Ние денес ќе седиме дома изгледа... Можеби покасно попладнево ќе излеземе онака во прошетка, ама ништо нарочито. Убав ден и продолжен викенд на сииите каде и да сте, каде и да одите
02.08.2013, 09:44
deluxe
2479
Dobro utro!!! kako ste denes ?praznnicno raspolozeni? ama jas denes ne mrdam od doma so ovoj palavkovo moj nemi se odi nitu vo park celo vreme samo e kemkav,izgleda zabite pak ni pravat problem.tuku ajde pofalete se vie ke setnete?
02.08.2013, 10:07
JovanaJ
911
Zdravo i od mene, i unav den na site kade i da ste. Jas denes rabotno dezurna, nema nesto mnogu rabota taka sto ke mi bide dosadno edvaj ke izdrzam do 5.
02.08.2013, 11:25
Felly RR
7977
Ај добро утро и од мене!!! За многу години нека ни е празникот и честит именден на сите што слават!!! Јас ќе почестам за сите со име Илија/Илина и сл.
Не можев да одолеам на сликава!!!
02.08.2013, 11:52
Tanjat7880
1256
Eve koj e zainteresiran samo neka kaze shto saka,lezalkite se plakjaat naknadno i kolite ako ste gi parkirale obavezno ke bidat oshteteni Dojran ko Dojran,nadojdena vodata mnogu,plazite neiskoristeni bez moznost za plivanje,guzva sega ima premnogu,vodata ubava topla,novi koncesioneri dolz bregot koi osven lezalki nishto drugo ne napravile za samata plaza i taka...
02.08.2013, 12:57
bucko mal
1431
Za mnogu godini praznikov,cestitki za oni sto si slavat imenden,slava.
Vi posakuvam prekrasen den na site.
02.08.2013, 13:31
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880
Devojkiiiiiiiii eve me mene proshetana i nashetana skoro cel mesec malku Grcija mnogu Dojran i taka. Kako ste mi vie,ke doruckuvame li ovoj praznicen den A?Ako treba kafe samo kazete,odma ke go TURAM!
Добар ден женииии. Тање ајде сега вака прошетано, наштано да не дружиш повеќе, оти ни фалиш. Да не ни зафалиш премногу па на гости да ти се нацртаме.