cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

24.08.2013, 23:37

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Среќен роденден LoveableMe и од мене

Бетани и јас пред некој ден го правев овој колач сите дома го бендисаа се изнајадовмеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

25.08.2013, 09:49

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Добро утро женски како сте? Ај јас како најранобудна да почестам кафе
user posted image

А и по едно парче лубеница, јас со тоа го почнав денот

user posted image

Денеска последен од рехабилитација уживам со гласна музика

На здравје нека ви е кафето, а сега одам вистинско да пијам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

25.08.2013, 09:57

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

lele fala Snou,kako mi trebase kafe,posle vcerasnata zabava user posted image user posted image
a i lubenicava zrela ke da euser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

25.08.2013, 10:03

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Море и јас сум ранобудна, уште во 6 синко стана. Го слушнав, дојде кај нас, види дека спиеме и отиде во дневна. После некое време јас по него , тој успеал да отвори терасата (веќе голем станал!) и седи, а надвор жива душа нема.

А ќе си земам од лубеницата, оваа година ниедна не ми се погодила, се или презреани, или никакви user posted image
И кога се погодат така неколку пати, веќе не ти се ни купува ...

А и кафе ми се пие пак....

А Делукс, како поминавте, каде го славевте роденденот?

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 25.8.2013 10:04:07 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

25.08.2013, 12:27

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Ајде делукс кажувај импресии од роденденот како поминавте? Сепак е прв роденден, љубопитни сме

clock-img

25.08.2013, 12:39

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

user posted image

fala na cestitkite, povelete i denes castam kokteli na paterica user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.08.2013, 18:49

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Може, јас ќе си земам, тамам ми требаше освежување. Денеска се изнашетавме, ама сега затоа имам купишта алишта за перење, и за суредување. Бевме прво до Пешна, ја видовме пештерата, па во Извор, се одморивме во ресторанчето, М се изнатрча, и тамам пред да заврни си тргнавме за назад.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.08.2013, 19:37

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Роденденот помина супер,славевме дома,ама славеникот беше многу лошuser posted image Не сака гужви,цело време кемкав,и така јас со една рака послужував гостиuser posted image user posted image Важно се расположи со тортата,свеќата сакаше со рака да ја угасниuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

26.08.2013, 00:05

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Роденденот помина супер,славевме дома,ама славеникот беше многу лошuser posted image Не сака гужви,цело време кемкав,и така јас со една рака послужував гостиuser posted image user posted image Важно се расположи со тортата,свеќата сакаше со рака да ја угасниuser posted image

Се сеќавам и јас на првиот роденден од М цела вечер в раце го држев, не сакаше кај никого да оди, па и јас така со една рака
Јас се изнаперив теписи денеска, внесувавме дрва, ја миевме колата, перевме, се капевме и веќе капнав, е арно вечерва малку подизлеговме во едно ресторанче малку подалеку од центарот на градот на сладолед, па кога се вративме ги заспав и сега расчистував зашто утре сабајле во 7.30 молерот ќе дојди, мислев некоја играчка е, да разватам, на крај излезе дека 101 работа имаше за раскревање, па еве дури сега завршив и си легнувам...и ондак тоuser posted image , извештајот поднесен сега може да се спие
Бај бај

clock-img

26.08.2013, 07:21

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

ајде добро утро вредни женчиња ( што би рекле по продавниците ДЕВОЈЧИЊА од куртоазија ,а не дека личам на девојче user posted image user posted image ),туку ве читкам и да ви кажам прво ми недостига детето,ми недостига заедничко поминато време,шеткање како семејство и сите тие стварчици од нормалното секојдневие user posted image ... арно ама ако ви кажам дека пола долна облека ми е таму-пола ваму а и сите други работи user posted image се ќе ви биде јасно .....аман овој месец ако се средам голема журка правам
ајде сега повелете старо добро турско
user posted image

clock-img

26.08.2013, 07:44

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Ајде добро утро. Фала на кафето, вистинско, што вика мајка ми, хи, хи. Леле тоа селење што е мачно. Па ајде некако ќе се преселиш, ами после таму да се наредиш, па едно време у своја куќа гостин ќе бидеш, нема да знаеш шро каде е. Уф, јас така топтан не аум се селела, ама канцеларија селевме два пати, и ептен е мачно, а можно е пак да ја селиме ако газдарица сака пак да покачи кирија.

clock-img

26.08.2013, 08:45

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Ај добро утро и од мене... Ми треба многу кафе, ептен нешто лошо спиев, дали 3 саати саставив ...
Па и синко станал во 6 и пол сабајле, едвај гледам на очите... Кога тој ќе легнува, и јас ќе легнувам со него, инаку мислам ќе се онесвестам... јас сум од тие што многу лошо поднесуваат неспиењето, не знам и не можам да функционирам user posted image
А патем и се чувствувам ко пијана user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

26.08.2013, 09:08

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро и од мене, среќен почеток на новата работна недела. Јас и викендов си бев дежурна и сега до петок турбо.

Live and let live

clock-img

26.08.2013, 09:20

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro,denes ic ne mi se doagase na rabota,luge doma mi e rasfrleno se,vcera so mm vadevme se od detskata posto ke se gletuva i kreci ,lele umrevme,uste denes sum na rabota pa da sreduvam kolku mozam pred zaminuvanje na odmor..malku od malku da se sredi ke vidime kolku majstorov ke bide azuren so krecenjeto,u plan mi e do sabota cela kukja da ja iskreci pa koga ke se vratam od odmor da mi bide samo cistenjeuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

26.08.2013, 09:27

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobro utro, dami!

Jas sum uste nedelava na rabota, od 1vi sum na porodilno. Ama porodilnovo znaete kako ti go davaat - za krecenje po doma, za trcanje po prodavnici za dokupuvanje se sto treba, za trcanje so deca po vakcini, pocnuvanje vo gradinka... i ima li kraj?!

Aj ne se zalam, za ubavo neka e. Dajte edno kafe i neka pocne nedelava.

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

26.08.2013, 10:41

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Ајде да се напијам едно кафе со вас за убаво да тргне неделава... Уште оваа недела ми е работна, па наредниот понеделник на одмор..ЕДВАЈ ЧЕКАМ веќе, одбројувам user posted image

Ај со арно нека е цела недела за сите user posted image

clock-img

26.08.2013, 12:13

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro, dami!

Jas sum uste nedelava na rabota, od 1vi sum na porodilno. Ama porodilnovo znaete kako ti go davaat - za krecenje po doma, za trcanje po prodavnici za dokupuvanje se sto treba, za trcanje so deca po vakcini, pocnuvanje vo gradinka... i ima li kraj?!

Abe devojce tebe ne ti e rano za na porodilno??? Me zacudi malce
Aj dobar den i od mene ..
user posted image

clock-img

26.08.2013, 12:13

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Cestitki za rodendenot za mnogu godini,tek sega ukapirav, ne sum doma, pa malku sum out so porakive. Pozz i jprijaten den.

Ringerajki kaj ste da osvezite so fotki? Nesto ve mrzi, a? user posted image

clock-img

26.08.2013, 12:25

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Dobro utro, dami!

user posted image

E pa tolku, 33-34 nedela sum veke. Oficijalno 33, ama porano sum imala ovulacija, znaeme koga e napraveno, pa dr po parametrite mi smeta deka sum 34, i uste za edna nedela e ponapredno bebevo... i edna od karti... user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2013, 15:33

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Здраво девојчињаuser posted image Еве сум јас конечно се прибрав, денеска сум исчистила куќа, прибрав куферите и немам намера да ги вадам наскоро. Е сега имам огромно купиште од алишта за пеглање ама ќе го средам и тоа полека.
Инаку сум поминала одличен незаборавен викенд, со фино друштво на ептен убава свадба, ама вчера се вративме уморни до бескрај. Едвај дочекав да дојде времето за спиење на Ј па да легнам и јас со неа.
Како сте ми вие? Се прибравте сите од одмори?

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

27.08.2013, 09:21

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Dobro utro, dami!

user posted image

E pa tolku, 33-34 nedela sum veke. Oficijalno 33, ama porano sum imala ovulacija, znaeme koga e napraveno, pa dr po parametrite mi smeta deka sum 34, i uste za edna nedela e ponapredno bebevo... i edna od karti... user posted image user posted image user posted image

Само со лесно нека е ..Браво за тебе,ти си храбра женска user posted image

clock-img

27.08.2013, 09:25

clock-img

miana

pencil-img

6152

Ајде добар ден и од мене.Денес на мм му е роденден па ке ве почастам нешто user posted image
user posted image

user posted image

Знам дека е рано за вакво тешко благо,ама јас да си почастам сега,додека можем ...

Имајте убав ден

clock-img

27.08.2013, 09:36

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobro utro!
Posto vremevo e "back to reality" ve kanam na edno normalno kafe vo Skopje. Dosta bese plazi, terasi, pogledi... user posted image

user posted image

clock-img

27.08.2013, 10:14

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Miana nesto ni e vozbudena otsabajle, nema kaj ja nema na forumov user posted image Se raspisuvala mislis RR revansh igra user posted image
Dajte i nekoe mohito za smiruvanje user posted image

clock-img

27.08.2013, 10:19

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

возбудена е Миана, роденден на мажот и (среќен нека е) а и малава во школо тргнува... јас ќе си земам од тешко благо, што па што убаво времето надвор, не е жешко па да мора лесна храна хаха...
Е многу го сакам времето, сега може човек на раат да прошета.

Последни статии

article-img