writing-img

RE: Нова хуманитарна средба на Рингерајки!

clock-img

05.02.2013, 10:44

clock-img

Hunny

pencil-img

626

И јас би сакала да дојдам и да ве запознаам, се надевам нема да излезе нешто непредвидено.

clock-img

05.02.2013, 11:24

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Доаѓам и јас девојки. Ќе допринесеме колку можеме. Многу ми е мило што ќе присуствувам на ваква дружба.
Браво за тебе Анамолиuser posted image

clock-img

05.02.2013, 11:43

clock-img

Luci

pencil-img

2250

1. AnnaMolly
2. Luci
3. Beatris
4. temjana
5. Natuska
6. Bethany
7. Mila 28
8. profesorica
9. Andriance
10. TamaraMartina
11. miana
12.Vezlika
13.mama toci
14. Џесика
15. Sandriana
16. Maca
17. Hunny
18. Cipi Ripi

Рани куче да те лае!!!

clock-img

05.02.2013, 11:44

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

A jas pak sakav da prasam dali moze da se kupam nesto takvo - nekoi cokoladi???
I sakav da prasam dali ke ima TV ? Ne sakam bas da se eksponiram na TV user posted image

Мианке што год да донесеш или купиш може да е само од корист, така да не се мисли многу.
ТВ нема да има, доаѓај да се дружиме и запознаеме finally

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

05.02.2013, 11:47

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance RR

A jas pak sakav da prasam dali moze da se kupam nesto takvo - nekoi cokoladi???
I sakav da prasam dali ke ima TV ? Ne sakam bas da se eksponiram na TV user posted image

Мианке што год да донесеш или купиш може да е само од корист, така да не се мисли многу.
ТВ нема да има, доаѓај да се дружиме и запознаеме finally

I jas edvaj cekam da ve vidam veke user posted image da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna )
Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme )
Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno???
Leleeee pa mene mi e mawku sram user posted image

clock-img

05.02.2013, 12:00

clock-img

Luci

pencil-img

2250

I jas edvaj cekam da ve vidam veke user posted image da ne mislite deka sum nekoja misteriozo ( kako tipon od temana aktuelna )
Inaku decava mi se bolni i se nadevam deka ke ozdravat do togas ( ima vreme )
Igrotekava e na parkingot kaj socijano neli ? I od kade se vleguva od vnatresnosta na parkingot ili od stranata na socijalno???
Leleeee pa mene mi e mawku sram user posted image

Имаш уште 19 дена да се отсрамиш user posted image А скраја да е, ако ти се деца болни па нека седи мт со нив бре, поуживај малце и ти, децата имаат и татковци за чувањеuser posted image

< Поракaта ја уредил luci RR -- 5.2.2013 12:02:13 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

05.02.2013, 12:12

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Пишете ме и мене со 2 плус ( мм и Мартин ) ,ама со прашалник user posted image
Се надевам ќе успееме да дојдиме

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.02.2013, 12:31

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Пишете ме и мене со 2 плус ( мм и Мартин ) ,ама со прашалник user posted image
Се надевам ќе успееме да дојдиме

А тоа и мажите можеле да дојдат? Јас мислев само е за мајки и деца? user posted image

clock-img

05.02.2013, 12:45

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Па незнам дали може, ако не ке го пратам да шетаuser posted image , ја пошто не сум од Ск , па да не донесе после не ни требаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

05.02.2013, 13:39

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Па незнам дали може, ако не ке го пратам да шетаuser posted image , ја пошто не сум од Ск , па да не донесе после не ни требаuser posted image

И ние не сме од Ск. и нас ќе не донесе мм, па после и тој нека шета... можеби мојов и твојот заедно да шетат user posted image

clock-img

05.02.2013, 13:54

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве и јас мојот ќе го донесам, и така се знаат со маж ти, Пепелашка, па ќе го здружат и мажот на Бетани :)
Секако дека може да дојдете со мажите, зошто да не? Може да си донесете и пријателка, комшика, колешка со или без деца... Секој е добредојден!

Live and let live

clock-img

05.02.2013, 15:28

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

AnaMoli gagjanje datum, alal da ti e user posted image

Inaku pozdravce do site RRki od mene, jas nema da bidam vo moznost da dojdam, od opravdani pricini. Nekoja naredna sredba cya all. :*

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

05.02.2013, 20:39

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, благодарение на Сандриана имаме и обезбедено превоз за домот за доенчиња во Битола! user posted image

Значи и тие што имате спремно бебешки работи слободно донесете ги, па од Глобко бесплатно ќе ги однесат во Битола!!!

И уште еден апдејт - и од Матица се согласија да донираат книги! user posted image

Значи досега ги имаме Витаминка и Матица, а се чека одговор и од други места.

Се надевам дека хуманитарниов собир ќе помогне на многу дечиња, а вас уште еднаш ве поттикнувам да се пријавите и да учествувате!

Live and let live

clock-img

06.02.2013, 14:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Девојки, ајде пријавувајте се да ве ставиме на список!
Ги поканувам и трудниците и оние кои планираат забременување да дојдат со нас, да се дружиме и да бидеме хумани!
Немојте да се срамите :)))

Live and let live

clock-img

06.02.2013, 14:41

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Еве планирајте ме и мене ако не ми излезе нешто непредвидливо до тогаш,ама сакам да дојдам.Немам деца ама со задовоство ќе купам се што треба за да помогнам на дечињата.Во право си АнаМоли малку се срамиме изгледаuser posted image

clock-img

06.02.2013, 14:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Нема потреба да се срамите, ние веќе се знаеме долго време. Не сме странци :) И мене ми беше малку срам да отидам на првата средба со Рингерајки, ама тоа траеше само 1 минутка.
Ќе те додадам на списокот и многу би сакала да дојдеш!

Live and let live

clock-img

06.02.2013, 14:45

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

1. AnnaMolly
2. Luci
3. Beatris
4. temjana
5. Natuska
6. Bethany
7. Mila 28
8. profesorica
9. Andriance
10. TamaraMartina
11. miana
12.Vezlika
13.mama toci
14. Џесика
15. Sandriana
16. Maca
17. Hunny
18. Cipi Ripi
19. Pepelaska
20. Gardenia

Live and let live

clock-img

06.02.2013, 15:15

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ајде женски пријавувајте се, да покажеме уште еднаш колку се хумани рр-ки. Секој кој сака може да дојде, какво срамење какви бакрачи, дури може и да си донесе некого, пријателка и сл.

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

06.02.2013, 15:18

clock-img

miana

pencil-img

6152

Ке не собере ли сите таму ? user posted image
Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму user posted image Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...user posted image

clock-img

06.02.2013, 15:20

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Миано, кога ќе ти ја врзам една ќе видиш ти џокер у покер! Само ако не си дошла user posted image

Live and let live

clock-img

06.02.2013, 15:22

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Ке не собере ли сите таму ? user posted image
Леле да не се осекам јас како џокер у покер таму user posted image Мм нема шанси да го натерам да дојде а јас се убедувам сеуште...Решена сум дека ке дојдам,ме има на список и ке гледам да дојдам...user posted image

Само ако не си дошла, од дома ќе те тегнеме, ќе пукне брука пред комшии, не си играј user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

06.02.2013, 15:23

clock-img

miana

pencil-img

6152

Е сега ме убедивте user posted image
Ај само молам бога децава да се како што треба..ебе големава ја носма на инхалации секој ден - ужас !!! user posted image Се надевам дека ке оздрави а ако не па нека ги чува таткоим кога не сака да не дружи user posted image

clock-img

06.02.2013, 15:27

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Миано, кога ќе ти ја врзам една ќе видиш ти џокер у покер! Само ако не си дошла user posted image

Мислев дека сите си се знаете мегу себе,се имате видено..Ако не јас ке се залепам за една од вас и готово ... Која е кандидат ??? user posted image хаххахахахха
Се шалам - доаѓам и јас...И многу ми е мило што ке се донира за дечињата од Иднина а и за доенчињата од Битола...
Да ви кажам искрено јас би им донирала и на ГАК алишта од бебиња зошто оние партали што ги облекуваат децата се за греота ...user posted image
Кога ке се сетаам какко ми беа облечени бебињата- ми се плаче...

clock-img

06.02.2013, 15:30

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Aj ke vidam i jas kako ke bidam,ne vetuvam ama ke gledam da dojdam...ete do miana ke se zalepam,posto neli ne gi znaeme drugiteuser posted image

clock-img

06.02.2013, 15:31

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Миана, и јас не се познавам со никого, немаме се видено, ова ќе биде прв пат, едвај чекам.

Последни статии

article-img