за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Кога не паднав сега од столчето, нема никогаш, ме насмеја до солзи
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 13.8.2013 14:36:26 >
13.08.2013, 14:34
Gardenia
682
Mммм,јас сакам од блачкото на буцко мал,ми изгледа доста примамливо Леле Меланија уште малку душо остана и ќе се гушкате со бебушко Леле луѓе ич не ми се работи,незнам што ми е во последно време ми стана монотоно на работа,едвај чекам да ми чукне 16:00
13.08.2013, 14:58
mommy_angels RR
1543
ме изнасмеавте ХРАНИ ДУША ДА ТЕ СЛУША Михаела,греота е да се одбие за таков повод .И јас бе ,сите слабеат кога се преокупирани со нешто,а јас само си рачунам,сметам ,пресметувам што фалело,за каде,па од каде ,па дали имало пари,ама врти сучи нешто си грицкам и ете се осеќам како а и поправена сум да не се лажеме .Туку баталете тоа,буцко мал дај ваму од тоа тортата
13.08.2013, 15:11
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
тууу бре кај најде ѓеврек да јадеш, белки и од пицата си земала парче, јас ништо немаше да одбијам, па стан е во прашање
Abe nisto ne odbiv,fino lepo od se si zedov.pa TI taka mi kaza,da se opustam i ke oslabam ,pa gledas odma te poslusav
Imav edna koleska stalno vikase: kako sakas da ti doagaat pari koga si gi stisnala vo novcanik, za nisto ne gi davas. Parite sakaat da se setaat, eden den vo GTC odnesi gi, eden den vo kino, eden den na pijacka... i koa ke vidat kolku e ubavo kaj tebe, sami ke si doagaat.
Taka i ti srcka, ic da ne se sekiras, opusti si se...
13.08.2013, 15:15
Felly RR
7977
Леле жени, жени...се изнасмеав и јас И дури да ве исчитам ги заборавив шпагетите што се вареа. А втор пат ми се случува да го загорам истото тенџере, баш со шпагети, не знам дали трет пат ќе издржи или ќе оди во канта
13.08.2013, 22:35
mommy_angels RR
1543
На тенџерето твое му нема спас :-) и јас имам едно такво и сега го користам само за зовривање вода и манџа ми загорува :-( туку си пијам јас пивце и грицкам бааги солени пуканки,таман мм да дремне една партија и го напаѓам,детали утре во темана каде сите пишувате анонимно ;-)
14.08.2013, 08:43
Mihaela 2010
4230
Ke vi posakam dobro utro i nisto drugo ne vi komentiram...
14.08.2013, 08:49
rina13
1147
Јас седнувам на првово ме мрзи подалеку да одам Да ги зближиме малку да си помуабетиме. Таман и една партија ќе изиграме
14.08.2013, 09:30
vezilka RR
4931
Лелееееее од кога не сум играла монопол, едно сто години. А, баш ми се игра. Кој е за една партија?
14.08.2013, 09:39
Yummy Mammy
1690
Ooo, dobro utro! Monopol na plaza? Meraci...
Nie so mm i so pogolemata kerka sega pocnavme da igrame monopol i epten ni se uarni. Pa kupivme eden Monopol Junior za 5-8 god, mnogu e pozabaven za niv. Parite se od 1 - 5 i mnogu lesno ucat sobiranje i odzemanje. Site polinja i karticki imaat i tekst i sliki, i decava odma gi naucija sto znacat, ic ne mora da im citas.
Iako mi e zal kolku brzo rastat decava, ke mi falat bebinja za grickanje, ama sepak od druga stra i se raduvam zasto pocnuvame da imame zaednicki aktivnosti.
14.08.2013, 09:49
Martins mom
3342
Гуд морнинг лејдис, како сте? Јас утрово ја испратив мајка ми да си оди, ми беше гостинка 5-6 дена, се навикнав на неа и сега ужасно ми фали...гарант ќе бидам болна некое време Мразам разделби !!! Ај ќе му седнам со вас на монополот, таман ќе свртам мисла ...ужте пијачка да ви дадам и готово Изволте
14.08.2013, 09:56
Felly RR
7977
Ај добро утро и од мене, јас го испив кафето, тамам може едно одвежување. На здравје!!!
14.08.2013, 11:11
Bethany
4534
Добро утро и од мене, Сакам и јас се, и на плажа и монопол да играм (немам играно сто години), и сакам освежување, ете тоа во прва чаша, портокалово
Малку ко главоболка да имам, изгледа е од многу мислење
14.08.2013, 11:20
Mihaela 2010
4230
Epa zenski jas definitivno od vikendov ke pocnam so renoviranje po doma A sobata na M specijalno ke vi ja pretstavam koga ke bide gotova,tolku gledav niz netov detski sobi,pribirav idei i mislam deka ja imam zamisleno dobro,pred se funkcionalno da bide se na svoe mesto bez mnogu natrupuvanja
14.08.2013, 11:52
bucko mal
1431
14.08.2013, 11:53
bucko mal
1431
E fala bogu,konecno povelete
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
14.08.2013, 13:28
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Epa zenski jas definitivno od vikendov ke pocnam so renoviranje po doma A sobata na M specijalno ke vi ja pretstavam koga ke bide gotova,tolku gledav niz netov detski sobi,pribirav idei i mislam deka ja imam zamisleno dobro,pred se funkcionalno da bide se na svoe mesto bez mnogu natrupuvanja
Ајде аирлија нека биде. Сакаме слика ко ќе биде готова.
15.08.2013, 08:01
Yummy Mammy
1690
Aj dobro vi utro zeni. Denes jas castam kafe, mi stigna poklonot za rodenden.
Mm me iznenadi epten, znae deka jas sum manijak za kafinja, no toj pa voopsto ne pie, nikakvo. I stalno mu vikav "mi fali otsabajle zaedno kafence da se napieme" ili "za tolku vreme sto sme zaedno, ednas kafe ne si mi napravil"... I covekot otisol i mi go kupil ova, so site razlicni vkusovi na kafinja koi gi imale i plus solji i stakleni casi specijalni. I mi vika: e sega nema sansi da ti go utnam kafeto. Ete zatoa go sakam mm iako ne znae ni kujnata kaj ni se naoga vo domot. Moze trebase vo druga tema da go pisam ova, ama sakav da ve pocastam kafe otsabajle. Inace slikava ja narekov: "Ljubov e... koga ne znaes sto sakas za rodenden, no toj sekogas znae."
15.08.2013, 08:06
Yummy Mammy
1690
P.s. Aj ve molam koj ima vreme, otvorete "trudnici 3to tromesecie", kazete mi vas dali vi se slucilo... Thanx!
15.08.2013, 08:28
bucko mal
1431
Yammy Mammy sozdravje da si go koristite kafematot,i mm da pravi poveke kafe Jas si pijam kafe I da vidam koj rano-rani tuka.
15.08.2013, 08:40
Bethany
4534
Еве ме и мене, рано раним и јас, имам будилник што вика : мамоооо
Е Јами Мами, браво за мт, што е слатко кафенце кога е зачинето со многу љубов
15.08.2013, 08:52
Mihaela 2010
4230
Dobro utro i od mene...jas sabajle se uspav,mobilniot mi se ispraznil,i srekja se budam i na mm mu vikam kolku e saat,a toj 7:20,lele srekja sto prasav inaku ako se svrtev na druga strana ke si stanev u 9 Fala za kafencevo ubavo mi dojde
15.08.2013, 08:57
Martins mom
3342
Ај , си го испивме кафето, сега повелете на здрав појадок
15.08.2013, 09:18
mommy_angels RR
1543
ааа браво за твојот сопруг Yammy mammy си се почастивме сабајлечки сите од неговото кафе,инаку го прочитав твојот пост во другата тема ама како тежок паничар во таа област подобро да си молчам убав одмор и уживкај си Михаела ,ајде на здравје работа ,чекаме фотки си земам јас д појадокот и бегам,празниве кутии зјапаат во мене,не сакаат сами да се полнат
16.08.2013, 09:24
Martins mom
3342
Кај сакам првото кафе да не го испијам со вас ?! Ај да голтнеме по едно , па да бркаме работа која што има за денес