за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
EEEpten vozbudena..Eden kup raboti mi se nasobraa ovoj avgust i septemvri..Imam nekoja trema za se..najprvo detevo sto pocna da drami na odmor,pa seuste nemozeme vo red da go vratime,pa skoloto,pa rodendenot,pa vakcina treba da prima malovo i toa DTP,a samo sto se podsmiri malku od vristenjeto nejzino,segaa treba pak da dozivuvam nekoi raboti,znam deka i golemava nema lesno da se adaptira vo skolo i deka i toa ke mi bide golem problem i mislam deka ovoj period mi e MNOGU tezok i normalno si baram soveti od vas be zeni.. |A baska i strav me faka od mojot faks ,godinava treba da magistriram
< Поракaта ја уредил miana -- 27.8.2013 10:35:11 >
27.08.2013, 10:55
sandriana RR
2924
Среќен роденден на мм Миана, и дај релаксирај се малку, само за убави работи нека ти е тремава Yummy Mummy, далеку бе кафичов од мој круг на движење - дај префрли некое кофи ту го накај мене. . Или бар по накај центар покани не Времево е екстра, само да не фатат поројни дождови, па да потрае века и утре, па посетиме некое излетничко местенце. Треба додуша роденден да спремам за во сабота, ама штом тортата ми е порачана, за друго не се грижам
27.08.2013, 11:22
Carrie RR
326
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dobro utro! Posto vremevo e "back to reality" ve kanam na edno normalno kafe vo Skopje. Dosta bese plazi, terasi, pogledi...
ооо Јами Мами не носи во ЛИ Ја сум за, таман ќе мирисаме дожд и ќе седиме во јакнички
27.08.2013, 17:41
Mihaela 2010
4230
Pisav ama ne se prati...od denes sum na odmor ama doma mi e haos se kreci se mestat prozori,krovot e vekje staven ihhh do nedela da sredime so krecenjevo pa poned.trgame za grcka a naknadno ke vi ja pretstavam sobata na M..ve pozdravuvam
27.08.2013, 18:21
sandriana RR
2924
Ајде, со лесно да оди работата Михаела 2010, побргу да завршите, па на заслужен одмор со мирна глава Еве , за мала пауза
27.08.2013, 18:47
Mihaela 2010
4230
Fala sandriana ama tesko so mirna glava deka ke bidam.odmorot ke gledam max da go iskoristam i da uzivam ama koga ke se vratam pak me ceka luda kukja,cistenje od krecenjeto,ama ako za ubavo neka e samo.
27.08.2013, 20:40
mommy_angels RR
1543
ајде женчиња,за многу години да ни е утрешниот празник,на здравје
27.08.2013, 21:12
Gardenia
682
Охх како би ми дошла сега една чаша винце ама немам моментално па ќе се послушам од твоево,фалаа и за многу години и на помош Пресвета Богородица
28.08.2013, 12:53
Мамичка85
366
Ajde Sreken praznik na site ringerajki koi go slavat i ubav praznicen i pozitiven den na site
28.08.2013, 13:10
bucko mal
1431
Mamicki,mi treba sovet ama neznam vo koja tema da pisam. Bebushov nedela dena spie do mene ama butnat vo mene,racinjata staveni vrz mene I stom stanam,odma cuvstvuva I se budi.Priplakuva I po cel den I nok mi e vo race.koga e vo race ne place.sovet
28.08.2013, 13:20
Felly RR
7977
Еве нешто посно за празников. Ама од свеки денес е ручекот, мене не ме бива за месење толку.
Ох, буцко мал, навистина е мачно така, ни ти наспана, ни
28.08.2013, 13:25
Malecka23
1175
Zdravo zenski.Za mnogu godini neka ni e praznikot samo ubavi da ne pratat, Bucko mal da ne ti e slucajno isplasen od nesto pa zatoa taka da pravi ima pak mozebi mu niknuvaat zapcinja.Eve M gi izvadi sea dvojkite imase nekolku dena po red mnogu placese navecer i sakase samo so mene da spie.I probija nit navecer se budi nitu pak saka da se gusneme i da zaspie bega sama na spalna da se rasiri.Vidi mu gi nepcata kakvi mu se
28.08.2013, 13:27
Malecka23
1175
Mmm sto vkusno mnogu sakam meseni raboti.Bravo za tvoja sveki
28.08.2013, 14:25
elenak
2004
Честит празник и вечно име на сите Марии Денес моја свеки слави роденден па по тој повод имаме фамилијарен ручек. Само времево зафркава, се разврна, а баш сакав надвор да си поседиме. Се мислевме со мм што друго освен риба можеме да јадеме посно и земавме цели чистени лигњи, којзнае какви ќе излезат. Му го препуштив него спремањето, свиткав опаш во случај да не ги биде Буцко мал сигурно му е фаза, ќе му помине за некое време, само ти како и многупати до сега ќе мора да издржиш Пробајте да смените место на заспивање, можеби нешто се има исплашено во собата кај што заспива.
28.08.2013, 21:01
Bethany
4534
Кај сте женски, арни сте? Како го поминавте денот? Ние стандардно, малку сум нешто нерасположена , па ќе си земам сладоледчето, шеќерот да ми се дигне, и вас ќе ве послужам, друштво да ми правите
28.08.2013, 22:38
Палешка РР
7505
Добра вечееер
Официјално седнувам на компјутер после 8 часа акање по дома. Малку само прошетавме, па кога зедов да месам.......еден посен зелник направив па син ми рече - јас сакам киснато со сирење и така си се завалкала, па ајде и тоа...после мм донесе риби па ги пржев, после миев и чистев по втор пат...и пукнав
Ајде навалете, за сите има
28.08.2013, 22:40
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
Кај сте женски, арни сте? Како го поминавте денот? Ние стандардно, малку сум нешто нерасположена , па ќе си земам сладоледчето, шеќерот да ми се дигне, и вас ќе ве послужам, друштво да ми правите
Бетани ова јас ќе си го ставам во замрзнувач за после 12
28.08.2013, 23:17
Snowhite RR
5042
Ох Ох Палешка што убав зелников, како ми се пријаде, дај фрли навака и така блиску ти сум ќе го дофатам можи, а и до сладоледот од Бетани ќе се послужам, зашто секако одручеква се омрсив, бевме на манастир Трескавец и на враќање си седнавме на сладолед и се заборавив и се омрсив, ај ќе ми прости господ, со бебе сум
28.08.2013, 23:49
anaana
1126
prasanjevo ne e za ovaa tema, ama bidejki e dosta posetuvana ke go postavam ovde. ajde sovet za sedsite za avtomobil. mi treba nekoe koe ima pozicii na naslonot, znaci verojatno toa do 18kg (ili 4 godini) koja marka e dobra, dali bi kupile na staro od nekoj, na sto da vnimavam??? ima razlicni marki ceni, nekoi se navistina dobri ama mi se vo momentov preskapi...
28.08.2013, 23:51
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Ох Ох Палешка што убав зелников, како ми се пријаде, дај фрли навака и така блиску ти сум ќе го дофатам можи, а и до сладоледот од Бетани ќе се послужам, зашто секако одручеква се омрсив, бевме на манастир Трескавец и на враќање си седнавме на сладолед и се заборавив и се омрсив, ај ќе ми прости господ, со бебе сум
Ти барем вистински можи да го пробаш па да видиш каков мајстор сум
Јас веќе замрзнав некое парче, па ко воли нек изволи
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 28.8.2013 23:52:43 >
29.08.2013, 00:41
Snowhite RR
5042
И ќе го пробам да ти кажам еден ден, само покани ме на зелник и одма ќе дотрчам
29.08.2013, 12:51
elenak
2004
Леле јас дојдов на кафе а кафе нема. Ај да ставам јас може па мене ме чекавте Повелете кафица и имајте убав ден, добро расположение и позитивни мисли.
29.08.2013, 13:05
Bethany
4534
ете јас тебе те чекав фала за кафенцето, тамам синко на спиење а јас на кафенце со вас.
29.08.2013, 13:05
miana
6152
Добар ден и од мене жеми. Јас денес се фатив малку за работа Пред малку бев и да го одберам ранецот за керками и замислете,не одбрав ништо Незнаев за кој да се одлучам,па сликав неколку модели и ке и дадам сама да си одбере. Вие како сте ? Какви ви минат деновиве?
29.08.2013, 13:17
bucko mal
1431
I jas se prijavuvam za kafe sum reshila pozitivna da bidam,dosta mi e od kukanje ko baba se cuvstvuvam Sakam malku da se opushtam pa koj e za neka poveli