за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ајде добро уто иначе, живи, здрави, весели? Ако, кој си уживка на море, кој се спрема за на одмор, кој штотуку се вратил на работа. Еве и јас сум од тие, веќе една недела, ама уште не сум се адаптирала, оти не сме сите тука, некои се уште по одмори и никако да фатам замав.
Ајде еве доручекот да гоподелам со вас..
19.08.2013, 11:48
sandriana RR
2924
Добар ден жени Ја би од кафево на Везилка - да ме додржи будна, пошто сабајле од 5 саат станав, да може да се извозиме од Стење до Скопје без галама, дури Т спие. И некако успеавме Јас уште оваа недела одмарам, па пак на работа од следниот понеделник. Се надевам ќе имам време оваа недела да завршам се што планирав. Имајте убав ден сите
19.08.2013, 12:08
vezilka RR
4931
Добренидојде..како Стење, убаво?
Ајде дрмај кафе сега, или нека ја прошетаат доброволци Тина, ти спиј, ха, ха..
19.08.2013, 12:15
sandriana RR
2924
Спиење со нејзе, се надевам за саат-два ќе и се приспие Добрите волци имаат "обврски", а јас со Т на бебиситерување кај мајка ми сум. Детали за Стење во соодветна тема, веднаш ќе опишам
19.08.2013, 12:47
Gardenia
682
Епа наздравје одморче Сандриана,и штом си кај мајка,викај кога си слободна да прошетаме низ Аеродром
19.08.2013, 13:58
Mihaela 2010
4230
denes nesto ste skrzavi ajde jas vaka darezlivata da ve pocastam nesto
19.08.2013, 14:09
Martins mom
3342
Сите ќе ги јадам Леле, минути бројам за да тргнам на работа, ама нозеве ми се враќаат, што е проблемот не знам, па нели јас си ја сакав многу работата?!
19.08.2013, 14:34
LoveableMe RR
5035
aj povelete, jas od skoro se nauchiv "da spremam" vakvi
19.08.2013, 14:38
Bethany
4534
Па бидејќи Мартинс Мам сите изеде од на Михаела, јас ќе си земам од твојот, мх мх, ко за прв пат одличан е
19.08.2013, 14:38
vezilka RR
4931
Ајде фала на сладоледот, што убаво ќе ми дојде, мњац, мњац..
19.08.2013, 14:46
Mihaela 2010
4230
luge tapa denov,ic ne se doseduva,kakov tapa period na rabota kako u zatvor da sum,nikakva dinamika,dupka na stolov ke napravam
19.08.2013, 14:51
Gardenia
682
И јас сакам сладолед и на корнет и на стапче ќе си земам така да знаете .И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет
19.08.2013, 14:56
Mihaela 2010
4230
И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет
da ne ti se spie zaradi nesto?? ,i toa se simptomi
19.08.2013, 15:03
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
И мене денов ми е многу досаден едвај чекам да си одам,ми се спиее ни кафе ме свестува ни ништо,сакааам кревееет
da ne ti se spie zaradi nesto?? ,i toa se simptomi
,може,може
20.08.2013, 07:20
deluxe
2479
Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma radna terapija 8 casa mir
20.08.2013, 07:28
Палешка РР
7505
Добро утро делукс
И јас едвај чекам на работа да појдам за да одморам
Ајде честам кафе, па кој е за нека повели
20.08.2013, 07:31
deluxe
2479
Fala na kafenceto Paleska ,ajde na zdravje neka ni e ,nie sme ranobudni ,ostanatite ke ni se pridruzat pokasno
20.08.2013, 08:35
Mihaela 2010
4230
Dobro utro,eve i jas na odmor (na rabota), ,M e kaj moite do petok tamo ke ide posto nema koj da ja cuva pa posle sme na odmor,tatko mi pa go fatili stomacen virus,so prolivi i povrakjanje lele pa se plasam da ne ja prifati,pa sirot si se zatvoril u soba i ne mrda od tamo ,a i vnuk mi od brat mi e tamo pa ke si igraat
20.08.2013, 08:51
mommy_angels RR
1543
Добро утро ,си земам јас од кафенцето,на здравје .И моево човечуле е кај баби на поседок,еве втор ден а мене веќе ми фали мнооооооогу .Ама што се мора,се може.Колешката ми е на одмор ,па сама на работа со жњ работно време(така си го викам јас ) и да ми е тука ,нема да ја гледам секако,битно е дека цуцката си уживка ,па мама ќе стиска заби
20.08.2013, 09:45
Bethany
4534
И јас да се пријавам тука , добро утро женски
Михаела, нека и дадат на ќерка ти пробиотик пролајф, за секој случај, јас така би направила да сум така некаде во близина, сепак стомачен вирус е многу заразен. А се надевам ќе биде добро!
Мами_ејнџлс, јас би сакала да имам некогаш баби да го оставам син ми, ама сум убедена дека само ќе мислам на него, што прави, како прави.
Средив нешто работи од сабајле, се препотив, веќе е жешко, па сега сум за уште едно кафе, кој ќе ме дружи?
20.08.2013, 09:53
deluxe
2479
Еве ме Бетани тука сум, дежурна за кафе пиење Ете ама кафе не знаам да одбијам,голем кафеџија сум Реадувајте се ако децата сакаат да одат кај бабите на гости,моево не мрда понастрана од мене,другото е бетер залепено за мене,и јас сум уффффф... плачам за еден час тишина
20.08.2013, 10:07
mommy_angels RR
1543
ах за мислење,ја мислам по цел ден,телефонската сметка на крајот на месецот ќе биде доказ ,а инаку не сакав да ја загрижувам Михаела,ама ете кога спомнавте веќе ,посебно овој сега што го има,нема некој што промаши од моја фамилија,сите си го изредивме редот,светла страна е што 24 часа држи па после полесно се дише ,така да некоја превентива за детето не е лошо да дадеш ах ова кафенцево....ммммммммммммммм...
20.08.2013, 10:40
Mihaela 2010
4230
Da da uste denes ke kupam nesto preventivno,za sekoj slucaj uste toa pred odmor ni fali
20.08.2013, 11:43
Felly RR
7977
Охооо, некој се спрема за на одмор, што убаво!!! А од ова вирусиве, аман, веќе никако не сме раат.
20.08.2013, 11:51
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma radna terapija 8 casa mir
Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа леле мори мајко.