за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ajde i jas posle nekolku dena da Ve pozdravam za dobro utro i ubav den na site pa da se fatam za cistenje duri ne se javila starosvaticata za da ja ispratam za Svedska ke ve pocas_tam so eden deka kafe ne pijam ic ni sega vo bremenosta ni pred toa
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 23.8.2013 9:34:55 >
23.08.2013, 09:34
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06
Добро утро, ај ве молам линк до тема за зголемување на апетеит кај деца. А кафенцето е мераци, си земам и јас едно.
Мама_06 има повеќе теми каде може да прочиташ нешто во врска со апетитот, за почеток овие, може некој и да ме дополни ако има уште нешто поконкретно Витамини на децата и Справување со нејадењето,
23.08.2013, 10:26
Snowhite RR
5042
Женски само да ве поздравам, јас оваа недела на рехабилитација сум, никогаш не ми било поубаво домче А зошто? Ееее..сакате да знаете?
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 23.8.2013 10:43:31 >
23.08.2013, 12:34
Snowhite RR
5042
Епа девер ми со фамилијата после 10г заминаа на одмор и сега мене дома ми е бетер од одмор, на одмор не се одморив толку колку оваа недела дома, нема викотници, нема викање по деца, па да не можам да го приберам, па се степале, па се качил горе, па го избркале, а и башка што не и го слушам гласот на дотичната, плус и свеки не оди на работа и тука е цело време ми помага, ах да се одморам уште некој ден
23.08.2013, 12:37
Bethany
4534
аааа, е па тоа е навистина рехабилитација на нервни систем Ај сега ќе почастиш некое кафенце, така одморена ?
23.08.2013, 12:39
bucko mal
1431
Moze mene nesto za smiruvanje da mi ispratite heleks li se vikaa Golemiov sin ke mi umre.Denes imav dve prijatelki na gosti,ednata ima bebe drugata nema deca.I vo momentot koa jas so zenata so bebe otidov vo spalna da ja odnesam da go nadoi bebeto,ovoj pametniov I se zakacil na drugava zena I ja prasal zoshto nema deca Jas vleguvam I go slusham I deli sovet da odele na lekar,da proveri mazot da ne bil povreden dole pa zatoa nemaat deca Znaci mi idashe da go utepam. Sto pati mu e kazano da ne se mesha kaj shto ne mu e mestoto,posebno so nashi prijateli. E zaradi vakvi raboti begam sama na kafe,koga ke imam moznost.
23.08.2013, 13:00
Yummy Mammy
1690
Ahahahhahaha, bucko mal, me iznasmea... Kolkav ti bese golemiot sin?
23.08.2013, 13:22
bucko mal
1431
Sega napravi 10g.I za toa sto mu odgovara e mnogu e pameten a za drugi raboti kako domashno na primer zaborava sto da napishe.Vazno pamti koj ima dete koj nema. Inaku zenava smireno mu odgovori deka decata gospod gi dava,i na nejze ne I dal.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Ahahahhahaha, bucko mal, me iznasmea... Kolkav ti bese golemiot sin?
23.08.2013, 13:37
mommy_angels RR
1543
ах буцко мал и јас се изнасмеав слатко вака читајќи те одстрана,ама во твоја кожа не сакам да сум била во дадениот момент туку кога разговараме околу Хелексот фрлете едно и на мене оти од стариве низ град а богами и на работа живциве ми се истенчија денес ,на нула ми се.Аууууууууууу да полудиш се женички.......па како тоа 8000?,па зошто 2000 а не 200?,а колку се тоа 900? А зошто си на работа во 12 и 1 минута ,а не точно у 12? ... ми треба нешто за смирување оти ми е страв да не наиде уште еден па да го изеде за сите
23.08.2013, 13:42
Bethany
4534
ај еве ви и за двете едно мохито коктелче, какви хелекси, какви бакрачи, ова подобро ќе ви дојде
23.08.2013, 13:43
Mihaela 2010
4230
Ih a jas bev na teren do city mall ,nesto crven krst otvara pa bev pokaneta,pa posle po molot edna setnja,u zara vidov ubavi zimski jakni za M 1800 den,i posto nemav prevoz so koleskava peski do rabota,abe gakjive ziva voda mi bea..umrevme ama ako dobro bilo za linija
23.08.2013, 14:32
elenak
2004
Како сте девојки? Абе не можам на раат да си поседам со вас, уште не распакувани торбите пак треба да се пакувам. Туку ајде, само за убаво нека е. Бидете ми добри, немојте да се нервирате а јас отидов на фризерај, ќе ве дружам покасно, СЕ НАДЕВАМ
23.08.2013, 17:47
Snowhite RR
5042
Гледам никој не ставил кафе, мене ме чекавте? Ах душички, ако ме чекате мене ќе завршите работа, туку ајде еве со љубов едно
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 23.8.2013 18:02:24 >
23.08.2013, 18:48
vezilka RR
4931
Хе хе Снои, не е битно кафето, ќе го почекаме, ама со срцињава не освојуваш.
Буцко мал, син ти е хит на денот, жими се, ме изнасмес до солзи. Леле пс и ја советувал на доктор да оди бре. Тој да не чита РР, место лектири?
23.08.2013, 20:32
mommy_angels RR
1543
туку ајде на здравје за крај на мојот работен ден
23.08.2013, 23:46
Felly RR
7977
Хехе мами, баш ме развесели сликата Јас само што ја заспав М, се учиме порано да си легнуваме за во градника, ама еве пак никако порано од 11
24.08.2013, 09:20
Bethany
4534
Добро утро и од мене. Имајте убав викенд
Отворена е новата тема за честитки за малиот роденденко ТУКА , и постовите се префрлени таму.
24.08.2013, 12:30
LoveableMe RR
5035
aj povelete, denes mi e rodenden, cas_tam beach bar koktelchinja
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 24.8.2013 12:39:50 >
24.08.2013, 12:46
bucko mal
1431
Zdravo zeni,nikoj ne turil kafe aj sega taze ke vi stavam I taka denes sum domakinka od doma ne sum mrdnala.
Vezilka RR da ti kazam I RR deka cita.Pred nekoj den sum go ostavila otvoren laptopov na tema seksualnost,procital sto pisuva I na mm mu rekol deka stramni raboti citam na internet.Dobro e sto zabelezal deka e RR inaku koj znae sto mm ke si pomislel.Mnogu prekazuva,mislam deka e golem za uste da prekazuva Tuku mi se razbole denes cel den so temeratura e od mm go prefati se nadevam mene I bebushov ke ne skokne virusot. Vi posakuvam ubav vikend
24.08.2013, 13:27
Snowhite RR
5042
Е фала буцко мал за кафето, ќе се послужам, ај белким ќе ве одмине вирусот вас Инаку Фели јас продолжив М да го легнувам во исто време иако не оди во градинка цело лето, баш заради тоа да не се навикни така кога ќе дојде време да оди во градинка. Пред спиење обавезно излегуваме или одиме во парк ќе се изнатрча и потоа заспива ко круша за 2 минути
24.08.2013, 13:37
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
aj povelete, denes mi e rodenden, cas_tam beach bar koktelchinja
Sreken rodenden!!! znaci so sin mi vo ist den slavite Fala na koktelceto,bas ke me osvezi,i onaka sum za nikade,pritisokot mi e mnogu nizok,se setam kako pijana
24.08.2013, 14:01
Carrie RR
326
Среќен роденден LoveableMe И Среќен роденден Филип на deluxe! Живи и здрави да сте и многу да се смеете
Жени имајте убав саботен ден и пријатен викенд
24.08.2013, 15:29
Felly RR
7977
Среќен роденден, LoveableMe!!!
24.08.2013, 16:46
Bethany
4534
Среќен роденден LoveableMe! Да ти се исполни најголемата желба годинава
Ве поканувам на колач со вишни, еве го, се пече, веќе неколку дена само на него мислам па денес најдов време да го направам, сигурно сите го знаете, тој стариот рецепт. Многу сакам колачи и пити со вишни, уф најомилено. Еве баш оваков