за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
lele ako najdes nesto vakvo vednas kazuvaj kade... jas od ova bubackive ne znam..uhhh ama ne gi sakam. jas ako vidam nesto koe lazi ama na horizontalna povrsina, nedostapna za bebushka, ja poklopuvam so tegla dodeka ne dojde nekoj da se oslobodi od nea :)) ama kako sto bebusha veke ne e mala i seta nasekade i faka se i sesto, toj trik poleka mi pagja vo voda i nema da mi koristi veke :( a i ne e efikasen za se sto odi po zid :))))
хахах...ме изнасмеа,а јас вклучувам усисивач,ја усисавам и оставам да поработи на празно ,да ја убиел усисивачот ,жално или смешно ни сама незнам,знам само дека се граничи со лудило ама помош ми нема
09.08.2013, 09:54
Yummy Mammy
1690
Ahahahahahaaa, me iznasmea so ova... I sto mu pravi, go vshmukuva?! kako usisivac?! pa taka mozes i so obicen usisivac
09.08.2013, 10:10
Martins mom
3342
Ај добро утро и од мене. Ете да си шмркнам едно кафенце со вас, ретко детето ме остава на мира , ама сеа најдов нова тактика...му имам снимено неколку епизоди од Дора и ете го не трепнува Пушти Дора и мир во куќа ...само не знам за колку брзо ќе му здосади
09.08.2013, 10:36
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR
Ај добро утро и од мене. Ете да си шмркнам едно кафенце со вас, ретко детето ме остава на мира , ама сеа најдов нова тактика...му имам снимено неколку епизоди од Дора и ете го не трепнува Пушти Дора и мир во куќа ...само не знам за колку брзо ќе му здосади
Кога ќе му здосади, сними му Маша и Медвед - тоа богами не здосадува. Леле пред некој ден Миа ги извади од работна маса сииите тенџериња и длабоки садови, пластични, земјени, обични ги распосла низ цела соба и зеде дрвена лажица и и велам што правиш Миа, ми вика Маша сум јас не сум Миа, правам каша за волците
Добар ден на сите... петок денеска, па и разладување најавуваат...ќе имаме убав викенд
09.08.2013, 10:38
Felly RR
7977
Martins mom, и јас исто - еве пијам кафенце на РР, а М ја бараше Дора, ама пошто ја немаме на ДВД и пуштив штрумфови и се загледа.
09.08.2013, 13:52
Bethany
4534
Добар ден, какво успивање, секое сабајле сум станата уште рано, рано. Ми почнува будење од 6:30, па додека ми успее да го изигнорирам син ми, јас не станувам. Сабајле ме пробуди и очите не отворив ми носи книга да му читам Наравно дека мораше да почека. Секое утро нешто различно ми донесува, можеби си вика детето ајд да испробувам со што мајка ми ќе стане најбрзо Никогаш не ми беше јасно како децата штом ги отворат очите веднаш се разбудени ко да не стануваат од спиење Така, сешто нешто направив и секаде некаде стигнав од сабајле и сега тука да се пријавам. Чекам дожд инаку, ми здосади времето, уште во 9 сабајлево пржеше.
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 9.8.2013 13:53:16 >
09.08.2013, 14:19
deluxe
2479
Helou zenicki!!kako ste so zestinava?naviknuvate?jas denes ko za inaet na vremevo ukluciv rernata da peci,AMA ne se disi vo sobava site se razbegaa jas si ostanav vo sauna,mora da go zgotvam rucekot.Eee toa e "Od glavata si patime" Tuku dajte vamu edno ladno pivce osvezete me
09.08.2013, 14:19
sandriana RR
2924
Ајде освежувањеееееееееееее
Уште утре на работа и после одмарација 2 недели, едвај чекам Ме фаќа грев за детево, направи стаж во градинка повеќе од 1 година...Сега ќе си се галиме малку по дома, и она да види распуст што е
09.08.2013, 14:44
Mihaela 2010
4230
lele tapa mi e denov,ama epten tapa,duri ke zaspijam,ne mrdnav od stolov hemoroidi uste ke zakacam
09.08.2013, 15:13
Gardenia
682
Хелоууу,леле едвај чекам и јас да помине денов,многу ми е тежок,вчера бев на црква и чекајќи во ред еден саат ме удри сонце во глава,потоа под клима дома и сега сум цел ден како шлакната,глава ме боли и цело тело .Сандриана што убаво уште малку ќе си уживкате со Тина,ќе одите ли некаде ? Ај убав викенд на сите,викат ќе имало освежување па да видиме колку ќе биде така или уште потешко ќе стане времето
09.08.2013, 15:17
sandriana RR
2924
Сандриана што убаво уште малку ќе си уживкате со Тина,ќе одите ли некаде ?
Можеби ќе шетнеме 2-3 дена до Охрид, зависи од обврски....ништо посебно немаме испланирано. Ќе имаме бар време да се видиме со луѓе
10.08.2013, 11:27
AneLav RR
1110
Кај сте бе женички, како сте ми? Јас во последно време не се чувствувам воопшто добро. Сетра ми ми беше на гости 5-6 дена и откако си замина некако сум во депресија. Речиси по цел ден сум сама со децава, маж ми во ординација има многу работа кога ќе се качи е претепан и речи си немаме никаква комуникација Ми недостасува моето Скопје, овде немам никого и препуштена сум сама на себе Мислам дека уште малку ќе доживеам нервен слом.
10.08.2013, 11:37
sandriana RR
2924
Каков нервен слом АнеЛав, не се зафркавај - а ти дотежи, пиши на РРаја, тука сме ние Јас уште еден саат ќе подремам на работа, па ми почнува одморот - ама некако паника ме фаќа...ќе полудам и јас дома со куп луѓе (сите се на одмор во август - и мм, и свеки и свекор..). Ќе биде фешта.... Еве, ако оваа ситуација ти е малку утешителна - подобро сама, него со сите
Еве нешто за живци
10.08.2013, 11:55
AneLav RR
1110
А шишето да ми го дадеше, ми треба. Во секој случај благодарам ме насмеа зошто си ја замислувам ситуацијата да требаше кај мене да е така.Поздрав!!
10.08.2013, 12:50
Мамичка85
366
Jas ne bev nekolku dena prisutna pa aj da ve zirnam sto si pravite se nadevam deka site ste mi super ova toplovo me ubi od eden krevet na drug ko pijana nemozam da disam a pocna i da mrda navecer nemozam da zaspijam ko mesecar sum stanala i da Vi se pofalam vcera bev na kontrola i devojce nasmeana do usi bese so skrsteni race i noze gospoza uste nerodena hahhahaha Pozz do site imajte najubav den ko sto vcera bese mojot
10.08.2013, 13:07
mommy_angels RR
1543
од ова за живциве си земам едно и јас,не друго паника почна да ме фаќа кога ќе помислам колку работи имам за пакување ,а и ладничко ми делува фино ќе ми легне ,ајде јас уште денес рмбам и од утре одморче ,ако може да го наречам одморче
10.08.2013, 13:18
Мамичка85
366
Ajde samo pozitivno Mommy kaj i da odite ubavo da si pominete eh so ubavo ke bese jas sega da se pakuvam pozz imaj ubav den poleka i ke se sredis
10.08.2013, 13:26
Bethany
4534
И јас едно ќе се напијам, нешто денес сме сите по тоа изгледа... Јас сум па во пмс (мислам ништо не биднало од правење бебе месецов) бидејќи сета сум "нарогушена" Што сум постара, се потешко се носам со пмс-от. Дајте некој рецепт,чајче или што може да се пие малку за намалување на симптомите, нешто за опуштање, а да не се таблети, тоа нејќам
Фала Сандриана за пијачка, малку ќе ме соземе И денес жешко, ништо од дожд... А Мами_ејнџелс убаво да си одморите, секоја промена е добредојдена Мамичка85, честитки за принцезата
Убав ден на сите
10.08.2013, 14:10
deluxe
2479
Betany za PMS imam nekade citano deka mnogu pomagalo da si jades orevi I drugi jatkasti raboti ,ne se sekavam ubavo zosto ,AMA sigurno ima nekoja finita Taman ke Te razmrdaat I na drugoto pole kade sto se spremas da rabotis sledniot mesc
10.08.2013, 14:16
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR Taman ke Te razmrdaat I na drugoto pole kade sto se spremas da rabotis sledniot mesc
Фала Делукс, баш ќе пробам. А и навистина не сум некој љубитељ на такви работи, па и не ги јадам, освен во мусли некогаш, ама тоа е ништо, ама ако помагало, ќе се потрудам повеќе. Кога бев бремена не ми лудуваа хормоните толку ко сега, добро што не е секој месец овака екстремно, за среќа
10.08.2013, 15:13
Мамичка85
366
Fala Bethany na cestitkata ako nemas da si docekas i daj malce prenesi mi gi hormonive ama za energija oti za potenje ko gi imam dovolno vo ovaa pozz imaj ubav den bes pms bolki
10.08.2013, 15:54
Felly RR
7977
Mommy angels, за на одмор ли се спремате? Убаво да си поминете ако е така. Мене ми заврши оддморот и од понеделник на работа А што убаво ми беше домче.
11.08.2013, 09:28
Melanija RR
7052
Добро утро леле тешка ноќ надвор дува дома пекол ич не сум спиена дали 2-3 саати на крај си станам и си шетав и јадев лубеница Чекам мм да реши да стане и да оди да купи некое месо ќе правел ручек денес и плус треба креветчето да го монтира ,ќе биде интересен ден Имајте убав неделен ден
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
11.08.2013, 09:38
Felly RR
7977
Што убаво - вие веќе се спремате за Се ближи денот! ! ! Јас сношти пред легнување, отворив врати од сите соби, па некако се разлади, убаво беше, се спиеше. Ама кај вас е секогаш пожешко. Ќе издржиш и ти уште малку, после си велам и јас како и да е, повеќе ќе спиеш.
11.08.2013, 10:06
Melanija RR
7052
Кај нас е најтопло во лето кај вас ладно во зима Спремни сме го чекаме да излезе бебуш
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни