cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР ДрндрнРАЈКИ

clock-img

31.08.2013, 19:23

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: MademoiselleNina

user posted image

Повелете едно прексасно смуди од банана и спанаќ како предјадење

Еве и јас ќе си земам едно, да направам пауза, окапав над шпорет, правам палачинки, и ѕиркам РР.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

31.08.2013, 21:10

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Инаку мене тоа ми е омилено :) и единствен начин да јадам спанаќ :))))
И палачинки ми се омилени - ама кога некој друг ги прави user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2013, 21:13

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

И да ве прашам - ми се случува ако ми стои улкучен лаптопот, и ако не го сум активна на РР, (некое време 10-15 мин) кога ќе се вратам на темата и ако сакам да пишувам ми вика дека не сум логирана, а не сум се одлогорала претходно.
Како да си останам логирана и кога не пишувам (само си читам)

clock-img

31.08.2013, 21:22

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Добро вечер, и мене ми се јадат палачинки, тамам времето залади да можат да се прават. Можеби и јас утре ќе направам, да не јадам само виртуелни user posted image

М.Нина, ако ти стои прозорчето за да пишуваш порака и дури ако ја пишуваш долго, после и кога сакаш да ја пратиш не може, бидејќи времето е истечено, па во тој случај јас обавезно ја копирам, да не се нервирам после.
А овака не би требало да си одлогирана целосно и ако ништо не правиш на РР. Барем јас кај мене немам приметено user posted image
By the way, кога си тука, дај кажи и ти некој предлог ако имаш за да ја крстиме новата тема, еве веќе сме 99. страна треба да свртиме нов круг user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 31.8.2013 21:26:29 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

31.08.2013, 21:43

clock-img

MademoiselleNina

pencil-img

701

Баба ми сигурно би ја нарекла „Лаф муабет“ - ете тоа е мојаот предлог :) или РР лаф муабети

clock-img

01.09.2013, 00:46

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

ИЗВОРНА ПОРАКА: MademoiselleNina

И да ве прашам - ми се случува ако ми стои улкучен лаптопот, и ако не го сум активна на РР, (некое време 10-15 мин) кога ќе се вратам на темата и ако сакам да пишувам ми вика дека не сум логирана, а не сум се одлогорала претходно.
Како да си останам логирана и кога не пишувам (само си читам)

Кога се логираш штиклирај го „Запомниме на овој компјутер“ копчето и така нема да мораш на секое да се логираш и кога ќе ја отвориш рр ќе си бидеш логирана секогаш, се додека не направиш чистка на експлорерот.

Добра вечерuser posted image Старо ново? Пак така?user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

01.09.2013, 01:03

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Od mene predlog za ime na temata Esensko kafance,neli ide esen a kafance nostop se nesto sluzi kako vo kafana da sme,a i do zimoto ke se ispolni temata so 100 strani,i taka e najaktivna tema.pa ke moze da se zatvori.
Ajde zenski slatki snista.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

01.09.2013, 22:51

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Жени кај сте вечерва, нешто мистериозно ве снема?
Или сите утре ќе пишете во темата за синоќешното искуство? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

01.09.2013, 23:36

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Аха, искуства чудо едноuser posted image Сум заспала до ќерка ми успивајќи ја. Сега станав да ве ѕирнам само на 5 мин, да не случајно нешто пропуштам и рикверц назад. А инаку за викенд сме секогаш мрзоволни, плус штедиме страници, некако се удомивме тука, не ни се одиuser posted image Еве уште еден предлог од мене за новата тема - РР Кафематuser posted image Што викате? Ајде добра ноќ.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

clock-img

01.09.2013, 23:40

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Мистериозни дами, хе, хе. Половината спијат гарант. А мене баш не ми се спие. Ќе морам сама со себе да си лафам, хи, хи.

clock-img

02.09.2013, 08:41

clock-img

bucko mal

pencil-img

1431

Za vikend epten domakinki sme,nikako pipkanje kompjuteruser posted image
Jas imav ubav viken a bogami I vremeto beshe super,ni dojde proletuser posted image
Imavme praznik,den na tatkotouser posted image pa taka malku se zezavme so poklonce za tato,cestitki I taka.
Sega kiflicki ke pram poleka se spremame za rodendenot na bebushov.
Samo kafe da vi napravam I pokasno se citkame
user posted image

You have to dream if before you can do it.

clock-img

02.09.2013, 08:52

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Добро утро! Фала на кафе буцко мал, за мене ќе биде дупло оти еве го и вистинското пред мене. Што убаво сум се наспала ама се разбудив со главоболка, се чудев дури не го видов времето надвор. Е вакво време мразам, облачно, врнежливо есенско време. Многу ми е депресивноuser posted image Буцко мал блазе вам, колку сакам пролет. 

clock-img

02.09.2013, 09:55

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

е кај нас е сончево, а мене баш ми недостигаат такви депресивни времиња , ај да се менуваме user posted image
Женски мили, јас да ве поздравам, да го шмркнам кафенцето на брзина и одам, денес имам работа и гости плус, па се читаме.
Убав ден на сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

02.09.2013, 10:00

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Dobro utro i od mene. Eve i jas da se prijavam, prv den od doma. Imam cel spisok na raboti sto treba da gi napravam i ne znam od kade da pocnam. I kako sto najcesto biva, od nigde user posted image
Se nesto drugo mi se pravi osven toa sto treba...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

02.09.2013, 12:26

clock-img

miana

pencil-img

6152

Здраво женчиња...Многу убав ден денес,јас частам за моето прваче..Преубаво поминавме денес на првиот училишен час
Еве частам од тортата...
user posted image

clock-img

02.09.2013, 12:49

clock-img

mommy_angels RR

pencil-img

1543

Со среќа на Миа,само петки да носи на мама и тато

clock-img

02.09.2013, 13:06

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Mia so sreka ucenjeto, samo petki da nosis!

Miana kazi kako pominavte denes? Majkite se stalno povozbudeni od decata... Kako ti se bendisa oddelenieto, priredbata...?

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

02.09.2013, 18:25

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Каде сте женски, многу сте тивки денес, одмарате после ручекот ? user posted image
Јас сега седнав, да одморам, имав убав, продуктивен и ден исполнет со добри луѓе околу мене.
Ајде да ве почестам со едно капучино:
user posted image

Пс. Со среќа Миа, да имаш љубов кон книгата и учењето user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 2.9.2013 18:26:30 >

clock-img

02.09.2013, 18:41

clock-img

Carrie RR

pencil-img

326

Здраво дрндрнрајчиња user posted image Јас да сркнам некое кафе од тука, да честитам на првачињата user posted image и да се пакувам. За некој саат одам на ОДМОР, КОНЕЧНО, јас последна user posted image Денеска денов трчаници, најверојатно по пат ќе спијам....Бидете ми поздравени и да знаете дека ќе се сончам и бањам на Скијатос и за вас user posted image

clock-img

02.09.2013, 20:18

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Ajde Keri ubavo da si pomines,odmori i za mene tamu,jas letovo ne mrdnav nikadeuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

02.09.2013, 22:19

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

Епа честито до сите првачиња user posted image
Мамички,нека со лесно им оди на вашите мали сонциња и да бидат умни главички.

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

02.09.2013, 23:06

clock-img

elenak

pencil-img

2004

Епа Кери кој последен се смее најслатко се смееuser posted image Си го фати патот за Скијатос. Ајде уживај и ич да не не мислиш, умни ќе сме и ќе те чекаме за деталиuser posted image
Миана се изнајадовте торти вие, ајде само нека е за убаво. Со среќа Миа и само петки да носи.
Остали поздрав, кој ќе оди на спиење добра му ноќ, кој не тука да се јави на рапортuser posted image

clock-img

03.09.2013, 07:09

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Убаво да си поминеш Кери!!! Денес јас најранобудна, па да спремам кафе, баш e супер РР Кафемат за новата тема.user posted image Имаше погоре некој предлог.
user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 3.9.2013 7:10:52 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

03.09.2013, 07:41

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Feli ajde cesti edno kafence i za mene od Kafematot user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

03.09.2013, 08:23

clock-img

Annet

pencil-img

2404

Good mornig moi mili.Eve me i mene ,se nadevam deka ke imam poveke vreme da se druzime na vakvite temi:))) Mislam deka se vrakam vo normala,mi bese eden potezok period, izmesano se:)))
Se nadevam oti nema da gnjavam vo temite za bolesti,skraja neka e vishe:)
Samo sto si gi ispiv utrinskoto kafence,kerka mi pocna da stanuva vo 07 nautro ,a da zaspiva vo 21 h-zimska sema:))))
Imajte si ubav den,na zdravje kafenceto na site,pa ke treba uste malku da otvarame Tema Cajdzilnica :))))
user posted image

Последни статии

article-img