за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma radna terapija 8 casa mir
Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа леле мори мајко.
Ah jas koga si bev verena pa im se cudev na koleskove so deca u brak kako se seksaat samo vikend,demek kako e mozno toa da se ceka samo vikend,ama ete toa i kaj mene cukna na vrata pa sega mi se smeat tie na mene
20.08.2013, 12:02
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Dobro utro zeni!!!!kako ste? jas eve ranobudna ,na rabota sum t.e odmor od doma radna terapija 8 casa mir
Хе, хе, порано кога си живеев кај мама, колешкиве кога ќе кажеа, фала богу, дојде понеделник да здивнам, им се смеев и се чудев што име..како тоа да здивнат на работа. Е сега скоро и јас се фатив како ја кажувам истата реченица, и колкешкиве па колку сеир ми пукнаа леле мори мајко.
Ah jas koga si bev verena pa im se cudev na koleskove so deca u brak kako se seksaat samo vikend,demek kako e mozno toa da se ceka samo vikend,ama ete toa i kaj mene cukna na vrata pa sega mi se smeat tie na mene
Ehhh... vikend ke go cekas cela nedela i opa nesto ke izleze neplanirano:nekoja guzva so decata,pa moze da poceka zabavata za naredniot vikend Koga si vo brak i so poveke deca nisto ne mozes da predvidis,tuku Uzmi sve sto ti se pruza ,sekoja minutka e dobredojdena
20.08.2013, 12:10
bucko mal
1431
Zdravo zenski Jas samo da ve pozdravam I odam da se spremam utre me ceka interesen den. Se nadevam se ke pomine vo najdobar red,pa utre da se pofalam so nekoja slikicka. Tolku, nisto veke ne vi kazuvam. Ama sum happy
20.08.2013, 12:17
vezilka RR
4931
Ајде сега ти да умреме од љубопитност сакаш. Ако, ти радувај се денес и утре штом е таква работата, па задутре те чекаме со извештај тука.
20.08.2013, 13:54
Malecka23
1175
Zdravvo zenski kako ste?.Nie eve poleka se sreduvame od vcerasnata zurka mnogu ubavo pominavme pa eve da ve pocastam od tortata na Mila.imajte ubav den
20.08.2013, 14:02
vezilka RR
4931
Оооо, фала, фала, па големи да растете. Честитки за Мила. Многу убава торта. Браво. Мило ми е што сте поминале убаво, наредна година, уште поубаво.
20.08.2013, 14:36
sandriana RR
2924
Среќен нека и е роденденот на Мила, голема да расте Малечка Муабетот за секс не Ви го позимам, лиги да ми правите - три дена бегам од мм заради црвенилава и изгореново, кај да ме допре, сегде ме боли Инаку, од петок се враќам на работа, газда ми го скрати присилно одморот, ќе си пукнам.... он да оди на одмор, а ја да чувам денови за понатаму....Кои денови, жити се, кога само 10 работни дена имам одмор...
Гардениа, да те планирам за четврток за една прошетка низ Аеродром ?
20.08.2013, 14:50
vezilka RR
4931
Ах, бре sandriana RR, а викаше цело време, дали ќе ме остаи човеков, и се подрече.
20.08.2013, 15:02
Mihaela 2010
4230
20.08.2013, 15:04
vezilka RR
4931
Ма и да се најават тоа е
21.08.2013, 09:48
Yummy Mammy
1690
Auuuu, bravo Mihaela, za ova zboruvam jas celo vreme!
Aj dobro utro! Nie bevme vo Grcka produzen vikend, si pominavme fenomenalno. Mnooogu pozabavno i poumorno nego 10te dena prethodno. Vo hotelot ideme vtora godina po red, i lani si otidovme so istiot vpecatok deka navistina e super mesto za so mali deca, a ovaa godina bese uste podobro. Napravile eden aqua park, mnogu bezbeden, malovo moe (20 mes.) sekade sama ja pustavme, sama si se lizgase, samo si trcase, bez nikakov problem. Jas i mm na lezalki, so kafinjata samo nabljuduvavme. Napunivme baterii, jas da izdrzam uste slednata nedela, i posle idam na porodilno... mislam, porodilnovo za da krecam, kupuvam oprema za bebe i slicno
21.08.2013, 10:23
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Zdravvo zenski kako ste?.Nie eve poleka se sreduvame od vcerasnata zurka mnogu ubavo pominavme pa eve da ve pocastam od tortata na Mila.imajte ubav den
Многу убава торта, Малечка23, Среќен нека и е роденденот на Мила!!! Голема да расте!!!
21.08.2013, 10:33
mama_06
395
Добар ден невести. Ајде да се пријавиме на натпреварот за најголема мрза што се организира во Црна Гора. Не велам дека сме мрзливи, ама сме уморни, денојве сум како воз да ме прегазил што мислам дека нема да станувам ни за до ВЦ. Стефан фати некој стомачен вирус па се отепа од повраќање.
21.08.2013, 13:27
Mihaela 2010
4230
Kaj ste zenski...vreme se naoglaci malku,a taman nie pocnavme so krovot denes uste da mi zavrne fali i da bidam maler nad malerite ajde castete kafe nekoe meraklisko
21.08.2013, 14:14
LoveableMe RR
5035
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 21.8.2013 14:17:27 >
21.08.2013, 14:58
vezilka RR
4931
Ете го кафето стиигна, еве јас ќе дрмнам едно и ќе бегам..толку за денес, си отидов кај дете малку :)
Абе беше некој во Рамсторот вчера на распродажба?
21.08.2013, 15:26
Палешка РР
7505
Леле, леле.....торти, нескафиња...а јас буљам само во статистика и се чудам што е толку денеска раздвижен форумов Од се земам, гледам има уште малку и за менеее...Среќен роденденот на Мила, голема да расте
21.08.2013, 15:35
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23
Леле колку убава торта!! ама славеничката е поубава Среќен роденден,да е здрава и жива голема да расте Имавте убава забава?? Сега и јас почнав да се спремам за Saturday night ќе има забава кај нас повелете!!!!!!
21.08.2013, 15:36
deluxe
2479
Може и јас ова да го закачам на врата
21.08.2013, 15:40
Malecka23
1175
Thx zenski na cestitkite.gledam kafinja se delat jas ke zemam dupla doza ova vremevo denes me sotre a ko za belja se zafativ so redenje alista-(najmnogu mrazam) i cel den mi e naopacki daj kazeete finta kako alistata sami da se naredat i pod uslov mila da ne dojde da gi preredi-rasturi nizcela kuka:)
21.08.2013, 16:50
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Е точно едно вакво сакав! Тамам за после попладневна дремка, за расонување. Никако не можам да се вратам во работна нормала - рано станување. Уф, што убаво цел одмор си поспивавме........ Туку, видовте ли дека наближуваме 100-та страна, ајде давајте предлози за новата тема.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 21.8.2013 16:51:45 >
21.08.2013, 17:00
mommy_angels RR
1543
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Може и јас ова да го закачам на врата
абе какво закачување на врата,јас им кажувам,ако им пречат садовите ич нема да им се налутам ако станат да ги измијат туку јас грабам од кафево и отидов да ринтам
21.08.2013, 17:33
Bethany
4534
И јас ќе си земам од кафето, баш ми се пие ммммм... Туку, ова со садовите, еве кај мене викаат по мене, еден куп, се токмам да станам Вистина, што некој не дојде сега, па да ми понуди помош ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Туку, видовте ли дека наближуваме 100-та страна, ајде давајте предлози за новата тема.
Ајде женски, давајте предлози, како да ја крстиме новата чат-тема?
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 21.8.2013 17:37:06 >
21.08.2013, 19:48
Ring
602
Зар нема никој на темава ??? Сигурно сите шетате некаде со децата , на игралиште , во парк... Ееее јас чекам уште 20 минути и да ми заврши смената , па да се гушкам дома со цуцка моја...цел ден не сум ја видела , она од сабајле во градинка, јас втора смена на работа
Тука ајде да се активирам на последниот муабет...и претходно имав пишано предлози за име, еве нешто што ми текнува
РР панаѓур, РР митинг , РР пауза , РР кабаре , РР занимална...аууу што све ми текнало
21.08.2013, 21:10
deluxe
2479
РР панаѓур, РР митинг , РР пауза , РР кабаре , РР занимална...аууу што све ми текнало
Супер идеи еве и од мене една :РР муабетчилница