за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Melanija RR so lesno da si pominesh,najubav period e sega koga se spremate za bebeto
Jas denes bev na kuglanje za prv pat,epten shema teram Interesno mi e I moram so vas da spodelam vleznicite gi dobi sin mi za rodenden.Isto taka lani dobi poklon vleznici za kino.Mene mi izgledaat interesni pokloni,ke gi praktikuvam I jas od sega
Imajte ubav den,se nadevam nema da imate zezok den.
11.08.2013, 13:34
mommy_angels RR
1543
Ах одмор Фелли ,веќе си се пожалив некаде по форумот,за мене одморот замислен поим годинава :-),се пакувам за селење,10 години живот треба да преселам,со мерак почнав еве од денес,ама многу ствари сме имале бе :-S
11.08.2013, 13:43
Felly RR
7977
Ах, mommy_angels, па и тоа е убаво, одморот може да почека за в година, барем ќе се вселувате во ваша куќа. P.S. Провери си пп.
11.08.2013, 13:48
Martins mom
3342
Леле луѓе дајте ваму едно тенџере со кафе оти цела ноќ не сум спиена.М. ми закачи стомачен вирус и вчера цел ден со температура и повраќање и завршивме ноќеска на инфузија
11.08.2013, 13:54
Mihaela 2010
4230
Dobar den,da zdivnam malku od cistenjevo,dete otide da spie pa za rucek da se fatam.. jas pak naspana sum top,vcera vecerta na rodenden bevme,malava se iznaigra se umori i nokeska bese koma,nitu ednas ne se razbudi,pa taka i ja si se naspav
11.08.2013, 14:02
deluxe
2479
Kako ste zeni?Jas go zgotviv rucekot I aj si vikam da pivnam edno kafe na raat so vas na RR,I opa sinko stana da me druzi... Ehhhhh koga ke odmoram I jas kako covek?
11.08.2013, 15:09
elenak
2004
Еј женски како сте ми? Конечно дојде време и за мојот одмор, почнав да се спремам и денес сум супер расположена. Уште утре ве дружам и во вторник заминувам. Се надевам ќе ви недостигам. Тууу одамна не сум ве почастила ништо, за срамота. Еве по едно освежително пиченце
< Поракaта ја уредил elenak -- 11.8.2013 15:10:43 >
11.08.2013, 16:02
Bethany
4534
Аааа Еленак, значи дојде и твое време, е нека е, ама ќе ни недостигаш, мене ќе ми недостигаш. Сепак убаво да си поминете и да уживате, па ти секако ќе ни се вратиш Фала за пиченце, после ручек убаво ми дојде.
Мами_ејнџлс, убав ти е повод за пакување, што ќе ти биде убаво во новото домче
МеланијаРР уште малку издржи, и мене ми беше најубав тој период, сто пати дневно влегував во собата и седев и гледав во работите бебешки.
Мартинс Мам Се надевам синче брзо ќе се опорави
Јас денес дома, цел ден ќе бидам дома, не знам вечер ќе излезам ли во прошетка, мада ни тоа не ми се прави, само би да лежам-неделно расположение
11.08.2013, 16:19
Mihaela 2010
4230
Ooo super osvezuvanje,elenak dobar odmor da se iznauzivas,jas ke si veslam na rabota uste pooolni dve nedeli,ama posle se nadevam pa ke se iznauzivam i jas...malku odmor malku rabotno so renoviranje,raboten odmor ama ako kejf mi e uste od sega se raduvam. Rucekov mi se pogodi extra,so mm se najadovme,M uste nana,pa prikvecer ke setkame malku nakaj plostad,da ja izduvam M da spieme nokeska pak ubavo
11.08.2013, 16:20
AnnaMolly RR
6409
Женскииииииииии еве сум назад по неколку дена поминати во село! Се изнаодморив, наполнив батерии, сега два дена дома, па одам во Љубаниште. Што правите вие? Ајде прво реков да ве поздравам, па да читнам што сте пишувале :)
11.08.2013, 22:21
Snowhite RR
5042
Home sweet home Доме сладок доме, никаде не е како дома, се прибравме ние, сега одам да се одморам од одморот па утре се читаме, да видам што сум пропуштила. Добра ноќ
11.08.2013, 22:30
mommy_angels RR
1543
Si procitav jas,ama ova telefonov nesto mi se seknal pa ne mi dava tamu da pisuvam :-( stom go sredam toa vednas pisuvam ;-)
11.08.2013, 23:58
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Home sweet home Доме сладок доме, никаде не е како дома, се прибравме ние, сега одам да се одморам од одморот па утре се читаме, да видам што сум пропуштила. Добра ноќ
Е добронидојде. Ајде одмори си се па.да ни раскажуваш.
12.08.2013, 00:00
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Женскииииииииии еве сум назад по неколку дена поминати во село! Се изнаодморив, наполнив батерии, сега два дена дома, па одам во Љубаниште. Што правите вие? Ајде прво реков да ве поздравам, па да читнам што сте пишувале :)
Ајде да ни кажеш што правеше Филип на село? Интересно ли му беше? Баш сум љубобитна..
12.08.2013, 08:58
mommy_angels RR
1543
Добро утро женчиња и од денес јас на одмор,ај да шмркнам едно кафенце со вас и да се фатам за кутиите да пакувам,нешто ептен расположена сабајлечки(додуша малку се изнервирав кога ја однесов ќерка ми во градинка,абе петти месец во градинка и да не престанува да плаче секое сабајле,што дете ќе беше ) ајде повелете
12.08.2013, 09:09
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,fala na kafence bas takvo kakvo sto go sakam,so kajmak Blazesi ti stom dojde denot za pakuvanje,nie go resivme problemot so gradinka,ednostavno ne ide,i jas sum po srekja a bogami i taa ,posle septemvri ke si ide i pesna ke pee mene se me boli,vcera ko ludaca skokav na jaze i pravev cucnjevi,i sega vospalenie na nozeve,lelee mrdnata sum znaci,pokraj zlaten orbitrek jas si ja macam dusava so cucnjevi
12.08.2013, 09:10
Bethany
4534
mommy_angels фала за кафенцето, во право време Син ми да го дадам во градинка, тој и повеќе ќе плачеше, мислам никогаш нема да се навикне, ќе доживее емотивен шок и траума.
Така, јас седнав малку, со кафенце, па ќе правам појадок
Добредојдовте Сноувајт и АнаМоли
12.08.2013, 09:12
Bethany
4534
а ти Михаела се спремаш за одморот значи Земи сега напи се еден шумливи магнезиум, да ти се опустат мускулите малку
12.08.2013, 09:14
Mihaela 2010
4230
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
а ти Михаела се спремаш за одморот значи Земи сега напи се еден шумливи магнезиум, да ти се опустат мускулите малку
Ahh jas vekje podolgo vreme se spremam ama nikako da oslabam,kolku pazam tolku povekje se cuvstvuvam kako balon,lelee neznam sto mi e..
12.08.2013, 09:17
Bethany
4534
и јас тоа имам приметено кај мене, кога пазам, се се лепи, опусти се и не мисли, јади ко и до сега, знам дека внимаваш и ќе видиш дека повеќе ќе ослабнеш. Не знам како, ама ете психата чудо прави. Прв пат имам пробано пред некое време диета, кардиолошка, и ништо ни грамче не ослабнав, и кога ја баталив и само не вечерав тогаш видов резултати
12.08.2013, 09:21
Felly RR
7977
Јас па си појадувам, мм беше трета смена па сабајле ми купил
А кој е за нешто полесно, повелете!
12.08.2013, 09:22
Mihaela 2010
4230
Vo pravo si,od denes resiv deka nema da se zamaram so toa,i ke si teram bez da mislam,samo navecer ke gledam bar saat vreme da setkame,mi treba aktivnost i pesacenje
12.08.2013, 09:37
Bethany
4534
е така де Михаела, не се замарај, и ќе видиш резултати, ако ништо барем ќе бидеш поопуштена и посреќна
А мене ми треба нешто сииилно, ќе си земам од бурекчето Фели
12.08.2013, 10:09
elenak
2004
Dobro utro i od mene i drugar mi kafeto Sami sme si,mm tera nekoi raboti sabajlecki ,se znae kaj nego,sé se ostava za posleden moment.A mala otide kaj baba da mozam da se spakuvam na raat ama nesto me fatila mrza.Ajde imajte ubav den site i dobredojde na odmorasite,pa kje ve druzam jas pak pokasno.
12.08.2013, 12:21
topce
523
Ај да си прашам јас нешто Оркестра бутикот што беше во центар требаше да го преселат во CityMall има ли некој сознанија каде во CityMall се наоѓа. јас 2-3 пати одам ама нешто не успевам да го најдам.