за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
е алал да ти е буцко мал, после кафе сакам и јас да се напијам... мада што и јас сум во некоја фаза на кукањето, веќе со денови, така да мислам цела флаша ми треба да испијам
29.08.2013, 14:38
elenak
2004
Буцко мал стави нешто друго за кокосомразачи Ајде жени навалете на темава што побрзо да ја испратиме, па да си фатиме место во нова. Бетани го погодив кафето? Додека да дојдам да се напијам го испивте, ама барем си ги завршив обврските, бебка во кревет, ручек во рерна, компјутерот е пред мене само ми фали кафе на маса
29.08.2013, 14:44
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Буцко мал стави нешто друго за кокосомразачи Ајде жени навалете на темава што побрзо да ја испратиме, па да си фатиме место во нова. Бетани го погодив кафето? Додека да дојдам да се напијам го испивте, ама барем си ги завршив обврските, бебка во кревет, ручек во рерна, компјутерот е пред мене само ми фали кафе на маса
Богами,кога го видов малибуто ми врати спомени Малибу+швепс=љубовен напиток Еднаш го препив и ако ви се верува од тогаш не сакам ни да го помирисам Буцко мал,давај нешто друго
29.08.2013, 15:18
Bethany
4534
Еленак ми се погоди кафето, па пошто ништо не остана, еве уште едно, а вие турете си од Бејлисот, или помалку или повеќе, како ви се сака
И да, дајте женски, навистина што се договоривме за името на темава?
29.08.2013, 15:25
elenak
2004
РР Пивница, па тука само нешто се пие Не знам стварно, нека биде Кафе пауза, м?
29.08.2013, 15:40
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
РР Пивница, па тука само нешто се пие Не знам стварно, нека биде Кафе пауза, м?
е да, пивница
и јас сум за кафе-пауза (без цигарче )
29.08.2013, 16:31
deluxe
2479
Добро сега може и цигарче,за нас пушачиве,белким нема надвор да не избркате
29.08.2013, 17:25
mommy_angels RR
1543
прво отварање и читам пивница,се загрижив сте испиле пивцето без мене а тоа вие само се муабетите ајде сега ме застрвивте,повелете да се освежиме
30.08.2013, 00:21
bucko mal
1431
Samo shto pocnav da se opushtam,ete ja sirenata moja ama dobro barem sinojka imavme nekolku saati spienje,odime kon podobro. Za Malibu mi tekna da se potsetam na starite vreminja koga bevme mladi I ludi ponekogash koga mi e teshko si se potsetuvam ako nisto drugo bar ke si nasmeam
Denes ne sum na skolo pa sakav malku da povezbam da ja isfrlam skros negativnava energija,se nadevam bebisiterkata nema da mi zakasni da mi poremeti plan. Vi posakuvam dobra nok
30.08.2013, 08:45
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojki,se trudam da vi svaram kafe no neshto neide Konecno se pribrav I pokasno so povekje detail,bidete mi dobri I se citkame
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 30.8.2013 11:49:52 >
30.08.2013, 11:43
miana
6152
Denes ste tapa zeni Ve nema nikade ... AJ da ve pocas_tam od tortata na mm sto mu ja kupiv za rodenden
< Поракaта ја уредил miana -- 30.8.2013 11:45:31 >
30.08.2013, 12:01
bucko mal
1431
Jas pa mislev sabota e zatoa ve nema,sum gi pomeshala denovive miana tortata mnogu ubava neka mu e sreken rodendenot I poveke da te slusha I sinmi se vika Marko
30.08.2013, 12:18
sandriana RR
2924
Кој е тапа бе - сите со работни обврски порано да ги завршиме, петок е нАли Јас уствари ескивирам од платениве обврски, праам математики за роденденот на Т утре, нешто да не забораам, чунки прв пат во игротека ќе го правиме
Повелеле од мојов спешл чај со непржен кофеин, за топење масти - ко на допинг се осеќам
30.08.2013, 12:55
Carrie RR
326
Здраво девојчиња...јас да ве поздравам и да проверам дали тоа "коцкичките" кога се објавуваше порака сега пишува што се. Се надевам сега е попрегледно
30.08.2013, 13:18
mommy_angels RR
1543
да знаеш само колку им се израдував по стопати инаку кликав дури да го најдам тоа што треба,ај да ве почастам за скратувањета на маките
30.08.2013, 13:22
Carrie RR
326
хахахах баш тебе те мислев дека ќе се радуваш е баш ми е драго за скратените маки, може јаготкава за мене
30.08.2013, 13:24
elenak
2004
Алелуја! Конечно можам да си користам Хром. Со другите пребарувачи беше ок, ама баш фино што и ова се среди, не морам веќе само за РР да користам Мозила или Експлорер. Инаку како сте, расположени денес петочки? Ние бевме од сабајле на систематски и вакцина и фала Богу последна е засега, следната на 4 години дури.
31.08.2013, 09:48
elenak
2004
Добро утро Lazy Town! Нешто слабо ми мрдате спанки едни Ајде повелеле кафенце, расонете се и дојдете да си помуабетиме.
31.08.2013, 10:27
Палешка РР
7505
Богами Lazy town
Јас преведувам малку мрзеливо и ѕиркам тука, па ќе се зачитам, па ќе заборавам на преводот и така мрзеливо вртам прозорци Инаку денес и утре сум втора смена на работа имаме акција за изработка на тетратки па сите не пратија во производство. Едно што ме мрзи, друго што таму се бара брзина и фат, трето што ќе окапам цел викенд на работа и така од туфкање ме мрзи да станам од пред компјутер
А денеска денов убав за шетање по долги ракави. Поздрав ДрнДрнРајки
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 31.8.2013 10:28:23 >
31.08.2013, 10:33
mommy_angels RR
1543
добро утро и од мене ,туку Еленак ова ич не ти требаше,па на работа сум бре ,кај сега кутра јас , стрвна да барам ваков џем ... ај ќе си се послужам овде
31.08.2013, 11:30
elenak
2004
Еј мами ејнџелс сега ми направи шубе. Не е убав џемов ич, не го мисли . Туку сериозно, треба да воведеме цензура за трудници овде ние А тебе лејзи Палешке убав лејзи ден и блазе вас што можете да шетате на долги ракави. Ние тука не ни помислуваме на нив до октомври.
31.08.2013, 13:53
Bethany
4534
Е добар ден и од мене... Не сум лејзи од сабајле , никако, се време надвор бев. Сега дури седнувам, да се знае И јадам крем со лажица, и тука ќе кажам буцко мал е крив со торта во другата тема. Ама со таква главоболка се пробудив сабајлево, а ретко кога имам главоболка, се напив апче дури и пред кафето што го испив, можеби веднаш да зацрпив од кремот ќе ми минеше
31.08.2013, 15:40
Carrie RR
326
Ааа Бетани ти да не си пиела вчера И јас сум цел ден со главоболка, а треба да се спремам за одмор ... А поздрав и одмарајте вака саботно со кафенцето и мармаладчето од еленак
31.08.2013, 17:36
Мамичка85
366
E ova na Elena PR so cenzurata za trudnici i e super vaka samo ne stavate na slatki maki so hranav samo dobivam inspiracija za jadenje od tuka so ubavo slaba si bev sega vo i ne mi e ramno
31.08.2013, 18:47
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85
E ova na Elena PR so cenzurata za trudnici i e super vaka samo ne stavate na slatki maki so hranav samo dobivam inspiracija za jadenje od tuka so ubavo slaba si bev sega vo i ne mi e ramno
А не, не Мамичка85, нема цензура, ти само оваќа ќе доаѓаш:
Уф, па така нема ништо да прочиташ, море уживај си таму, барем бремена си па имаш оправдување, што јас ќе речам