за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ете јас гласам за РР пауза, или кабаре, па и другите ќе се изјаснат
А навистина никој нема... Ние не сме во прошетка, синко во кревет и толку, сега е моето време... А ако ве послужам со нешто, ќе дојдете на муабет
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Супер идеи еве и од мене една :РР муабетчилница
Еј Делукс мислам дека имаше порано таква
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 21.8.2013 21:17:18 >
21.08.2013, 21:19
deluxe
2479
Даааа? значи јас сум демоде нема врска дај да се почестам од сладоледчето,па што сака нека биде а не е лошо и кафенце да пивнеме??
21.08.2013, 21:23
Bethany
4534
оф касно е, јас не пијам навечер, ќе ме фати
21.08.2013, 21:28
deluxe
2479
Бетани па не требаше да спиеш,штом малиот заспал уживај,така??
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 21.8.2013 21:29:32 >
21.08.2013, 21:36
LoveableMe RR
5035
Kafe muabet
21.08.2013, 22:32
Felly RR
7977
Еве ние се прибравме од шетање И мене ми се допаѓа РР пауза, муабетџилница имавме, може и кафе муабет.
21.08.2013, 23:21
Ring
602
E onaka pred spienje mi tekna, moze I laf muabet... Ajde dobra nok od mene I sto bi rekla edna moja otkacena drugarka " imajte vlazni sonista"
21.08.2013, 23:37
sandriana RR
2924
Лаф муабет ми беше и мене на ум...ме претрка Ринг Добра ноќ и од мене, убави сништа
21.08.2013, 23:40
mommy_angels RR
1543
И јас гласам за лаф муабет ајде лека ноќ од мене
22.08.2013, 07:44
bucko mal
1431
Eve sum zeni,vi vetiv deka ke se falam I se izgubiv. sto da pram a ima nekoja desavka na site nesto mu fali,koj nespie cela nok koj se razboluva........ Vo sredata na shkolo imavme proslava I sekoj si ja pretstavuvashe svojata zemja.Jas kako edna I edinstvena si ja pretstavuvav MK.Epnen mi bese milo sto ne me zaboravile.I taka oni ja svirat himnata jas pominuvam a vo pozadina go slusam sinko moj place li place.Nisto od slikite,mm nemozeshe da slika samo taka nekolku nejasni. Epten interesno 38 zemji na edno mesto,razlicni kulturi,razlicni nosii a bogami I interesna hrana.
Glasam za laf muabet I kafe pauza
22.08.2013, 08:29
Mihaela 2010
4230
Bravo bucko mal,bas ubavo ,sigurno ubavo i gordo si se cuvstvuvala,vo takvi momenti ,kade sto si daleku od tatkovinata nema nesto poubavo koga ke zasviri nesto makedonsko,pa i himnata,super super
22.08.2013, 08:52
Felly RR
7977
Сигурно било многу убаво буцко мал!!! Супер! Јас се спремам за на работа, ако има некој готово кафе, дајте да се напиеме!!!
22.08.2013, 09:02
Yummy Mammy
1690
Dobro utro i od mene! I jas mnogu sakam takvi priredbi kaj sto se pretstavuvaat razlicni zemji, sekoja so svojata ubavina... A tek pa koga si daleku od doma, mozam da zamislam kolku ti se polni srceto. I kaj nas vo Nova organiziraat takvi manifestacii, i vlezot e otvoren, da znaete ako e nekoj zainteresiran da si gi nosi decata, ma da znam deka na prolet im se tie slucuvanja. Majkite gotvat tradicionalni kolaci, peciva, jadenje i prodadenite sredstva se doniraat.
Nego, jas drugo da si prasam: sto se kupuva na kumasinceto sto e prvace? Epten sme bliski, mnogu si ja sakam, i ne znam dali da i kupam garderoba od glava do peti, ili ranec, so sto da go napolnam... Aj nekoja interesna ideja, pls.
22.08.2013, 09:07
Yummy Mammy
1690
Eve pravam edno domasno kafe (sigurna sum deka site po doma imate vakvi gjezvinja ) da mi se rassonite, da mi odgovorite na prasanjeto
22.08.2013, 09:08
Mihaela 2010
4230
Nego, jas drugo da si prasam: sto se kupuva na kumasinceto sto e prvace? Epten sme bliski, mnogu si ja sakam, i ne znam dali da i kupam garderoba od glava do peti, ili ranec, so sto da go napolnam... Aj nekoja interesna ideja, pls.
Posto ste bliski mislam prvo da si prasas sto im fali,vaka ako zimas ranec so se komplet mozebi vekje se spremni pa da ne im se duplira..mada od molivi tetratki i takvi raboti nikad dosta ama sepak prasaj si gi...
22.08.2013, 09:12
Bethany
4534
Добро утро, јас сакам едно такво, моето го испив ладноооо, па ко да не го ни испив
Буцко мал, многу ми е мило, можам да замислам колку беше убаво и интересно, толку земји, толку различити култури, многу сакам такви приредби. И јас имав прилика да присуствувам неколку пати на слични средби, дури имам читано и една книга каде што толку убаво се простудирани неколку култури и како луѓето размислуваат различно за една иста работа, нов поглед сосема ти отвараат. Се расприкажав јас.... кафето пак ќе ми се олади
бдв, ми се допаѓа кафе-муабет и пауза
22.08.2013, 15:59
miana
6152
Добар ден рингерајки,како сте? Јас да ви пишам,се вратив принудно од одмор па ве молам ако можете да се ставите на темата - напади на бес кај децата и да ми одговорите. Поздрав до сите
22.08.2013, 16:16
elenak
2004
Hello zenski,ete me i mene nazad,odmorena Kolku sakav uste ama nema,moravme i nie da skratime,denes i utre da se sredime pa vo sabota odime vo Nis na svadba.Odam da se raspakuvam sega,vecer sednuvam na raat da ve iscitam,da vidam kolku ste bile vredni
22.08.2013, 18:16
Felly RR
7977
Ох, миана, баш ми е криво за вас, ама само на да му е добро, па ние ќе поминеме и без одмор. Еленак, добредојдовте!!! Богами многу сме биле вредни ние...
" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
22.08.2013, 20:43
mommy_angels RR
1543
ааааа Бетани убаво,убаво туку женчиња направивте годинава некоја слатко од јагоди да почастите овде или да тркнам до Веро да си купам
22.08.2013, 22:04
elenak
2004
Ех mommy_angels правеше мајка ми слатко од јагоди ама наместо слатко џем излезе, ако сакаш тоа само можам да ти понудам Конечно ја успав Ј, дете не можеше да се нарадува на играчките нејзини дома и не заспа откако дојдовме, не знам како издржа цел ден со 45 мин дремка во кола. Деталниот извештај за одморот подоцна, сега малку да читнам низ темиве, да видам што сте си дрндале додека ме немаше. И да, да знаете дека многу ми недостигавте. Единствената работа што ми фалеше на одмор беше интернет
23.08.2013, 08:12
Gardenia
682
Добро утро друшки мои мили,како сте? Јас сум целата за никаде,не сум спиена цела ноќ,мм го фати изгледа некој вирус со пролив и повраќање и си имаше мака човекот и јас покрај него си го скршив сонот. Еленак на здравје одмор,а каде бевте? Ај частам кафе
23.08.2013, 08:41
Mihaela 2010
4230
Lele i jas ne naspana sum,ovie dva dena kaj moite sme,i nokeska eden komarec,vikam celo leto pomina sega as najde da me ispokasa...i mi se razbi son u 3 sabajle...denes konecno si idam doma,pod nov krov Gardenia jas zimam duplo kafe da otvoram oci
23.08.2013, 09:22
mama_06
395
Добро утро, ај ве молам линк до тема за зголемување на апетеит кај деца. А кафенцето е мераци, си земам и јас едно.